Η πρωτοποριακή φιάλη και τα μοναδικά της χαρακτηριστικά κάνουν τη χρήση της πολύ απλή σε σύγκριση με τις παραδοσιακές φιάλες.

Το υγραέριο είναι το νέο lifestyle

Διαβάστηκε από 2718 αναγνώστες -

H Coral Gas λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα φιάλη υγραερίου GoGas που δίνει τη λύση σε κάθε σας δραστηριότητα.

 
Η πρωτοποριακή φιάλη και τα μοναδικά της χαρακτηριστικά κάνουν τη χρήση της πολύ απλή σε σύγκριση με τις παραδοσιακές φιάλες.
- Ασφάλεια, καινοτομία, οικονομία, εργονομία
- Ελαφριά και εύχρηστη, ζυγίζει μόνο 5 κιλά  

Ήρθε και κούμπωσε… με ένα κλικ
 Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas διαθέτει ειδική βαλβίδα «bayonet» που κάνει τη σύνδεση παιχνιδάκι. Απλά πιέστε ελαφρά το εξάρτημα σύνδεσης στο πάνω μέρος της φιάλης μέχρι να ακουστεί το κλικ και η σύνδεση έγινε! 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού εύκολα, γρήγορα και πάντα με ασφάλεια! 
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της, άλλωστε, είναι ότι προσφέρει στον καταναλωτή σύστημα τριπλής ασφάλειας σε σχέση με τις συνηθισμένες μεταλλικές φιάλες, αφού διαθέτει:
- Σύστημα FLV  
Σε περίπτωση που παρουσιαστεί εκτεταμένη διαρροή στο δίκτυο υγραερίου μετά την βαλβίδα, το σύστημα FLV ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει την ροή του υγραερίου σε πολύ χαμηλό και ασφαλές επίπεδο. 
- Σύστημα PRV  
Το σύστημα PRV ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση υπερβολικής αύξησης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης απελευθερώνοντας υγραέριο στην ατμόσφαιρα και εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα της εσωτερικής μεταλλικής φιάλης.
- Φιάλη GFRM  
Μέσα στο εξωτερικό πλαστικό περίβλημα της GoGas, υπάρχει μεταλλική φιάλη υγραερίου μελετημένη και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές από χάλυβα υψηλής αντοχής, ενισχυμένο με εξωτερικό πλέγμα από υαλονήματα. 

Ψηθείτε για… BBQ!
Αποσυνδέστε εύκολα την GoGas σας και επανασυνδέστε την με όλες τις συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης ή χρησιμοποιείστε την σαν απλό μάτι μαγειρέματος ή σαν BBQ με την ειδική συσκευή Smart Grill, αλλά και σαν θερμαντικό χώρου ή συσκευή φωτισμού. 
Η νέα φιάλη GoGas διαθέτει τις δικές της εξειδικευμένες συσκευές εστίασης. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές και υλικά και έχουν αποσπάσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς για τον σχεδιασμό τους.
Smart Grill
Μικρή μεταφερόμενη συσκευή μαγειρέματος που χάρη στο πλατό της από ειδικό υλικό μετατρέπεται αμέσως σε BBQ ψησίματος. Είναι ιδανική για μαγείρεμα στο σπίτι, στην εξοχή, στο camping ή στην παραλία και εύκολη στο πλύσιμο καθώς μπαίνει άνετα και στο πλυντήριο πιάτων.
Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη συσκευή στην τιμή 
των 99¤ με ΔΩΡΟ τη φιάλη GoGas αξίας 43,90*¤.
*Επιστρεφόμενη αξία συν περιεχόμενο
Garden Grill  
Η συσκευή αυτή συνδυάζει 2 συσκευές σε 1. 
Η ειδική βάση από ανοξείδωτο χάλυβα μέσα στην οποία τοποθετείται η συσκευή Smart Grill την μετατρέπει σε σταθερή κουζίνα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μαγειρέψετε στην εστία της με την ειδική σχάρα αλλά και να χρησιμοποιήσετε το μεγάλο πλατό της για να ψήσετε μετατρέποντάς την έτσι σε συσκευή BBQ στον κήπο ή στην βεράντα. 

Σημεία πώλησης GoGas
Η φιάλη GoGas διατίθεται τώρα μέσα από επιλεγμένο δίκτυο πρατηρίων των εταιρειών Shell και Avin. 
Διατίθεται, επίσης, και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης φιαλών υγραερίου με το σήμα της εταιρείας Coral Gas.

www.coralgas.gr
Τηλ.: 8001190600 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ