Οι αντλίες θερμότητας της Attel περιλαμβάνουν συμπιεστές της Mitsubishi, της Toshiba και της Panasonic.

Ενεργειακή αναβάθμιση με αντλίες θερμότητας Attel

Διαβάστηκε από 3190 αναγνώστες -

Οι αντλίες θερμότητας Attel καλύπτουν το 100% των αναγκών σε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση με σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

 
Με την εγκατάσταση μίας αντλίας θερμότητας Attel επιτυγχάνετε πολύ χαμηλή κατανάλωση και υψηλή ποιότητα θέρμανσης χωρίς προσθήκη καμινάδας και παρεμβάσεων εντός ή εκτός του χώρου. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις της εξωτερικής compact μονάδας (monoblock), την καθιστούν ιδανική για εγκαταστάσεις που διαθέτουν περιορισμένο χώρο.

 Οι αντλίες θερμότητας Attel μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης για χώρους έως 90m2 και μπορούν να λειτουργήσουν και σε συνδυασμένη λειτουργία με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης. Υπάρχει δε και η δυνατότητα να συνδεθούν σε σειρά  (σε 2 ή και περισσότερες αντλίες), για να καλύψουν χώρους μεγαλύτερους από 90m2. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, οι αντλίες θερμότητας Attel προσφέρουν τεράστια οφέλη στην κατανάλωση σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο καύσιμο.  
Κορυφαίοι κατασκευαστές.

Οι αντλίες θερμότητας Attel κατασκευάζονται σε έναν από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές παγκοσμίως με γνώση και μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι κατασκευής και εξέλιξης των αντλιών θερμότητας. 
Οι συμπιεστές που περιλαμβάνονται είναι των πλέον αξιόπιστων Εργοστασίων (της Mitsubishi, της Toshiba και της Panasonic), παρέχουν αθόρυβη λειτουργία και περιέχουν οικολογικό προς το περιβάλλον φρέον R410A. Υπάρχουν 5 διαθέσιμα μοντέλα, ένα (1) τεχνολογίας Inverter και 4 τεχνολογίας On/Off ισχύος από 3,8Kw έως 9,3Kw.
Οι αντλίες θερμότητας Attel είναι πιστοποιημένες με υψηλούς βαθμούς απόδοσης (C.O.P) καθώς και διεθνείς πιστοποιήσεις ενεργειακής κλάσης (CE ), ενώ παρέχουν μία πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία χωρίς βλάβες και μπλοκαρίσματα, καθαρή χωρίς καυσαέρια και κάπνα, και απόλυτα αθόρυβη. 
Μόνο με την εγκατάσταση μίας αντλίας θερμότητας Attel αναβαθμίζεται η ενεργειακή κατηγορία της κατοικίας σας.
Οι αντλίες θερμότητας Attel διατίθενται στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο των 74 καταστημάτων της εταιρείας «Διαθερμική».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ