Οι αντλίες θερμότητας Dibetter της Sun Products περιορίζουν τις δαπάνες για τη θέρμανση ακόμη και σε ποσοστό άνω του 70%

www.sunproducts.gr Τηλ: 2102777993

Αντλίες θερμότητας για οικονομία έως και 70% από τη SunProducts

Διαβάστηκε από 2687 αναγνώστες -

Οι αντλίες θερμότητας Dibetter της Sun Products περιορίζουν τις δαπάνες για τη θέρμανση ακόμη και σε ποσοστό άνω του 70%

 
Οι Αντλίες Θερμότητας της Sun Products αποτελούν την πλέον ιδανική λύση για την οικονομική θέρμανση και ψύξη μιας κατοικίας, καθώς συγκρινόμενες με τα κλασικά συστήματα θέρμανσης, με κατανάλωση πετρελαίου, προσφέρουν οικονομία 70% και πλέον στις δαπάνες θέρμανσης. Έχουν τετραπλάσια απόδοση από τους συμβατικούς λέβητες πετρελαίου, αφού λειτουργούν χρησιμοποιώντας τη θερμότητα του αέρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία τους ανάλογα με τις συνθήκες της εξωτερικής θερμοκρασίας και τις απαιτήσεις του θερμαινόμενου χώρου.

Κορυφαίο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο
Η Sun Products διαθέτει μια πλήρη γκάμα Αντλιών Θερμότητας (με θερμαντική ισχύ από 7,5 kW έως 80 kW) και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης ή και ψύξης οποιουδήποτε κτιρίου.
Οι Αντλίες Θερμότητας Υψηλών Θερμοκρασιών Dibetter της Sun Products είναι οι πλέον κατάλληλες για τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης με τα κλασικά σώματα (καλοριφέρ), αφού μπορούν να παράξουν νερό έως τους 75ο C, ενώ οι Χαμηλών Θερμοκρασιών είναι κατάλληλες για συστήματα με υποδαπέδια θέρμανση ή για συστήματα με σώματά fan coils, αφού απαιτούν νερό στους 55ο C.
Και οι δύο τύποι αντλιών συνεργάζονται με οποιοδήποτε υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης (λέβητας πετρελαίου, λέβητας αερίου, ηλιοθερμική εγκατάσταση κλπ.), καταλαμβάνουν μικρό χώρο και είναι ιδανικές για τοποθέτηση στο μπαλκόνι, στη βεράντα, στην ταράτσα, στον κήπο κλπ.

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά
Οι Αντλίες Θερμότητας Dibetter της Sun Products:
- Έχουν υψηλή απόδοση (COP: 3,75 - 4,20) 
- Αποδίδουν άριστα σε όλες τις καιρικές συνθήκες (από -7ο C έως 43ο C)
- Έχουν τη δυνατότητα  λειτουργίας και από -25ο  C
- Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση 
- Χρησιμοποιούν ψυκτικά υγρά φιλικά στο περιβάλλον
- Κατασκευάζονται με συμπιεστές SANYO, Hitachi ή Copeland και με τα πλέον αξιόπιστα συστήματα και υλικά.   
- Κατατάσσονται στις ΑΠΕ και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον».

Εταιρικό προφίλ
Η εταιρεία SunProducts αποτελεί εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη της Aleo και μέλος του παγκόσμιου δικτύου Aleo Power Network και των τεχνικών καταστημάτων της Διαθερμικής. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την απόλυτη αξιοπιστία και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργεί με τους πελάτες της, η εταιρεία έχει προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε πλήθος έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η SunProducts διασφαλίζει την ποιότητα των εφαρμογών που εγκαθιστά και εγγυάται για τη λειτουργία και τις αποδόσεις τους, ενώ είναι παράλληλα προσηλωμένη στην ορθή χρήση της τεχνολογίας για την προστασία του περιβάλλοντος. Η εξειδίκευσή της περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες σχετικά με τη μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση συστημάτων εναλλακτικής θέρμανσης, φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες και ταράτσες, αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων και συστημάτων ηλιοθερμίας.

www.sunproducts.gr
Τηλ: 2102777993

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ