Δόμηση ανακαίνιση εξοπλισμός

Διαβάστηκε από 2088 αναγνώστες -

Η έκθεση Infacoma, που έχει συνδέσει με μοναδικό τρόπο την παρουσία της στα δρώμενα της εγχώριας αγοράς δόμησης, κατασκευής και ανακαίνισης, διευρύνεται και διεθνοποιείται!

 
Μετά από 33 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας, η Infacoma θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου 2017.

Η Infacoma Athens θα παρουσιάσει τόσο στους επαγγελματίες όσο και στο κοινό το σύνολο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς των δομικών - μονωτικών υλικών, των κουφωμάτων και των προκατασκευών.
 
Την ίδια στιγμή θα συνεισφέρει αποδοτικά στη μετάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με τις νέες τεχνικές, καινοτόμες πρακτικές και τεχνολογίες και πρωτοποριακά υλικά, καθώς επίσης τις τάσεις και τις ευκαιρίες που αναμένεται να παρουσιαστούν στο άμεσο μέλλον.
 
Παράλληλα με την Infacoma Athens θα διεξαχθεί και η καταξιωμένη στο εξωτερικό έκθεση Aquatherm Athens, η οποία αφορά στους τομείς της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης, του κλιματισμού και  εξαερισμού, της διαχείρισης νερού, της ύδρευσης και αποχέτευσης, της ενέργειας και του ευρύτερου εξοπλισμού για εγκαταστάσεις σε spa, σάουνες και πισίνες.

Η Aquatherm αποτελεί ένα διεθνούς φήμης εκθεσιακό brand της αυστριακής πολυεθνικής Reed Exhibitions και πραγματοποιείται σε 14 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων οι: Αυστρία, Πολωνία, Ρωσία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία και Βουλγαρία.

Η Infacoma Athens 2017 και η Aquatherm Athens 2017 απευθύνονται σε εκπροσώπους κατασκευαστικών εταιρειών και τεχνικών γραφείων, σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, υδραυλικούς εμπόρους, τεχνικές εταιρείες, ξενοδόχους και designers, οι οποίοι θα έχουν επιπλέον λόγους να επισκεφθούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν τις ημερίδες του ΥΠΕΝ, της ΟΒΥΕ και του ΠΣΔΜ-Η με θέματα την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διαχείριση νερού και αποβλήτων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η εξωστρεφής όσο και επιχειρηματική προσέγγιση των 2 παράλληλων εκθέσεων, καθώς αναμένεται να προσελκύσουν παραπάνω από 10.000 εμπορικούς επισκέπτες, ενώ στους εκθέτες δίνεται η δυνατότητα για συναντήσεις με Hosted Βuyers που προέρχονται από το εξωτερικό, αλλά και για την πραγματοποίηση προκαθορισμένων επιχειρηματικών ραντεβού.
 
Από την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δεσμών, την “ψηλάφηση” καινούριων αγορών, τη διεύρυνση της υφιστάμενης πελατειακής βάσης, η εξέταση νέων ευκαιριών ανάπτυξης και ειδικά σε αγορές του εξωτερικού θα επωφεληθούν εκθέτες και επισκέπτες των Infacoma και Aquatherm Athens.

Infacoma Athens & Aquatherm Athens: 

Ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον της δόμησης, των κατασκευών, της ανακαίνισης και της ενέργειας με σύγχρονες λύσεις και αξιόπιστα προϊόντα! 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ