Η εξοικονόμηση με το φυσικό αέριο στη θέρμανση ξεπερνά το 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Η εταιρεία ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. επενδύει συνεχώς στην επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Θερμές λύσεις!

Διαβάστηκε από 2497 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/4/2017

Το κεφάλαιο θέρμανση , είναι κάτι που απασχολεί όλους μας.

 
Χρειαζόμαστε λύσεις που δεν θα μας βάλουν σε περιπέτειες. Λύσεις με γνώμονα την εξυπηρέτηση ενέργειας, χρημάτων, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Η Κανελλάκης ΑΕ στα πλαίσια της προσπάθειάς τους για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς επίσης και την άμεση ενημέρωση σε ότι έχει σχέση με προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες θέρμανσης, προχωρούν στην υλοποίηση της στρατηγικής τους. Με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση μας.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Όλες οι σειρές των ηλιακών θερμοσιφώνων SOLAIRE TITANEείναι σχεδιασμένες με μοντέρνα αισθητική και ελεγμένες προσεκτικά στην παραμικρή τους λεπτομέρεια ώστε να καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές προσδοκίες.

Η ολοκληρωμένη γκάμα, η ποιότητα, η αντοχή και η οικονομία που εξασφαλίζουν τα καθιστούν την πρώτη επιλογή.

Όταν διαλέξετε ηλιακό θερμοσίφωνα, εμπιστευτείτε το καταξιωμένο όνομα SOLAIRE TITANE.

Εγγύηση  25 ετων για τους Συλλέκτες

Εγγύηση  5  ετων για τα BOILER GLASS

Εγγύηση 10 ετων για τα BOILER INOX Η  Εταιρεία Κανελλάκης ΑΕ θα σας βοηθήσει να πάρετε την σωστή επιλογή, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.


Παραθέτουμε έτσι αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με το φυσικό αέριο, τις αντλίες θερμότητας και το γνωστό και μη εξαιρετέο πετρέλαιο.

Φυσικό αέριο
 • Οικονομία: Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και τη καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.). Η εξοικονόμηση με το φυσικό αέριο στη θέρμανση ξεπερνά το 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.
 • Ευκολία στη χρήση: Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζεστε κάθε στιγμή.
   
 •  Δε χρειάζεται να το παραγγείλετε ή να είστε σε ετοιμότητα για την παραλαβή του και πληρώνετε πάντα μόνο όσο καταναλώνετε. Η λειτουργία των συσκευών φυσικού αερίου είναι απλή και προσφέρει ευκολίες και άνεση στην καθημερινή σας ζωή (π.χ. παροχή ζεστού νερού στη στιγμή όποτε το χρειαστείτε.
   
 • Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου: Με το φυσικό αέριο δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.
   
 •  Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών: Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση μετά την κατανάλωση: Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται με ακρίβεια σύμφωνα με τις ενδείξεις του μετρητή, όπως ακριβώς και για τις καταναλώσεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ.
 •  Φιλικότητα προς το περιβάλλον: Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο. Η χρήση του συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Δεν περιέχει ενώσεις του θείου που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.

Αντλία θερμότητας
 Η μελέτη που εκπόνησε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) σχετικά με τη συγκριτική απόδοση όλων των συστημάτων θέρμανσης και που δημοσιεύτηκε το 2013, επιβεβαίωσε την υπεροχή της αντλίας θερμότητας σε οικονομία και απόδοση, καθώς σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θέρμανσης. Σε σχέση με το πετρέλαιο μάλιστα, η μείωση του κόστους είναι της τάξης του 60%!
 •  Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ψύξη και για παραγωγή ζεστού νερού, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μιας οικίας, επιχείρησης, βιομηχανίας ή οποιασδήποτε άλλης εγκατάστασης.
   
 •  Η αρχή λειτουργίας τους βασίζεται στη μεταφορά θερμότητας από το περιβάλλον στο κτίριο & αντίστροφα, με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, επομένως εκτός από εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων επιτυγχάνουν ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων και συνδράμουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
 Ωστόσο το κόστος αγοράς και εγκατάστασης παραμένει να είναι υψηλότερο  (όχι κατά πολύ) από τα εναλλακτικά συστήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η μοντέρνα άποψη του παραδοσιακού!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Οικονομικές προτάσεις σε επιλογές κλιματισμού!

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον»

Σεμινάριο για τον επαγγελματικό κλιματισμό από την LG Electronics

YΠΕΝ: Πρόσκληση σε κοινή συνέντευξη Τύπου

Το RainbowWarrior στα ελληνικά νησιά

Συνάντηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προεδρείο της Ένωσης Βενζινοπωλών θεσ/νικης

Κατεργασμένο δέρμα αρκούδας βρέθηκε κοντά στον Αλιάκμονα

30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης

Περιοδεία του Αν. ΥΠΕΝ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

Κάντο γρήγορα & οικονομικά! Αυτονομήσου τώρα!

Νέο κατάστημα ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ στον Πειραιά

Οικολογικό φεστιβάλ στην Εύβοια!

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας

Sports Marketing Awards 2017: Βραβεία για την LG!

Υπέρ της Καθαρής Ενέργειας η Greenpeace

Rotoseptic : Aριστη τεχνολογία για την επεξεργασία λυμάτων

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

περισσότερα »