Ψηφιακή κάμερα με φωτοβολταϊκά

‘Spin’ Eco Media Player

Monitor Ντους Εξοικονόμησης νερού με χρονοδιακόπτη

Chameleon 6 in 1 Solar kit

«Πράσινα» gadgeτάκια με ... υπερδυνάμεις!

Διαβάστηκε από 5906 αναγνώστες -

Δες τώρα τα έξυπνα “πράσινα” gadgets που θα σου λύσουν τα χέρια! Ψηφιακή κάμερα με φωτοβολταϊκά, µέσο αναπαραγωγής οπτικών και ακουστικών αρχείων με ενσωματωμένο φορτιστή και gadget εξοικονόμησης νερού για να εξοικονομήσεις ενέργεια από πολλές μεριές!

 
Προσπαθώντας να εισάγουμε στη ζωή μας τη λειτουργικότητα αλλά και την οικολογική συμπεριφορά, στοχοποιούμε την εξοικονόμηση ενέργειας με διαφόρους τρόπους. Αυτή η αντίληψη ξεκινάει από μικρά πράγματα της καθημερινότητας που τελικά είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά σε βάθος χρόνου. Ως εκ τούτου, προτείνουμε κάποια eco gadgets που έχουν πρακτικό και ευέλικτο design για χρήση εντός και εκτός σπιτιού. 
 
  • "Spin" Eco Media Player με ενσωματωμένο φορτιστή: 1 λεπτό φόρτισης προσφέρει 45 λεπτά αναπαραγωγής  οπτικών και ακουστικών αρχείων!
Επισήµως γνωστό ως το βραβευµένο «Reveloution», αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί από τον Trevor Baylis. Είναι µια συσκευή υψηλής απόδοσης µε έγχρωµη TFT LCD οθόνη (2”) και 24bit digital audio player συµβατό µε µορφές αρχείων όπως MP3 / WMA / OGG / AAC / WAV. Μπορεί επίσης να υποστηρίξει κάρτες SD / SDHC µέχρι 16GB. Η συγκεκριµένη συσκευή είναι ενεργειακά ανεξάρτητη καθώς έχει ενσωµατωµένο φορτιστή. 1 λεπτό φόρτισης προσφέρει 45 λεπτά αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας µε τη χρήση µικρής τριφασικής γεννήτριας. Σε πλήρη φόρτιση παρέχει 55 ώρες αυτονοµίας. Επιπλέον, διατίθεται µαζί µε ένα USB καλώδιο φόρτισης για µεγαλύτερη άνεση, ώστε να µπορείτε να την έχετε πλήρως φορτισµένη πριν φύγετε από το σπίτι. Ο συνδυασµός ενός κλασικού µέσου αναπαραγωγής οπτικών και ακουστικών αρχείων τύπου mp4 µε πλήρη αυτονοµία δηµιουργεί ένα πολύ ελκυστικό προϊόν. Διαστάσεις119 x 60 x 25mm 
  • Ψηφιακή κάμερα με φωτοβολταϊκά για μα ξενοιάσεις από τις μπαταρίες!
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ψηφιακή κάµερα hdv είναι η HDV-T900 Dual Solar Rechargeable που έχει ενσωµατωµένα φωτοβολταϊκά στοιχεία για συλλογή ενέργειας δίνοντας µας τη δυνατότητα να τραβήξουµε πολλές ώρες βίντεο ή µεγάλο αριθµό φωτογραφιών, χωρίς να βασιζόµαστε στις µπαταρίες. Την ηλιακή κάµερα µπορείτε να την βρείτε στο e-bay µε τιµή κοντά στα 100 δολάρια, µια πολύ καλή τιµή για τα χαρακτηριστικά της. 
  • Gadget εξοικονόμησης νερού με ψηφιακό δείκτη που σε ειδοποιεί όταν επιτευχθεί η επιθυμητή κατανάλωση νερού.
Αυτό το Monitor παρακολουθεί την ποσότητα νερού που καταναλώνουµε στο ντους. Θα είστε σε θέση να γνωρίζετε την κατανάλωση νερού κάθε φορά που κάνετε το µπάνιο σας. Η κατανάλωση νερού από το µπάνιο σε µια κατοικία συνήθως αγγίζει σχεδόν το 40% του συνόλου απ’ όλο το σπίτι. Έτσι, το ντους γίνεται το ιδανικό µέρος για να αρχίσει κανείς εξοικονόµηση ενέργειας. Με το monitor αυτό µπορείτε να θέσετε στόχους για τη χρήση του νερού και ένας ψηφιακός δείκτης θα σας ειδοποιήσει, όταν επιτευχθεί η επιθυµητή κατανάλωση. Η εγκατάσταση και χρήση είναι αρκετά εύκολες, ενώ στο πακέτο περιλαµβάνεται κι ένα οικολογικό δοχείο που χρησιµοποιείται για τη µέτρηση του ρυθµού ροής των ντους ή του µπάνιου. 
  • Δες το ηλιακό παιχνίδι - χαμαιλέων!  Έξι διαφορετικά ηλιακά φορτιζόµενα µοντέλα ζωντανεύουν όταν εκτεθούν στον ήλιο
Ο χαµαιλέων είναι ένα ηλιακά φορτιζόµενο παιχνίδι 6 σε 1. Η χαρά που προσφέρει σε µεγάλους και µικρούς σε συνδυασµό µε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του παιχνιδιού το καθιστούν πολύ ενδιαφέρον. Έξι διαφορετικά ηλιακά φορτιζόµενα µοντέλα ζωντανεύουν όταν εκτεθούν στον ήλιο. Κάθε µοντέλο συναρµολογείται εύκολα εξασφαλίζοντας ευχάριστο αλλά και συνάµα δηµιουργικό χρόνο.
Tο µοντέλο µπορεί να πάρει τις εξής µορφές.
- βάρκα
- αµάξι
- ανεµόµυλος
- αεροπλάνο
- σκύλος
- όρθιος ανεµιστήρας 

Ποιο gadget θες να αποκτήσεις;
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ