Ταξίδι στο μέλλον

Διαβάστηκε από 1869 αναγνώστες -

To Daikin Group, ο προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων για τη θέρμανση και τον κλιματισμό, θα παρουσιάσει ένα μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων του στη έκθεση ISH που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στη Φρανκφούρτη.

 
 Επιπλέον, θα παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες στις αντλίες θερμότητας και στα συστήματα χειρισμού και ελέγχου καθώς και το νέο λέβητα αερίου με τεχνολογίασυμπύκνωσης.

Η ISHείναι η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για τον καινοτόμο σχεδιασμό μπάνιου, τηθέρμανση με τους καλύτερους όρους ενεργειακής κατανάλωσης, την τεχνολογία κλιματισμού και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Φέτος,σε συνέχεια μιας σειράς βραβευμένων παρουσιάσεων νέων προϊόντων, η Daikinθα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα της καινοτομίαςστη θέρμανση, τον εξαερισμό και τον κλιματισμό,στον κτιριακό σχεδιασμό και τη μακροπρόθεσμη προσέγγισηόσον αφορά στην αποδοτικότητα της τεχνολογίας θέρμανσης.

Η Daikin, προσκαλεί τους επισκέπτες, στην Αίθουσα 8.0 σε ένα τεχνολογικό «ταξίδι» παρέα με τον ηγέτη της αγοράς στη ψύξη, τον κλιματισμό και τα συστήματα αντλίας θερμότητας.

To σημαντικότερο γεγονός για την Daikin στην έκθεση, θα είναι η παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς της επιτυχημένης σειράς αντλιών θερμότητας. Οι νέες αντλίες θερμότητας, οι οποίες λειτουργούν με ψυκτικό μέσο R-32 παράγουν νερό θερμοκρασίας προσαγωγής έως και 65˚C, COPμέχρι 5.4 και σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Η Daikin συνεχίζει τη στρατηγική χρήσης ψυκτικών μέσων που σέβονται το περιβάλλον, με χαμηλό δείκτη GWP στα προϊόντα και τα συστήματά της.

Μαζί με την ευρεία γκάμα των αντλιών θερμότητας, τo Daikin Group θα παρουσιάσει τις υβριδικές λύσεις, τις νέες τεχνολογίες στους λέβητες συμπύκνωσης και τα ηλιακά θερμικά συστήματα καθώς επίσης και  τις νέες σειρές Bluevolution και ECH2O. Επιπλέον, θαπαρουσιάσει το νέο πρωτοποριακό λέβητα αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης καιτην υψηλότερη απόδοση από κάθε άλλο λέβητα του Group.Με βάρος μόλις 27 κιλά είναι ο πιο ελαφρύς στην κατηγορία του. Την πρώτη του εμφάνισηθα κάνει επίσης ένας νέος λέβητας πετρελαίου με τεχνολογία συμπύκνωσης, ο οποίος κατασκευάζεται στη Γερμανία.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Daikin περιλαμβάνει επίσης τεχνολογίες κλιματισμού και επαγγελματικής ψύξης υψηλού επιπέδου. Το DaikinGroupείναι ο μοναδικός κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως που αναπτύσσει, παράγει και ελέγχει όλα τα βασικά μέρη, συμπεριλαμβανομένων των ψυκτικών μέσων, των συμπιεστών και των ηλεκτρονικών  εξαρτημάτων.

Στην έκθεση θα υπάρχει η δυνατότητα ξενάγησης στα γερμανικά και τα αγγλικά, παρέχοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτομίες των προϊόντων και των υπηρεσιών από τους ειδικούς. Για να λάβετε μέρος στις ξεναγήσεις εγγραφτείτε  δωρεάν εδώ.

Το Daikin Group, με τα brands Daikin και Rotex, θα εκθέσει τα προϊόντα του σε ένα φουτουριστικό περίπτερο στην έκθεση ISH από 14 έως 18 Μαρτίου. 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ