Ο Κος Γιώργος Καρνούτσος

Ενεργειακά τζάκια και σόμπες από την Arte

Διαβάστηκε από 2938 αναγνώστες -

Με εμπειρία 46 χρόνων στον τομέα της θέρμανσης, η εταιρεία Arte διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις εναλλακτικής θέρμανσης.

 
Ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Καρνούτσος, μας μιλά για την ανάπτυξή της και το «μυστικό» της επιτυχίας της.

Eρ.: Πείτε μας λίγα λόγια για τις δραστηριότητες της εταιρείας σας.

H επιχειρηματική δραστηριότητα της Γ. Καρνούτσος και ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε πριν από 46 χρόνια στον τομέα της θέρμανσης, βάζοντας την πρώτη «σπίθα» για μία άκρως επιτυχημένη συνέχεια. Διαγράφοντας μία σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία, σήμερα η εταιρεία με τη διακριτική επωνυμία Arte, αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές στο χώρο της «έξυπνης» ενεργειακής θέρμανσης, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Eρ.: Με την τιμή του πετρελαίου στα ύψη, η πλειοψηφία των καταναλωτών αναζητεί εναλλακτικές επιλογές θέρμανσης. Ποιες είναι οι προτάσεις της εταιρείας σας και ποια τα οφέλη για τον καταναλωτή;

Χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο της θέρμανσης και έχοντας αναπτύξει απόλυτη τεχνογνωσία στο αντικείμενό μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις πιο ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις σε: 
• ενεργειακά τζάκια Arte Διπλής Καύσης 
• ενεργειακές σόμπες ξύλου απλές ή και με ανοξείδωτο φούρνο
Τα προϊόντα αυτά διακρίνονται για το σύγχρονο σχεδιασμό, την κορυφαία τεχνολογία, καθώς και για την υψηλή ποιότητα και την αξιόπιστη λειτουργία τους, γεγονός που τους επιτρέπει να εξασφαλίζουν ποιοτική καύση για μέγιστη απόδοση, ουσιαστική μείωση των δαπανών θέρμανσης και φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Παράλληλα, η Arte είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από την (TϋV) Austria και τα προϊόντα μας φέρουν πιστοποίηση CE, βάσει των Ευρωπαϊκών προτύπων.

Eρ.: Γιατί ένας υποψήφιος πελάτης να επιλέξει τη δική σας εταιρεία;
                
Στην Arte, παίρνουμε «ζεστά» τις ανάγκες των πελατών μας και υποστηρίζουμε ένθερμα το συμφέρον τους. Σταθερά προσηλωμένοι στις αρχές της ποιότητας και της αξιοπιστίας που μας χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημά μας, δεν επαναπαυόμαστε στιγμή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ