H ΕΡΙΑ μετονομάζεται σε SolarPower Europe

Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανίας Φωτοβολταϊκών (ΕΡΙΑ) ψήφισε την Πέμπτη ώστε ο σύνδεσμος να μετονομαστεί σε SolarPower Europe.

 
Τα μέλη του συνδέσμου ψήφισαν υπέρ της αλλαγής του ονόματος κατά 100%, με τον CEO James Watson να σημειώνει: «Αυτή είναι μια πραγματική ένδειξη της νέας εποχής στην ταχεία εξέλιξη της ηλιακής ενέργειας στην Ευρώπη. Ο οργανισμός μας έχει φτάσει τα 30 χρόνια από την ημέρα ίδρυσής του και η φύση του κλάδου μας έχει αλλάξει ριζικά από τότε. Το νέο εμπορικό σήμα αντανακλά την ανάπτυξη και την επέκταση του πεδίου εφαρμογής του οργανισμού μας».

Ο πρόεδρος της SolarPower Europe, Oliver Schaefer ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, δηλώνοντας: «Είμαι ευτυχής που έχουμε λάβει αυτό το θετικό βήμα για να δώσουμε στο σύλλογός μας μια σύγχρονη και προσανατολισμένη στο μέλλον προοπτική, η οποία βέβαια θα βασιστεί στα επιτεύγματα της EPIA, αναγνωρίζοντας πλήρως τη μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πάμε τον σύνδεσμο μπροστά και να είναι σαφές ότι πλέον αριθμούμε μέλη σε όλο το μήκος της αλυσίδας της ηλιακής ενέργειας και περιλαμβάνουμε όλα τα τμήματα του τομέα στην Ευρώπη».

Ο Watson μάλιστα πρόσθεσε: «Η SolarPower Europe αντανακλά τρεις σαφείς πτυχές του σήμερα: Τα ηλιακά – καλύπτουμε το σύνολο της αλυσίδας της ηλιακής ενέργειας μέσω των μελών μας. Τη δύναμη – η ηλεκτρική ενέργεια είναι η δουλειά μας. Την Ευρώπη – είναι το γεωγραφικό μας σπίτι».
Το νέο όνομα θα παρουσιαστεί στην Intersolar Europe, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 10 Ιουνίου στο Μόναχο. Η SolarPower Europe θα βοηθήσει στην ορθή καθοδήγηση των συμφερόντων της ηλιακής αγοράς στην Ευρώπη, την ώρα που θα αναπτύσσει την οικοδόμηση της ανάπτυξης και των επιχειρηματικών ευκαιριών για τις ηλιακή εταιρείες σε όλη την ήπειρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ