Ιδανική θερμοκρασία και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης!

Ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού για την πλήρη κάλυψη των αναγκών οικιών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων όλες τις εποχές του χρόνου με τις λύσεις LG Hydrokit!

ELITH
THERMOVENT HELLAS A.E.
Οι μονάδες LG Hydrokit της LG Electronics (LG) ενσωματώνουν όλα τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας αέρος–νερού LG Therma V, ενώ αποτελούν την ιδανική επιλογή για εφαρμογές επαγγελματικών χώρων, καθώς μπορούν να παράγουν μεγάλες ποσότητες θερμού νερού με σημαντικά μικρότερο κόστος από αυτό της χρήσης πετρελαίου ή αερίου. Λειτουργώντας ως αντλίες θερμότητας, προσφέρουν έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας και είναι ιδανικές για οικιακές και κτιριακές εγκαταστάσεις για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού για όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Οι μονάδες LG Hydrokit αξιοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια και τον ατμοσφαιρικό αέρα ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, βοηθώντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας και προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον. Διατίθενται και σε μονάδες μεσαίας και υψηλής απόδοσης (25 και 32 kw), έχουν δυνατότητα τοποθέτησης σε νέες και σε υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ μπορούν να συνδυαστούν πολλαπλές μονάδες, ώστε να τροφοδοτούν εγκαταστάσεις με μεγάλες ανάγκες θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού. Οι μονάδες Hydrokit, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία των εξωτερικών μονάδων LG Multi V με τις οποίες συνδέονται, διατηρούν την απόδοσή τους σταθερή ακόμα και στους -15°C. 

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα στην ίδια εξωτερική μονάδα LG Multi V να συνδυαστούν εσωτερικές μονάδες κλιματισμού και Hydrokit, ώστε από τους χώρους οπού οι μονάδες κλιματισμού λειτουργούν σε ψύξη, να απορροφάται η θερμότητα και να αποδίδεται στο Hydro Kit, προκειμένου η παράγωγη ζεστού νερού να είναι ακόμα πιο οικονομική. Τέλος, προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτούν αποθηκευτικούς χώρους για καύσιμα ή καμινάδες, ενώ για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση διαθέτουν αυτοματισμούς για έλεγχο του συστήματος, ενημέρωση για βλάβες και επιλογές προγραμματισμού ωραρίου λειτουργίας.

Μάθετε περισσότερα για την εξοικονόμηση που προσφέρουν οι αντλίες θερμότητας LG Therma V μέσω της ειδικής εφαρμογής της LG Heat Pumps Energy Saving Calculator.
 
www.lg.com/gr