Ποδήλατο χωρίς πετάλι;

20.606 επισκέψεις στο άρθρο

Αν ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που συνδυάζει τεχνολογία και παλιά αισθητική δείτε τη σειρά της Juicer Bikes.

Η τάση στην αγορά πλέον είναι ηλεκτρικά ποδήλατα που μοιάζουν όσο γίνεται περισσότερο με παλιά απλά ποδήλατα και αυτό βλέπουμε και στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Πάντα όμως υπάρχει και το πρακτικό του θέματος δηλαδή πόσο πάει το ποδήλατο μόνο από τον ηλεκτρικό κινητήρα χωρίς πετάλι και πόσο άνετη είναι η θέση του οδηγού.
 
Υπάρχει περίπτωση να βγήκε ηλεκτρικό ποδήλατο που να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις;
 
Η Juicer Bikes αυτό υποστηρίζει με το καινούργιο της μοντέλο που έχει βγει από ταινία με τον James Dean. Αν και οι μηχανές δεν είναι από καμία άποψη φτηνές και κυκλοφορούν μόνο στις ΗΠΑ σίγουρα κάνουν ένα βήμα μπροστά από άποψη σχεδιασμού και τεχνολογικής καινοτομίας.
 
Στιλιστικά υπάρχουν πολλές επιλογές καθώς η γκάμα της εταιρείας είναι αρκετά μεγάλη με στόχο να πιάσουν απήχηση σε όλων των ειδών τα γούστα και προτιμήσεις.
 
Ο ιδρυτής της εταιρείας Dave Twomey προσθέτει ότι σκοπός του είναι να φτιάξει μηχανήματα για εύκολο service και πειράγματα χωρίς να χρησιμοποιεί πλαστικό αλλά αλουμίνιο και σίδερο καθώς δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα πλαστικά ηλεκτρικά scooter που φτιάχνονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Επίσης απευθύνεται σε ανθρώπους που προτιμούν να καβαλάνε παρά να κάνουν πετάλι. Το μουσείο της ηλεκτροκίνητης ιστορίας ,προσθέτει, δεν θα βάλει τέτοια scooterάκια αλλά μηχανήματα που έχουν αισθητική και καινοτομία.
 
Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τα πρώτα στοιχεία για την εν λόγω σειρά ηλεκτρικών μηχανών-ποδήλατα:
Τιμή:4000$-7000$
Αυτονομία χωρίς πετάλι :έως 50χλμ<

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ