Σεμινάριο για τις αντλίες θερμότητας Therma V της LG

Διαβάστηκε από 2884 αναγνώστες -

Εκπαιδευτικό σεμινάριο της LG πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις με αντλίες θερμότητας Therma V.

 
Η LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα, διοργάνωσε ενημερωτικό και εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες στην Θεσσαλονίκη σχετικά με τις ολοκληρωμένες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης με αντλίες θερμότητας LG Therma V. 

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν επαγγελματίες του κλάδου με ειδικότητες στη θέρμανση και τον κεντρικό κλιματισμό, όπως μηχανικοί, θερμοϋδραυλικοί, εγκαταστάτες αντλιών θερμότητας και ψυκτικοί.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη με βασική θεματολογία τις ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης που προσφέρει η LG, όπως οι αντλίες θερμότητας ψύξης-θέρμανσης LG Therma V. Στη συνέχεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς από τους εκπροσώπους της LG σχετικά με την εγκατάστασή τους και τις ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση, ανάλογα με το επιθυμητό προφίλ λειτουργίας. Επιπλέον, η agenda του σεμιναρίου περιλάμβανε την παρουσίαση της σύνδεσης συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού καθώς και τις λύσεις ηλιακών πάνελ. Τέλος, ειδικό μέρος του σεμιναρίου αφιερώθηκε για τους κωδικούς βλάβης και την επίλυση των πιο συχνών προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν. 

Να σημειωθεί ότι οι αντλίες θερμότητας Therma V περιλαμβάνουν μονάδες Υψηλών ή Μεσαίων Θερμοκρασιών Split & Μεσαίων Θερμοκρασιών Monobloc. Αποτελούν ολοκληρωμένες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης, προσφέροντας τη δυνατότητα απ' ευθείας τροφοδότησης ενδοδαπέδιων συστημάτων θέρμανσης & καλοριφέρ και εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%. Οι εφαρμογές αντλιών θέρμανσης Therma V αποτελούν τις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού (παραγωγή νερού 80 °C / 55 °C) διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην αγορά, με χρήση ηλεκτρικής και ανανεώσιμης ενέργειας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
LG Electronics Hellas
τηλ: 210 48 00 537 

Επισκεφτείτε την LG:
www.lg.com/gr
www.bloglg.gr
www.facebook.com/lghellas

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ