Gadget παραλίας που θα σου λύσουν τα χέρια

5.281 επισκέψεις στο άρθρο

Super ηλιακά gadgets σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση, παρέχοντας σου πρόσβαση στην τεχνολογία χωρίς να μεταφέρεις περιττούς φορτιστές και καλώδια. Θα διευκολύνουν τις διακοπές σου όσο δεν φαντάζεσαι!

Με τον ηλιακό αποθηκευτή ενέργειας φορτίζεις κινητό , MP3 & φωτογραφική μηχανή χωρίς να πρέπει να κουβαλάς φορτιστές για το καθένα ή να αγχώνεσαι μήπως ξεμέινεις από μπαταρία.
Τα ηλιακά επαναφορτιζόµενα gadgets είναι εξαιρετική ιδέα που µπορεί να αξιοποιηθεί µε τέτοιο τρόπο, ώστε να αποθηκευτεί ενέργεια για άλλα gadgets που δεν έχουν ενσωµατωµένα φωτοβολταϊκά στοιχεία. Αυτό γίνεται χάρη σε ηλιακούς συλλέκτες που αποθηκεύουν ενέργεια και µε κατάλληλους αντάπτορες τη διοχετεύουν σε αναπόσπαστα ψηφιακά gadjets της καθημερινής αστικής µας ζωής, όπως είναι το κινητό µας, το MP3 player, τη φωτογραφική µας µηχανή και άλλα. Το FreeLoader Pro έχει ένα εύρος συμβατότητας περίπου 500 διαφορετικών συσκευών καθώς και για οποιαδήποτε φωτογραφική µηχανή Canon και Nikon. Τέλος προσφέρει την δυνατότητα φόρτισης και από USB όποτε υπάρχει πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα. 

Με το ηλιακό επαναφορτιζόμενο φανάρι εξασφαλίζεις αντάπτορα αυτοκινήτου αλλά και τέσσερεις διαφορετικούς τύπους φωτισμού αναλόγως τις ανάγκες (διάχυση, φακός, strobο κ.α. )
Το ηλιακά επαναφορτιζόµενο φανάρι µε ενσωµατωµένο ράδιο am/fm έχει σχεδιαστεί για χρήση εσωτερική είτε εξωτερική. Μια φόρτιση γύρω στις 8 ώρες, παρέχεται επίσης αντάπτορας αυτοκινήτου.. Τέλος, έχει 4 διαφορετικούς τύπους φωτισµού αναλόγως µε τις ανάγκες (διάχυση, φακός, strobo κ.α.).
 
Με τον ηλιακό φορτιστή της Philips DLA 2263 Solar Rechargeable Pack για laptops μπορείς ακόμα και να δουλέψεις στην παραλία χωρίς να χρειάζεσαι πρίζα! 
Ο ηλιακός φορτιστής της Philips έχει µεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης, µε αποτέλεσµα να µπορεί να υποστηρίξει και τη µπαταρία κάποιου laptop. Το σύστηµα περιλαµβάνει ενσωµατωµένη µπαταρία 1300mAh µε δείκτη φόρτισης και, εκτός από όσους κινούνται σε µέρη χωρίς πρίζα, απευθύνεται και σε όλους όσοι σκέφτονται πράσινα.

Με τον ηλιακό ανεμιστήρα θα γλυτώσεις από τη ζέστη τις μέρες με πολύ υψηλή θερμοκρασία! 
Μια πρακτική λύση για ανάσες δροσιάς είναι ο συγκεκριµένος ανεµιστήρας που λειτουργεί µε την δύναµη του ήλιου. H ενσωµατωµένη φωτοβολταϊκή πλάκα τροφοδοτείται από τις ηλιακές ακτίνες και το κύκλωµα µετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική. Με το κλιπ που διαθέτει, μπορείς να το στερεώσεις στη θέση που σε βολεύει. Μοναδική παράµετρος για να λειτουργήσει είναι η µετωπική στον ήλιο τοποθέτηση.
 
Εσύ «ψήνεσαι» για gadgets παραλίας;