ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ από τη Redwell

Διαβάστηκε από 2763 αναγνώστες -

Ο Αυστριακός οίκος Redwell, κατασκευάζει θερμαντικά σώματα, με τα πιο προηγμένα κριτήρια. Είναι το μόνο προϊόν υπέρυθρης θέρμανσης που διαθέτει τα σημαντικότερα (εννέα!!!) πιστοποιητικά ποιότητας παγκοσμίως.

 
• Πιστοποίηση από την TϋV Austria για 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας!
•Πιστοποίηση CSA International S1 με την οποία το προϊόν καλύπτει όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ώστε να μπορεί να κυκλοφορήσει στην Αμερικάνικη αγορά. 
•Πιστοποίηση ασφαλείας Zertifiikat GS που τη δίνουν Γερμανικοί φορείς για προϊόντα απολύτως ασφαλή.
•Πιστοποίηση από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ως κορυφαίο, για την οικονομία στην κατανάλωση, τον βαθμό απόδοσης και τη θερμική άνεση.
 Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι τα εν λόγω θερμαντικά συστήματα, κατασκευάζονται, στο Hartberg της Αυστρίας, στο οικολογικό βιομηχανικό πάρκο Okopark, όπου κατασκευάζονται μόνο, εναλλακτικά προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας, που σέβονται το περιβάλλον.
Υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να πιστοποιήσουν την ποιότητα των προϊόντων τους όπως ο οίκος REDWELL;!!!
 Καλαίσθητες λύσεις για κάθε χώρο
Είναι γνωστό σε όλους, πως τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, έχουν χαμηλή αισθητική, κάτι που επηρεάζει δραματικά το αισθητικό σύνολο ενός χώρου. Αντιθέτως, τα  σώματα Redwell είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν, άψογες λύσεις στο design οποιουδήποτε χώρου. 
Λεπτές, καλαίσθητες και διακριτικές επιφάνειες, σε στιβαρό σώμα οι οποίες μπορούν να εμπλουτιστούν με την εκτύπωση οποιουδήποτε εικαστικού, η φωτογραφικού θέματος.
Λευκό η μαύρο γυαλί (πρακτικά άθραυστου), καθρέφτες, κρεμαστές μπάλες, σε διαφόρους χρωματισμούς, ακόμη και φορητά ή τροχήλατα σώματα.

 Υγεία
Όταν οι συμβατικοί τρόποι θέρμανσης μεταφέρουν το ζεστό αέρα στο χώρο, με τα δισεκατομμύρια μικρόβια, εμείς τον αναπνέουμε, με απρόβλεπτες συνέπειες στην υγεία μας. 
Όταν η REDWELL εκπέμπει την θερμότητα όπως ο ζωογόνος ήλιος, είναι σίγουρο, πως σύντομα, η υγρασία θα εξαφανιστεί τελείως από τους τοίχους, η θαλπωρή θα μας αγκαλιάσει και η ζωή μας θα αλλάξει.  
 
Οικονομία-Λειτουργικότητα
Πόσο μας κόστισε το κάθε ένα τετραγωνικό μέτρο στο σπίτι; Έχουμε χώρο για πέταμα; 
Η Συντήρηση της θέρμανσης πόσο κοστίζει μαζί με τον κόπο και τις έγνοιες;
Ξεχάστε τα αυτά. Όπως και τα τεράστια έξοδα για να θερμάνετε τον αέρα που στο λεπτό εξαφανίζεται με το άνοιγμα μιας πόρτας. Η REDWELL θερμαίνει τους τοίχους και μαζί με την μοναδική καινοτομία συνδυασμού θερμοστάτη – dimmer η οικονομία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη!!! 

Eco-δράσις - Ανενεώσιμες Πηγές Ενέργειας
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Παναγή Τσαλδάρη 5 
Τηλ.: 210 5771153
Έναντι σταθμού μετρό Αγ. Αντωνίου
www.ecodrasis.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ