Η λύση στο πρόβλημα της ασυμφωνίας για το πετρέλαιο στις πολυκατοικίες.

Η Microboiler διαθέτει στην αγορά την Ελληνικής ευρεσιτεχνίας και κατασκευής, πιστοποιημένης με CE, συσκευή microboiler

Aυτονόμηση

Διαβάστηκε από 24040 αναγνώστες -

Η απόδοση του μικρολέβητα είναι μεγαλύτερη από αυτή των παραδοσιακών λεβήτων έχοντας σαν αποτέλεσμα οικονομία κατανάλωσης και εγκατάστασης σε παλιές και σε καινούριες οικοδομές.

 
Ένα Ελληνικό προϊόν που αλλάζει την φιλοσοφία στην θέρμανση και την οικιακή οικονομία παρουσιάζει η Εταιρέια Microboiler.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ & ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΛΕΒΗΤΑ (microboiler):

Για την μεμονωμένη λειτουργία του σώματος θέρμανσης χώρου (καλοριφέρ), ανεξάρτητα και χωρίς την αποκοπή η την αποσύνδεσή του από την εγκατάσταση.
Σκοπός είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας.
Αυτό επιτυγχάνεται με προσθήκη στο σώμα του καλοριφέρ συσκευής μικρολέβητα, που θερμαίνει το νερό στο σώμα του καλοριφέρ με ηλεκτρική αντίσταση με θερμοστάτη (δύο επιπέδων ασφαλείας), μικρής ισχύος από 250 W έως 1500 W η περισσότερο, ανάλογα με ειδικότερες ανάγκες εξυπηρέτησης μεγαλύτερου χώρου και το μέγεθος του σώματος, χωρίς την χρήση μηχανικής υποβοήθησης (κυκλοφορητή), δημιουργώντας μια λειτουργία τύπου κλειστού κυκλώματος ενώ αυτό μπορεί να παραμένει ανοιχτό και συνδεδεμένο στο υφιστάμενο δίκτυο, δίνοντας στο σώμα την δυνατότητα να λειτουργεί εναλλάξ με το κεντρικό σύστημα κατά βούληση

Οικονομική θέρμανση με microboiler
Ο πιστοποιημένος, επαναστατικός μικρολέβητας συνδέεται εύκολα σε κάθε σώμα καλοριφέρ ( η Fan coil ). Μας προσφέρει αυτόνομη θέρμανση σε κάθε δωμάτιο, και μας χαρίζει 75% οικονομία, για κάθε σπίτι και για κάθε είδους παλιό η νέο καλοριφέρ. Εύκολη εγκατάσταση,καθαριότητα, απόλυτη ασφάλεια, υψηλή απόδοση και εγγυημένη οικονομία. Δεν χρειάζεται σωληνώσεις και οικοδομικές εργασίες, μετατρέπει σε αυτόνομα τα καλοριφέρ που ήδη έχετε και μπορούν να λειτουργούν ατομικά, η εναλλάξ συνεργαζόμενα με την υπάρχουσα κεντρική θέρμανση.

Η Microboiler διαθέτει Διεθνής προστασία πατέντας για την μέθοδο και την συσκευή. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ