Υπέρυθρη θέρμανση SUNNYHEAT Γερμανίας

Διαβάστηκε από 4356 αναγνώστες -

Η Υπέρυθρη θέρμανση που παράγεται από θερμαντικά σώματα (infrared panels) του πρωτοπόρου Γερμανικού Οίκου SUNNYHEAT (Παγκόσμια Πατέντα Εξοικονόμησης), αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη νέα μέθοδο θέρμανσης.

 
Παγκόσμια Πατέντα Εξοικονόμησης του Γερμανικού Οίκου SUNNYHEAT
Τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης (infrared panels) 100% κατασκευασμένα στο Γερμανικό εργοστάσιο της SUNNYHEAT, είναι εφοδια-σμένα με μία ηλεκτρονική μονάδα και έναν έξυπνο ασύρματο ελεγκτή (intelligent       wireless controller) ISTC. ΣΆ αυτόν προκαθορίζουμε τις επιθυμητές θερμοκρασίες του προς θέρμανση χώρου (μέχρι και 16 ημερήσια και εβδομαδιαία σενάρια). 
Ο έξυπνος ελεγκτής ISTC, επικοινωνεί κάθε 1 λεπτό, με την ηλεκτρονική μονάδα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σώματος Υπέρυθρης θέρμανσης SUNNYHEAT, μειώνοντας δραστικά την κατανάλωση όσο πλησιάζει την επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου.
 Ποιές λειτουργίες διαθέτει;
Ο έξυπνος ελεγκτής ISTC διαθέτει και άλλες σημαντικές λειτουργίες όπως:
♦ Ένδειξη της πραγματικής ηλεκτρικής κατανάλωσης του υπέρυθρου σώματος
 Αποφυγή μεγάλης ζήτησης ισχύος σε περίπτωση πολλών υπέρυθρων σωμάτων που τροφοδοτούνται από την ίδια φάση
 Επιλογή της μέγιστης θερμοκρασίας επιφανείας, μέχρι και τους 190 οC
 Ένδειξη των θερμοκρασιών, επιφανείας και πλάτης του υπέρυθρου σώματος
 Γιατί να επιλέξετε SUNNYHEAT 
•Γιατί πρόκειται για τα μοναδικά που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ΚΥΡΙΑ θέρμανση του χώρου σας
•Γιατί ξεχωρίζουν για τη στιβαρή κατασκευή τους, τη θαυμάσια εμφάνισή τους και την οικονομική και ποιοτική λειτουργία τους
•Γιατί αποτελούνται από πλαίσιο αλουμινίου, σε χρώμα αλουμινίου ή άλλο χρώμα της επιλογής σας. Η επιφάνεια εκπομπής είναι από ειδικό γυαλί SGG 4mm ασφαλείας, σε σαγκρέ ή λεία ποιότητα και χρώμα off white, λευκό, μαύρο και καφέ. Εναλλακτικά μπορεί να είναι καθρέφτης φιμέ ιδίου πάχους
Γιατί είναι διαθέσιμα και με εικόνα ή σχέδιο, standard ή επιλογής σας, με εργοστασιακή διαδικασία που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες έως και 140 οC για τουλάχιστον 10 χρόνια
lΓιατί διαθέτουν ισχυρή οικολογική μόνωση στην πλάτη του σώματος μηδενίζοντας σχεδόν τις απώλειες
 Εγγυημένο προϊόν
Τα Υπέρυθρα θερμαντικά σώματα      SUNNYHEAT διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά C.E., ISO 9001 και E.M.C. (απουσία ύποπτης ακτινοβολίας και επιρροής από παρεμβολές πλαστών σημάτων). Όλα τα μοντέλα Υπέρυθρων σωμάτων θέρμανσης SUNNYHEAT  καλύπτονται από εγγύηση 10 χρόνων και η ηλεκτρονική τους μονάδα καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών.
 Πρωτοτυπία συνδυασμένης  λειτουργίας φωτισμού
Μια άλλη καινοτομία των σωμάτων Υπέρυθρης θέρμανσης SUNNYHEAT είναι η δυνατότητα να φέρουν κρυφό φωτισμό led (αμελητέας κατανάλωσης) στο πίσω μέρος τους.
Επιπλέον, φωτισμός χώρου και υπέρυθρο σώμα λειτουργούν με κοινή παροχή ρεύματος.  Τέλος, υπάρχει επιλογή διακοπής λειτουργίας σε, άνοιγμα παραθύρων ή απουσία ανθρώπων από τον χώρο (σημαντικό για επαγγελματικούς χώρους & ξενοδοχεία).

Ξέρατε ότι...
Οι νέες σειρές σωμάτων υπέρυθρης θέρμανσης SUNNYHEAT έχουν μεγάλες δυνατότητες για τοποθέτηση ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους σε μεγαλύτερα ύψη (καφετέριες, εργοστασιακούς ή βιοτεχνικούς χώρους, εμπορικά κέντρα κ.λπ.), ενώ διακρίνονται για τη σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση;

SUNNYHEAT - διεξοδος τεχνικη
Διεύθυνση: Π. Καλλιγά 64, 15237, Φιλοθέη,
Τηλ.:0030 210 6813950 – 0030 6948 244 211, 
www.diexodos-techniki.gr, e-mail: [email protected]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ