Ηλιακοί θερμοσίφωνες Εcoline

Διαβάστηκε από 11842 αναγνώστες -

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Εcoline παράγονται στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της Sieline σύμφωνα με την τεχνολογία γερμανικών προδιαγραφών. Είναι πρωτοποριακοί στην απόδοση, τη διάρκεια ζωής, το design αλλά και την εύκολη εγκατάστασή τους.

Διαθέτουν πλήρως βιομηχανοποιημένο δοχείο αποθήκευσης από χαλυβδοέλασμα DC-01 2,5mm, συγκολλημένo σε αυτόματες μηχανές MIG και αντοχή σε πίεση δοκιμής 15bar. Η εσωτερική αντιδιαβρωτική προστασία του boiler είναι με σμάλτο (direct glass) ψημένο στους 860οC βάσει του DIN4753 και φέρει ανόδιο μαγνησίου κατά ΕΝ12438. Η μόνωση του θερμοδοχείου είναι από οικολογική, διογκωμένη πολυουρεθάνη 52Kg/m3, χωρίς χλωροφθοράνθρακες. Η ηλεκτρική αντίσταση είναι 4kW, με θερμοστάτη ασφαλείας.

Επιπλέον, διαθέτουν επιλεκτικό απορροφητή αλουμινίου με προσθήκη τιτανίου υψηλής απορροφητικότητας α≥0,95 και χαμηλής εκπεμψιμότητας ε≤0,05.

Η συγκόλληση του απορροφητή στον χάλκινο υδροσκελετό είναι με τεχνική laser για άμεση μετάδοση της θερμότητας στον θερμικό φορέα. Πλαίσιο από ειδικό κράμα αλουμινίου βαμμένο ηλεκτροστατικά σε μαύρο χρώμα για άψογη αισθητική συνεργασία με το υπόλοιπο σύστημα. Το κρύσταλλο είναι άθραυστο, ασφαλείας, 4mm.

www.sieline.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ