«Μεταγραφή» στη Google για έναν από τους top μηχανικούς της Tesla

Η Google προφανώς «έκλεψε» ακόμα ένα από τα κορυφαία στελέχη της Tesla – όπως αναφέρουν τελευταίες φήμες για τον Robert Rose, Ενεργειακό Διευθυντή του προγράμματος Autopilot της Tesla.

 
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Rose εγκατέλειψε τον κατασκευαστή-κολοσσό ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να εργαστεί στην εταιρεία-γίγαντα της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Rose θα ενταχθεί στο τμήμα ρομποτικής της Google – πράγμα που σημαίνει ότι θα εργάζεται και πάλι στον τομέα της τεχνολογίας ηλεκτρικών/αυτόνομων αυτοκινήτων της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί εδώ, περιέργως, ότι ο Rose στο παρελθόν εργάστηκε επίσης για την SpaceX ως μηχανικός κατά τη διάρκεια της πρώιμης ανάπτυξης της εταιρείας στον τομέα των τεχνολογιών πυραύλων - έτσι κάνεις δε μπορεί να ξέρει τι ακριβώς θα κάνει στη Google.

Επίσης, πρέπει να αναφερθούν και τα πρόσφατα σχόλια στο Twitter του CEO της Tesla, Elon Musk για την πρόσληψη νέων μηχανικών για το λογισμικό Autopilot που θα προσφέρουν νέες ταχύτητες στην εταιρεία (αναφορικά με το αυτόματο πρόγραμμα οδήγησης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ