Υπέρυθρη Θέρμανση από τη Lumina Green Energy PV ΕΠΕ

Διαβάστηκε από 2057 αναγνώστες -

Στη σημερινή Ελλάδα με την κρίση να χτυπά τα εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών, η εξοικονόμηση κάθε ευρώ είναι πολύτιμη για την επιβίωση κάθε οικογένειας.

 
Το πετρέλαιο θέρμανσης τώρα που πέρασε το καλοκαίρι και έρχεται το φθινόπωρο, είναι άγνωστο σε ποια τιμή θα κλειδώσει και σε ποια θα ανοίξει με αποτέλεσμα να είναι άγνωστος και ο οικογενειακός προυπολογισμός για τα χειμωνιάτικα έξοδα θέρμανσης. Πάνω σε αυτό το πρόβλημα στην LGE PV Ltd, έχουμε εστιάσει ιδιαίτερα, ερευνήσει και καταλήξει, πως ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης είναι η Υπέρυθρη Θέρμανση.
Η απεξάρτηση του νοικοκυριού από το πετρέλαιο είναι πολύ σημαντική για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την οικονομική αβεβαιότητα των εξόδων του και να μπορέσει όσο το δυνατόν του επιτρέπεται από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να μην υποβαθμίσει το επίπεδο διαβίωσης και την ποιότητα ζωής του.
Η υπέρυθρη θέρμανση σε αντίθεση με πολλά άλλα είδη θέρμανσης, μας αναβαθμίζει και τον τρόπο διαβίωσής μας, αλλά και λειτουργεί ευεργετικά για την υγεία μας, προλαμβάνοντας πολλές ασθένειες που καραδοκούν λόγω της κακής θέρμανσης του χώρου ή ακόμα και κατασταλτικά αφού η υπέρυθρη θέρμανση λέγεται και ιαματική θέρμανση διότι λειτουργεί θετικά στην ομαλή λειτουργία του οργανισμούς μας. Βοηθά, στην αποτοξίνωσή του καθώς και στην θεραπεία πόνων, αθροίτιδας κ.λ.π, μέσα από την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος αλλά και την εξαφάνιση της υγρασίας που υπάρχει στο περιβάλλον που ζούμε.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι η καλή ακτινοβολία του ήλιου, με όλες τις γνωστές ευεργετικές ιδιότητες της, η οποία χρησιμοποιείται πολλές δεκαετίες στην ιατρική με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Στην LGE PV Ltd. συνεργαζόμαστε δύο χρόνια με 2 κορυφαίες εταιρείες, οι οποίες ασχολούνται χρόνια με την έρευνα και ανάπτυξη ιατρικού εξοπλισμού.
Η μία εταιρεία είναι η Ελβετική εταιρεία HumanTec Swiss AG και η άλλη η Γερμανική εταιρεία 4ThermalHeat.Και οι δύο εταιρίες είναι πολύ αξιόπιστες και εγγυώνται τις χαμηλότερες-οικονομικότερες καταναλώσεις από τα περισσότερα Panels Υπέρυθρης Θέρμανσης που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά.
Αυτό, είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας έρευνας τους σε θέματα που αφορούν την οικολογία και την επίδρασή τους στο κοινωνικό περιβάλλον πάντα με άξονα τον άνθρωπο, γιατί έχουν επενδύσει πολύ πάνω στον τομέα αυτό για να μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους την πιο οικονομική και ποιοτική λύση.

We drive the new power…!!! 

Lumina Green Energy PV ΕΠΕ
Χρ.Σμύρνης 8 & Λ.Μαραθώνος, Αγ.Στέφανο, 14565
Τηλ.: 210-8145078
http://luminasystem.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ