Φωτοβολταϊκά συστήματα και εξοικονόμηση ενέργειας

Η εταιρεία Olympic Engineering & Consulting ειδικεύεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Η εταιρεία Olympic Engineering & Consulting ειδικεύεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Φωτοβολταϊκά συστήματα και εξοικονόμηση ενέργειας

  • Φωτοβολταϊκά συστήματα και εξοικονόμηση ενέργειας
  • Η εταιρεία Olympic Engineering & Consulting ειδικεύεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Εξοικονόμηση Ενέργειας.
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα και εξοικονόμηση ενέργειας

Φωτοβολταϊκά συστήματα και εξοικονόμηση ενέργειας

9.507 επισκέψεις στο άρθρο (07/03/2024)
Σχολιάστε

Φωτοβολταϊκά συστήματα – Εξοικονόμηση ενέργειας – Θέρμανση – Ψύξη – Φωτισμός. Η εταιρεία “Olympic Engineering & Consulting” ειδικεύεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Η εταιρεία “Olympic Engineering & Consulting” ιδρύθηκε το 2008 από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Α. Ζώη.

Η εταιρεία Olympic Engineering & Consulting ειδικεύεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Εξοικονόμηση Ενέργειας:

  • Αυτόνομα φωτοβολταϊκά – υβριδικά συστήματα
  • Διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά (net metering για αυτοπαραγωγή ενέργειας, Φ/Β πάρκα)
  • Εγκαταστάσεις, σχεδιασμό , μελέτες, τεχνική υποστήριξη, συντηρήσεις φωτοβολταϊκών
  • Θέρμανση-Ψύξη με αντλίες θερμότητας
  • Εισαγωγή και διανομή φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής απόδοσης της Αμερικάνικης εταιρίας SunPower.
  • Εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της Γερμανικής εταιρίας Steca (ινβέρτερς διασυνδεδεμένων και αυτόνομων συστημάτων, ρυθμιστές φόρτισης, μετρητές ενέργειας, ενεργειακοί λαμπτήρες, κ.α.)
  • Διανέμουν ηλεκτρολογικό υλικό (ραγοϋλικό και πίνακες Noark)
Φωτοβολταϊκά συστήματα, κατασκευές και μελέτες

Η Olympic Engineering & Consulting είναι εξειδικευμένη σε εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και μελέτες φωτοβολταϊκών.

Έχουν κατασκευάσει πάνω από 160 έργα στο Νομό Ηλείας φωτοβολταϊκά πάρκα, φωτοβολταϊκά σε στέγες και δώματα οικιών και επιχειρήσεων και αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα. Ένα από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα της έχει ισχύ 1MW .

Iδιόκτητα συνεργεία

Διαθέτουν εξειδικευμένα ιδιόκτητα συνεργεία, με καταρτισμένο και πολύπειρο προσωπικό, καθώς και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό. Το προσωπικό της Olympic Engineering & Consulting εκπαιδεύεται διαρκώς τόσο με ενδοεταιρική εκπαίδευση όσο και με εξωτερικά σεμινάρια. Τα συνεργεία απαρτίζονται από εξειδικευμένους τεχνίτες, αδειούχους ηλεκτρολόγους και διπλωματούχους μηχανικούς.

Solar Frontier επίσημη αντιπροσωπεία

Η Solar Frontier διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ στην Ιαπωνία και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πάνελ τεχνολογίας CIS στον κόσμο. Διανέμουν χονδρικοίς τα φωτοβολταϊκά πάνελ Solar Frontier σε πελάτες ανά την Ελλάδα. Τα πάνελ της Solar Frontier λόγω της τεχνολογίας CIS, παρουσιάζουν μια σειρά πλεονεκτημάτων και αυξημένης παραγωγής ενέργειας +10%.

Πιστοποίηση κατά ISO 9001

Κατά το έτος 2012 η Olympic Engineering & Consulting πήρε πιστοποίηση κατά το πρότυπο 9001 για το σύστημα διαχείρισης ποιότητάς. Η ποιότητα των κατασκευών τους, βεβαιώθηκε από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης. Τα έργα τους κατασκευάστηκαν και συνεχίζουν να τα κατασκευάζουν, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 62446 : 2009 .

Συντήρηση και service φωτοβολταϊκών συστημάτων

Στον τομέα της συντήρησης Φ/Β πάρκων, έχουν αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία MITOS SOLUTIONS. Παρέχουν την αξιοπιστία και σιγουριά που χρειάζεται ο επενδυτής, όσον αφορά τη μακροβιότητα και αποδοτικότητα του φωτοβολταϊκού σταθμού του.

Αναλαμβάνουν τη συντήρηση-καθαρισμό, την επιδιόρθωση βλαβών, την αντικατάσταση εξοπλισμού, και την online παρακολούθηση, σε 24ώρη βάση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στο νομό Ηλείας, αλλά και στους γειτονικούς νομούς Αχαΐας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας.

Μην διστάσετε να τους επισκεφθείτε στα γραφεία, Αρχιμήδους 5 Πύργος Ηλείας ΤΚ 27100 (έναντι ΔΕΔΔΗΕ – ΔΕΗ Πύργου).

Olympic Engineering & Consulting

Αρχιμήδους 5, Πύργος Ηλείας
Tηλ. : 26210 26907
E-mail : [email protected]
Site: www.oleng.eu