Ηλιακός λαμπτήρας που αιωρείται!

«Πράσινο» λάπτοπ

Ηλιακά ηχεία με τεχνολογία Bluetooth

Usb ιονισμού αέρα

Αυτοφορτιζόμενος φακός

Πρωτότυπα gadgets από τον ήλιο!

Διαβάστηκε από 6665 αναγνώστες -

Πράσινα gadgets που κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη, διασκεδαστική και οικονομική! Μάθε τώρα για τους ηλιακούς λαμπτήρες, λάπτοπ κ ηχεία που παίρνουν ζωή από τον ήλιο!

 
  • Ηλιακός λαμπτήρας που αιωρείται & αυτοφορτιζόμενος φακός!
Πώς θα σας φαινόταν να στολίζατε το σαλόνι σας με ένα φωτιστικό σε σχήμα λάμπας που… αιωρείται στον αέρα;!
Με το glow brick μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, προσδίδοντας παράλληλα στο χώρο σας μια μυστηριώδη πράσινη λάμψη! 
Ο λαμπτήρας στη διάρκεια της ημέρας συγκεντρώνει ηλιακή ενέργεια, ενώ μόλις το φως του ήλιου πέσει, αρχίζει σιγά-σιγά να φωτίζει. Το συναρπαστικό φαινόμενο είναι ότι, τη νύχτα είναι ορατός μόνο ο λαμπτήρας και όχι ο διάφανος κύβος που τον περικλείει. ΚατΆ αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι ο λαμπτήρας αιωρείται μόνος του, όπου και να είναι τοποθετημένος ο κύβος. 
Φυσικά, πέραν των στοιχείων εντυπωσιασμού που διαθέτει, είναι ένα απόλυτα χρηστικό φωτιστικό σώμα, το οποίο μάλιστα είναι και εξαιρετικά οικονομικό. Δεν απαιτεί κανενός είδους ενέργεια, πέραν της ηλιακής, που είναι φυσικά δωρεάν. 
Διαστάσεις: 11 x 7.8 x 7.8 εκ

Αυτοφορτιζόμενος φακός
Η βασική ιδέα πίσω από το σχεδιασμό αυτού του φακού ήταν η δημιουργία ενός φακού – εργαλείου: ο σκοπός αυτός επετεύχθη, καθώς το περιστρεφόμενο μηχανικό σύστημα που διαθέτει, εξασφαλίζει αρκετή ενέργεια σε περίπτωση που ξεμείνετε από μπαταρίες. 
Ενδεικτικά, 30 δευτερόλεπτα μηχανικής φόρτισης εξασφαλίζουν 5 – 8 λεπτά φωτός στην κανονική κλίμακα λειτουργίας του (μια δέσμη φωτός). Βεβαίως μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία αυτή όσες φορές θέλετε για όσο αυτό είναι αναγκαίο. 
Σε πλήρη φόρτιση παρέχει 30 λεπτά εξαιρετικά δυνατό φως (δύο δέσμες) και 5 ώρες κανονικό φως (μιας δέσμης). Τα μηχανικά μέρη και τα υλικά κατασκευής είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα υψηλότερα στάνταρ της βιομηχανίας και εγγυώνται συνεχή και μακροπρόθεσμη λειτουργία. 
Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πλήρης φόρτιση του φακού μπορεί να επιτευχθεί και με ρεύμα, μέσω μετασχηματιστή, ο οποίος περιλαμβάνεται στην συσκευασία. 

• Έξτρα φωτεινές λάμπες (Xenon) 
• Βάρος 370g
  • «Πράσινο» λάπτοπ που το φορτίζει ο ήλιος!
Το πρόγραμμα «One Laptop Per Child» στόχευσε στη δημιουργία οικονομικά προσιτών εκπαιδευτικών συσκευών, παρουσιάζει το ΧΟ-3 Tablet: ένα «πράσινο» λάπτοπ το οποίο διαθέτει ηλιακά πάνελ, ανάλυση HD, είναι κατασκευασμένο εν μέρει από οικολογικά υλικά και έχει «πράσινη» όψη χαρτιού. Κοστίζει μόλις 100$ και θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην ευρεία κατανάλωση. 
  • Ηλιακά ηχεία με τεχνολογία Bluetooth
Τα φορητά ηχεία Rukus Bluetooth Solar-Powered υψηλής ισχύος σας δίνουν τη δυνατότητα να ακούσετε μουσική σε μεγάλη ένταση σχεδόν όπου κι αν βρίσκεστε! Τα ηχεία τροφοδοτούνται μέσω ενός μονοκρυσταλλικού ηλιακού πάνελ και συνδέονται ασύρματα με οποιαδήποτε συσκευή εκπομπής ήχων που διαθέτει Bluetooth. Η συσκευή διαθέτει και ενσωματωμένη λαβή για εύκολη μεταφορά, ενώ δύναται να φορτίσει κάθε είδους συσκευή.
Usb που φιλτράρει τον αέρα στο χώρο που βρίσκεται!
Το Usb Oxygen Bar είναι ένα μικρό αλλά θαυματουργό αξεσουάρ: Φιλτράρει τον αέρα στο χώρο που βρίσκεται και ιδιαίτερα τον αέρα που εξάγεται από τους ανεμιστήρες ψύξης των υπολογιστών. 
Το φιλτράρισμα του αέρα επιτυγχάνεται με την παραγωγή ανιόντων, τα οποία μπορούν να απορροφήσουν εύκολα τους διαφοροποιημένους ιούς και βακτήρια του χώρου, να αλλάξουν τη δομή τους και να τα εξαλείψουν πλήρως. Χρησιμοποιώντας το Usb oxygen bar για 30 λεπτά , βελτιώνετε την αναπνευστική λειτουργία του οργανισμού σας, αφού η πρόσληψη οξυγόνου αυξάνεται τουλάχιστον κατά 20%. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο αυτοκίνητο, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που ο εξαερισμός του χώρου είναι ελλιπής. Συνδέεται σε θύρα USB ή με αντάπτορα στη θέση του αναπτήρα. 
Σημαντική επίσης ιδιότητα της συσκευής είναι η εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών καθώς και των διαφόρων βλαβερών ουσιών του αέρα όπως το βενζόλιο, το τολουόλιο, η φορμαλδεΰδη και η αμμωνία. 

Διάρκεια ζωής του Usb: 50.000h
Βάρος :22gr. 
Διαστάσεις: 89,5×21,5×21,5mm


Εσύ ποιο gadgetάκι διαλέγεις;
Δεν φαντάζει τέλειο ο ήλιος να σου φορτίζει το λάπτοπ;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ