www.abb.gr

ABB: Aνλτίες θερμότητας

Διαβάστηκε από 1752 αναγνώστες -

Η πλέον προηγμένη τεχνολογία στις αντλίες θερμότητας, αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων της σειράς iSERIES της Technibel, δίνοντας τη δυνατότητα στην ΑΒΒ να προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει ψύξη και θέρμανση με ταυτόχρονη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

 
Μια νέα επαναστατική καινοτομία στον τομέα συστημάτων κλιματισμού παρουσίασε πρόσφατα η Technibel, τη σειρά των πολυδιαιρούμενων αντλιών θερμότητας τεχνολογίας DC Inverter iSERIES.  Η σειρά iSERIES προσφέρει την απόλυτη ευελιξία στην κατηγορία των πολυδιαιρούμενων (multi-split) συστημάτων, αφού για πρώτη φορά είναι εφικτή η  ταυτόχρονη και χωρίς διακοπή παράλληλη λειτουργία των πιο κάτω εσωτερικών συστημάτων  κλιματισμού:
- Split units (αέρα-αέρα)
- Ενδοδαπέδια θέρμανση/ δροσισμός & fancoil units, μέσω του ειδικά σχεδιασμένου από την Technibel υδραυλικού kit HK
- Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ανεξάρτητα από την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος (ψύξη/ θέρμανση), μέσω ενός ειδικά κατασκευασμένου από την Technibel  kit (emix & emixtank) που έχει τη δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης έως και 80oC!!!
Επιπλέον, η σειρά iSERIES διαθέτει μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το εύρος θερμοκρασιακής λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας που μπορεί να κυμανθεί από -32oC (θέρμανση) έως τους +50oC (ψύξη) καθώς και η πρωτοποριακή λειτουργία Dynamic Cold Draft της εξωτερικής μονάδας που εξασφαλίζει απόψυξη των μηχανημάτων διατηρώντας σταθερή την απόδοση θέρμανσης στους εσωτερικούς χώρους. 
Το σύστημα iSERIES μπορεί να συνδεθεί αποκλειστικά με τις ειδικά σχεδιασμένες για την συγκεκριμένη εφαρμογή εσωτερικές μονάδες της Technibel,  χωρίς κάποιο περιορισμό στον τύπο (τοίχου, δαπέδου, καναλάτο κλπ) οι οποίες διαθέτουν ασύρματο χειρισμό με δυνατότητα ελέγχου iFeel καθώς και αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή ρεύματος (autorestart). 
Παράλληλα, διαθέτει και τη δυνατότητα σύνδεσης -μέσω του emix- με ηλιακούς συλλέκτες, ηλεκτρικό boiler, ακόμα και με κλασσικό ηλιακό θερμοσίφωνα. 
Τέλος, η χωρίς προηγούμενο ευελιξία και μοναδική καινοτομία ως προς τον επαναπροσδιορισμό της τεχνικής  παραγωγής ζεστού νερού χρήσης καθώς και τα ιδιαίτερα ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του iSERIES το καθιστούν ένα ολοκληρωμένο, απλό και εύκολα διαχειρίσιμο σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης ιδανικό για εφαρμογές σε κατοικίες, γυμναστήρια, κομμωτήρια κλπ.

Εταιρικό προφίλ
Η ΑΒΒ καλύπτει στην Ελλάδα και την Κύπρο όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου, οι οποίες περιλαμβάνουν την εμπορία βιομηχανικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, τη μελέτη και εκτέλεση έργων καθώς και υπηρεσίες after sales. Η εταιρεία διαθέτει στην Ελλάδα ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων ηλεκτρολογικού υλικού βιομηχανίας και κτηριακών εγκαταστάσεων, καθώς και εξοπλισμού κλιματισμού/αερισμού. ­Ο τομέας διακίνησης και αποθήκευσης υλικών διασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση όλων των αναγκών σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό των κτηριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. 
Παράλληλα, περίπου 300 εργαζόμενοι απασχολούνται στις εγκαταστάσεις της ABB σε Αθήνα (Μεταμόρφωση και Σκαραμαγκά), Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Λεμεσό. 

www.abb.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ