ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ & ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ PELLET ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PALAZZETTI

ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ DCM

ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET MAXI 30

Προτάσεις από τη Starfire

Διαβάστηκε από 3465 αναγνώστες -

 
ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ & ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ PELLET ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PALAZZETTI
H PALAZZETTI διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα σομπών pellet με τις πιο υψηλές αποδόσεις καύσης. Στις υδραυλικές σόμπες της , οι αποδόσεις αγγίζουν το 96% και είναι μόνο με κάθετα τούμπα, που σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολος ο καθαρισμός των τούμπα από τον ιδιοκτήτη της σόμπας. Oι αερόθερμες σόμπες pellet έχουν ενσωματωμένη δεξαμενή pellet, ψηφιακά κέντρα λειτουργίας, είναι τελείως αυτόματες και δεν απαιτούν παραδοσιακή καπνοδόχο. Η θερμική ισχύς των αερόθερμων σομπών κυμαίνεται από 7kw – 12,5kw και με αυτονομία καύσης από 12 ώρες έως 50 ώρες ανάλογα το μοντέλο. Μπορούν να θερμάνουν ενιαίους χώρους από 60m² έως 120m². Οι υδραυλικές σόμπες pellet έχουν ενσωματωμένη δεξαμενή pellet, ψηφιακά κέντρα λειτουργίας με σύστημα αφής και ενσωματωμένο κυκλοφορητή. Το δοχείο διαστολής, ατμοσφαιρική βαλβίδα εκτόνωσης και αυτόματο εξαεριστικό. Η θερμική ισχύς των υδραυλικών σομπών κυμαίνεται από 10kw-26kw με αυτονομία από 12 έως 50 ώρες ανάλογα το μοντέλο. Μπορούν να θερμάνουν χώρους από 60 έως 200m². Η εταιρεία μας STARFIRE είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της PALAZZETTI στην Ελλάδα από το 1991 η οποία δίνει 12 χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών από την στιγμή που θα βγει μια σόμπα εκτός παραγωγής.

ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET MAXI 30
Ο καυστήρας/λέβητας pellet STARFIRE maxi 30 είναι ένα ανταγωνιστικό  και εναλλακτικό προϊόν εν συγκρίσει με τους καυστήρες πετρελαίου ή  αερίου και με τιμή προσιτή για όλες τις οικογένειες. Είναι πρακτικός, εύκολος στην εγκατάσταση, πολύ αξιόπιστος, πιστοποιημένος και φιλικός προς το περιβάλλον και όλα αυτά με απόλυτα αυτόματη εργασία. Ο καυστήρας/λέβητας STARFIRE maxi30, έχει αυτόματη ανάφλεξη και είναι κατασκευασμένος να θερμαίνει σπίτια από 60 έως 450 m2. Οι θερμική απόδοση του στο νερό κυμαίνεται μεταξύ 7.8KW έως και 30.8 KW και εξαρτάται ανάλογα με την αναγκαία ενέργεια θερμότητας στη στιγμή. Οι διαστάσεις του είναι τέτοιες έτσι ώστε να είναι προσαρμόσιμος ακόμη και σε μικρούς χώρους. Ο καθαρισμός του είναι εύκολος χάρη στην ειδική λαβή με σούστες οι οποίες τινάζουν με τα ελατήρια τους την τέφρα από τους εναλλάκτες θερμότητας μια φορά την εβδομάδα. 

ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ DCM
Όλοι οι λέβητες της DCM ζεσταίνουν το νερό χρησιμοποιώντας ως καύσιμο οποιοδήποτε τριμμένο στερεό προϊόν όπως ελαιοπυρήνα, κέλυφος αμυγδάλων, φουντούκια, πυρήνα φρούτων, pellet (6/8/10mm), καλαμπόκι, κριθάρι και αλλά. Η τροφοδοσία του καυσίμου στο θάλαμο της καύσης γίνεται αυτόματα δια μέσου ενός μηχανικού συστήματος με διπλό ανοξείδωτο κοχλία ( ο δεύτερος παραλαμβάνει το καύσιμο από τον πρώτο με πτώση), ένα επιπλέον σύστημα ασφαλείας που προσφέρουν οι λέβητες της DCM. Οι λέβητες έχουν οριζόντιες σωληνώσεις καπνού τριών διαδρομών, με ονομαστική ισχύ από 40.7 έως 93 KW για τους οικιακούς και από 130 έως 2000 KW για τους βιομηχανικούς. Οι διαδρομές του καπνού στους λέβητες της DCM επιθεωρούνται εύκολα και επιτρέπουν τον περιοδικό καθαρισμό και απομάκρυνση της στάχτης που παράγεται από την καύση. Ο κύριος κορμός των λεβήτων είναι κατασκευασμένοι από ατσάλι ποιότητας, υψηλού πάχους 5mm που εγγυάται μεγάλη αξιοπιστία στο χρόνο. Ο δε θάλαμος της καύσης έχει μελετηθεί ώστε να έχει την βέλτιστη απόδοση μεγαλύτερη του 80%, ελάχιστη εκπομπή ρύπων προς το περιβάλλον και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το δοχείο καύσης του καυστήρα είναι κατασκευασμένο από ατσάλι INOX AISI 310 υψηλού πάχους, περιλαμβάνει πυρίμαχες πλάκες και προθερμαίνει τον αέρα της καύσης. 

STARFIRE
Θεσσαλονίκη: Αν.Παπανδρέου 239, 56532, Νεάπολη
Τηλ.: 2310-618852
Αθήνα: Τατοίου 134, 14761, Ν.Ερυθραία
Τηλ.: 2108002365
www.starfire.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ