Παράδειγμα Ανακαίνισης από την maxen

Παράδειγμα Ανακαίνισης από την maxen

Παράδειγμα Ανακαίνισης από την maxen

AIR BNB και ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ... Ανακαίνιση ακόμα και σε ... “ ξεχασμένα 2άρια“!

Διαβάστηκε από 3321 αναγνώστες -

H Airbnb έχει πάρει “φωτιά” και ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει να ανακαινίσει το «παρατημένο» του σπίτι. Τι εννοούμε ανακαίνιση και Airbnb; Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλετε έξτρα χρήματα απλά και μόνο δημοσιεύοντας το στην πλατφόρμα.

 
Πολλοί έχουν ένα άδειο διαμέρισμα το οποίο “κάθεται” άδειο και παραμελημένο το οποίο  βρίσκεται σε μια περιοχή με τουριστική κίνηση ή κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο. Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλετε έξτρα χρήματα απλά και μόνο δημοσιεύοντας το στην πλατφόρμα.
 
 
Τι είναι το Airbnb?
Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που φέρνει σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για την διαικπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης. Η συναλλαγή, κατά την οποία ο επισκέπτης πληρώνει το εκάστοτε ποσό με πιστωτική ή άλλη κάρτα, γίνεται μέσω της πλατφόρμας. Ο οικοδεσπότης παραλαμβάνει το ποσό μόλις 24 ώρες μετά την άφιξη του φιλοξενούμενού του, έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι ο τελευταίος παρέλαβε το κατάλυμα, όπως συμφωνήθηκε. Τα έσοδα της εταιρίας προέρχονται από το ποσοστό που κρατάει εκείνη από κάθε κράτηση που γίνεται.
 
 
Το πρώτο βήμα για κάποιον που έχει διαμέρισμα δεν είναι άλλο από την ανακαίνιση του ακινήτου. Υπάρχουνα εταιρείες που αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την διαδικασία την ανακαίνησης.
 
Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία, που όμως μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος στον καθένα μας. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και απαιτούν προσεκτική οργάνωση και σχεδιασμό. Ειδικά στην περίπτωση της γενικής ή ολικής ανακαίνισης, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς, πριν ξεκινήσεις.
 
Μερική ή ολική ανακαίνιση;
Αρχικά, πρέπει να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού. Αν επιθυμείς να ανανεώσεις μόνο ένα κομμάτι του χώρου σου, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μόνο ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση δωματίου, ανακαίνιση σαλονιού, κλπ. Κάθε χώρος μπορεί να χρειάζεται διαφορετικές εργασίες, ανάλογα με τις προϋποθέσεις που θέτεις. 
 
Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν τα συνεργεία για ανακαινίσεις σπιτιών;
Οι ανακαινίσεις σπιτιών, είτε πρόκειται για ανακαίνιση μονοκατοικίας, είτε ανακαίνιση διαμερίσματος, περιλαμβάνουν πολλές εργασίες που μπορεί να αφορούν, είτε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού (εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού) ή τον εσωτερικό χώρο (εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού).
 
1. Εργασίες για εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού
 • Η κατεδάφιση και η αποξήλωση για αναδιαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών, κλπ).
 • Βάψιμο των ντουλαπιών και τοποθέτηση ταπετσαρίας στις επιφάνειες που επιθυμείς.
 • Μόνωση των χώρων (θερμομόνωση ή ηχομόνωση)
 • Αλλαγή ή επισκευή πατώματος
 • Αντικατάσταση των κουφωμάτων
 • Αλλαγή πορτών με πόρτες ασφαλείας
 • Τοποθέτηση και συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Τοποθέτηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή των φωτιστικών του χώρου
 • Ξυλουργικά μερεμέτια και κατασκευές
 • Συστήματα Αυτοματισμού και Ασφαλείας
 • Τοποθέτηση ή αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης (τοποθετηση air condition, αλλαγή κεντρικής θέρμανσης, κλπ)
 
2. Εργασίες για εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού
Η φθορά που προκαλεί ο χρόνος και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, αποτυπώνεται στην εξωτερική όψη του σπιτιού. Τα συνεργεία ανακαινίσεων μπορούν να επισκευάσουν τις ζημιές άμεσα και αποτελεσματικά με τις παρακάτω εργασίες ανακαίνισης οικίας:
 • Εργασίες σοβατίσματος και επισκευής φθορών στα θεμέλια του σπιτιού
 • Εξωτερικός ελαιοχρωματισμός του κτιρίου
 • Επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση των κουφωμάτων του σπιτιού
 • Εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού
 • Αναδιαμόρφωση του κήπου
 
Φορολογικό νομοσχέδιο: Τι προβλέπει για ανακαίνιση ακινήτων και Airbnb
Προβλέπονται βαριές «καμπάνες» έως και 30.000 ευρώ, για όσους δεν δηλώνουν στην εφορία ακίνητα τα οποία νοικιάζουν μέσω Airbnb.
Περικοπές στην ωφέλεια φόρου για όσους προχωρήσουν σε ανακαίνιση των ακινήτων τους, αλλά και βαριές «καμπάνες» έως και 30.000 ευρώ για όσους δεν δηλώνουν στην εφορία ακίνητα τα οποία νοικιάζουν μέσω Airbnb, προβλέπει μεταξύ άλλων το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή.
Αναφορικά με τα ακίνητα τα οποία νοικιάζονται με βραχυχρόνιες μισθώσεις, το νομοσχέδιο ορίζει ότι παρέχεται η δυνατότητα στη φορολογική διοίκηση να ζητά εντός προθεσμίας με έγγραφο ή ηλεκτρονικό αίτημα από κάθε διαχειριστή ψηφιακής πλατφόρμας οποιαδήποτε πληροφορία ή στοιχείο σχετικά με πρόσωπα που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ως πωλητές, για τα οποία προκύπτουν ή μπορεί να προκύψουν φορολογικές υποχρεώσεις στην ημεδαπή.
Σε περίπτωση μη παροχής πληροφοριών καθορίζονται κυρώσεις που ανέρχονται από 5.000 έως και 100.000 ευρώ ανά περίπτωση.

Παράδειγμα Ανακαίνισης από την maxen
 
Στο συγκεκριμένο έργο πραγματοποιήθηκε ολική ανακαίνιση ακινήτου για χρήση AirBnB. Το ακίνητο διαμορφώθηκε κατάλληλα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν 5 διαμερίσματα προς ενοικίαση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Οι εργασίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε κάθε διαμέρισμα είναι οι παρακάτω:
 • Αποξήλωση όλων των σαθρών σημείων
 • Νέα Ηλεκτρολογική εγκατάσταση
 • Νέα Υδραυλική εγκατάσταση
 • Διαμόρφωση των κατοικιών και κατασκευή ψευδοροφών με γυψοσανίδα
 • Προσθήκη LED φωτισμού σε όλο το ακίνητο
 • Μόνωση εξωτερικά στους τοίχους για Ηχομόνωση – Θερμομόνωση και στην Ταράτσα για Στεγανοποίηση - Θερμομόνωση
 • Δάπεδα Laminate
 • Τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων 4 εποχών με triplex υαλοπίνακες
 • Ηλιακοί θερμοσίφωνες
 • Κλιματιστικά Inverter υψηλής ενεργειακή απόδοσης
 • Καινούργιο Μπάνιο
 • Καινούργια Κουζίνα
 • Ελαιοχρωματισμοί με ενεργειακά χρώματα
 
H maxen μας παρουσιάζει τα βασικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για μία αποτελεσματική ανακαίνιση.
 1. Ενεργειακά χρώματα
Αυτό που θα ανανεώσει οπτικά τον χώρο σας άμεσα και θα τον κάνει να φαίνεται σαν καινούργιος, είναι το βάψιμο. Είτε επιλέξετε να δώσετε ένα καινούργιο στυλ στο χώρο, είτε κάνετε ένα απλό φρεσκάρισμα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε νέας τεχνολογίας ενεργειακά χρώματα ώστε να συνεισφέρετε στην ενεργειακή αναβάθμιση τους ακινήτου σας.
 1. Μόνωση
Σε περίπτωση που το ακίνητό σας έχει κατασκευαστεί κατά τη δεκαετία του 1980 ή προγενέστερα, είναι πιθανό να έχει ανεπαρκή μόνωση. Για να το μάθετε αυτό καλό είναι να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό μηχανικό ο οποίος θα σας απαντήσει αφού διεξάγει τους απαραίτητους ελέγχους. Η θερμική άνεση των ενοίκων θα σας εξασφαλίσει σίγουρα θετικά σχόλια και θα συνεισφέρει και στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Η θερμομόνωση αποτελεί τη σίγουρη λύση για τα περισσότερα ακίνητα και συνήθως επιλέγεται η τοποθέτηση εξωτερικά του τοίχου.
 1. Ενεργειακά κουφώματα – Τζάμια
Η αντικατάσταση των παλαιών εξωτερικών κουφωμάτων με σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα και υαλοπίνακες κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική καθώς η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεταισυγκριτικά, ξεπερνάει σε ποσοστό το 20%. Με την ευκαιρία μπορείτε να προσαρμόσετε το είδος και το χρώμα των κουφωμάτων αναλόγως την αισθητική που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.
 1. Κλιματισμός
Στην περίπτωση βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω AirBnB ο επισκέπτης συνήθως βρίσκεται σε κάποιο ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικό και θα λείπει από την κατοικία τις περισσότερες ώρες της ημέρες. Μία καλή λύση για την άμεση και οικονομική ψύξη ή θέρμανση ενός χώρου είναι τα κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης με λειτουργία inverter. Με αυτές τις τεχνολογίες η ισχύς του κλιματιστικού ρυθμίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 1. LED Φωτισμός
Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για ένα ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα του χώρου μας. Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο από μία πρώτη σκοπιά αλλά η μελέτη του φωτισμού αποτελεί βασικό στοιχείο των αρχιτεκτονικών μελετών και της εσωτερικής διακόσμησης ενός χώρου. Κατά τη διαδικασία αυτή η επιλογή LED φωτισμού είναι μονόδρομος καθώς θα έχετε μία μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 95%.
 1. Ξηρά Δόμηση
Ένας οικονομικός και γρήγορος τρόπος για να ανανεώσετε ή να διαμορφώσετε κάποιο χώρο σας είναι η επιλογή της δόμησης με γυψοσανίδες. Μπορείτε να προσθέσετε ηχομόνωση, ανάγλυφα σχέδια στον τοίχο ή στην οροφή, κρυφό φωτισμό και να κατασκευάσετε κάποιο έπιπλο όπωςγια παράδειγμα μια βιβλιοθήκη.
 1. Ηλιακά συστήματα (θέρμανση, ζεστό νερό κοκ)
Η συνηθέστερη χρήση των ηλιακών συστημάτων στα αστικά κέντρα είναι ο ηλιακός θερμοσίφωνας. Μπορείτε να έχετε έτοιμο ζεστό νερό χρήσης ανέξοδα κατά τις περισσότερες μέρες του έτους. Αν βέβαια υπάρχει επιπλέον χώρος για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ (πχ. στη στέγη, στον κήπο κοκ.), τότε μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο καθώς θα καλύπτονται οι περισσότερες ή και όλες οι ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 1. Smart Συσκευές
Οι smart συσκευές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον αποτελούν μέρος και του σπιτιού μας. Ως Smart αποκαλούνται οι συσκευές που μπορούμε να χειριστούμε εξ` αποστάσεως από το κινητό μέσω internet ή Bluetooth. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποστείλετε έναν μοναδικό κωδικό ασφαλείας σε κάθε ένοικό σας μέσω email ώστε να έχει προσωρινή πρόσβαση στο σπίτι χωρίς να ανησυχείτε για την παράδοση και παραλαβή των κλειδιών σας. Επίσης, οι smart τεχνολογίες προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση στους επισκέπτες σας οι οποίοι θα μπορούν να ρυθμίσουν τη λειτουργία του κλιματισμού, του θερμοσίφωνα και πολλών άλλων συσκευών εξΆ αποστάσεως. Με αυτό τον τρόπο δε θα έχουν λόγο να μένουν ανοιχτά για αρκετές ώρες ενώ λείπουν από την οικία καταναλώνοντας άσκοπα ενέργεια.
 
MAXEN
Maximize Energy Saving

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ

 • Μετά τον ήλιο η BIGSOLAR!

  Tα προϊόντα BIGLED της BIGSOLAR Α.Ε. υποστηρίζονται από μια εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων και ένα υπερσύγχρονο φωτομετρικό εργαστήριο και προσφέρουν την πιο κατάλληλη, την πιο αξιόπιστη και την πιο συμφέρουσα λύση σε κάθε ανάγκη φωτισμού.
   210 5509090 Περισσότερα

προτασεισ αγορασ: ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

προτασεισ αγορασ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 • Η απόλυτη θωράκιση του σπιτιού σου

  Η Union Profile αποτελεί μία πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων, με αιχμή του δόρατος το εργοστάσιο κατασκευής εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, ντουλάπας, κουζίνας, σιδηροκατασκευών, θωρακισμένης και εσωτερικής πόρτας. Tέλος, έχει μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ` Οίκον, έχοντας ήδη ολοκληρώσει περίπου 230 έργα.
   210 5122555 Περισσότερα
 • Νέο θερμομονωτικό σύστημα Hybrid από τη EUROPA

  Το νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SI/HS αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPAόσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συστήματα υψηλής θερμομόνωσης. Οι ίσιες γραμμές των προφίλ εναρμονίζονται με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.
   22624 40000 - 22620 32202 Περισσότερα
 • AluCon- Συστήματα αλουμινίου με υπογραφή

  Η εταιρεία ALUCON δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων & ειδικών κατασκευών αλουμινίων (πέργκολες, επικαλύψεις κτιρίων, αίθρια, υαλοπετάσματα, κ.α.), τηρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Έχουν πάθος με την ποιότητα, την ασφάλεια και το design. Συμμετέχουν στο πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ` Οίκον.
   210 28 30 004 Περισσότερα
 • H Energy 4you έχει στην λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

  H ENERGY 4YOU με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ενεργειακών αναβαθμίσεων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Εγκαταστήστε σύστημα net–metering στο σπίτι σας και εξοφλείστε την επένδυσή σας. Έως και…36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα!
   213 031 6009 Περισσότερα

προτασεισ αγορασ: ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ

 • Πάρετε την σωστή επιλογή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

  Η ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. καθιερώνεται ως πρωτοπόρος στην αγορά των υδραυλικών ειδών - θέρμανσης - φυσικού αερίου και ειδών υγιεινής. Ενισχύεται η ηγετικής της θέση μέσω της αύξησης των μεριδίων της στην Ελληνική αγορά και της επέκτασης των δραστηριοτήτων της στις αγορές του εξωτερικού.
   +30 210 64 28 914 Περισσότερα
 • Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης & κλιματισμού

  Η COPCO διαθέτει μια πλήρη γκάμα ενεργειακού και υδραυλικού εξοπλισμού. Η μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο του κλιματισμού,της θέρμανσης, των ηλιακών και του εξοπλισμού εργαλειομηχανών είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της.
   210 4946298 Περισσότερα
 • Ηλιακά Συστήματα υψηλής απόδοσης

  Η εταιρεία SUNLIFE HELLAS κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξάγει ηλιακούς θερμοσίφωνες, ηλιακούς συλλέκτες, μπόιλερ λεβητοστασίου και συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι υψηλής τεχνολογίας και άριστης κατασκευής. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές.
   211 012 4717 Περισσότερα
 • `Αφθονο ζεστό νερό για πολλά χρόνια

  Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1977 και όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει δωρεάν άφθονο ζεστό νερό στα ελληνικά νοικοκυριά. Κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή και εμπορία ανοξείδωτων ηλιακών στην Ελλάδα.  Η πολύ υψηλή απόδοση των ηλιοθερμικών της συστημάτων σε συνδυασμό με τη πολύ μεγάλη τους αντοχή στον χρόνο καθιστούν τα προϊόντα της τα κορυφαία της αγοράς.
   210 9402015-6 Περισσότερα
 • Πράσινη τεχνολογία για δωρεάν ζεστό νερό

  Η esolar  είναι η top επιλογή στα ηλιακά συστήματα. Από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες του χώρου, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
   210-9601013 Περισσότερα
 • Ηλιακοί θερμοσίφωνες υψηλής απόδοσης

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες energyLIFE υψηλής απόδοσης, νέας τεχνολογίας με πιστοποίηση CE, Ελληνικής κατασκευής με 10 χρόνια γραπτή εγγύηση εργοστασίου. Η energyLIFE ιδρύθηκε το 1979. Επενδύοντας σε έρευνα και τεχνολογία και είναι σήμερα πρωτοπόρος στον τομέα των ηλιακών συστημάτων. 
   210 4940835 Περισσότερα
 • Τεχνολογίες που γλιτώνουν ενέργεια & χρήματα

  Η εταιρεία Βασίλειος Μπατάλας είναι μία μελετητική-εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία με ειδίκευση στα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος  στο Νομό Πιερίας των κορυφαίων εταιρειών : Vaillant, NIBE και Big Solar.  Επιπλέον, ασχολείται με δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ Κατ` Οίκον ΙΙ". 
   23510 29777 Περισσότερα
 • Η ποιότητα στην θέρμανση, ψύξη και ύδρευση έχει όνομα

  Η Reflex έχει για σας έτοιμες όλες τις απαραίτητες λύσεις για να μεταφέρετε την ενέργεια με ασφάλεια, ποιότητα και υψηλή απόδοση στον τελικό της προορισμό. Διαθέτει άριστα συστήματα διατήρησης πίεσης, διαχωριστές αέρα και σωματιδίων, συστήματα πλήρωσης και επεξεργασίας νερού, συστήματα απαέρωσης , δοχεία παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, συστήματα πλήρωσης και εναλλάκτες θερμότητας.
   210 6714737 Περισσότερα
 • Ηλιακοί θερμοσίφωνες με σωλήνες κενού για extra απόδοση

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες με σωλήνες κενού, ηλιακοί συλλέκτες με σωλήνες κενού, μπόιλερ, διαφορικοί ελεγκτές από την Solar Vacuum. Ηλιακά Συστήματα κλειστού κυκλώματος με επιλεκτικούς συλλέκτες και γκρι περίβλημα Boiler, προσφέρουν: Οικονομία, απόδοση & ποιότητα.
   2105814256 Περισσότερα
 • Ηλιακοί θερμοσίφωνες που μετράνε

  Η εμπειρία της ILIOFAR στη μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμική ενέργεια την έχει αναδείξει σε μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της ελληνικής αγοράς.
   210 2465298 Περισσότερα

προτασεισ αγορασ: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 • Η θερμομόνωση έχει όνομα.

  Η Knauf Insulation από τους πιο μεγάλους παραγωγούς μονωτικών υλικών, παγκοσμίως. Τοp προϊόντα της: Πετροβάμβακας, Φυσικός Ορυκτοβάμβακας, πλάκες από ξυλόμαλλο, διαπνέουσες μεμβράνες και πολυστερίνη.
   2109310567 Περισσότερα
 • Πιστοποιηµένα συστήµατα εξωτερικής θερµοµόνωσης

  Marmodom BUILDING MATERIALS: Βέλτιστη λύση για ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές, µιας και έχει εύκολη εφαρµογή τόσο σε καινούργια όσο και παλιά κτίρια. Η ιδανική πανοπλία για κάθε κατασκευή, πιστοποιηµένη σύµφωνα µε την ευρωπαϊκή οδηγία ETAG 004.
   25220 21100 Περισσότερα
 • Εξοικονομούμε ενέργεια και χρήμα!

  ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.: Υπεργολαβία Δημοσίων Έργων και Εμπορική Προώθηση και Πώληση ειδικού Εξοπλισμού κατοικιών. Αναλαμβάνει την ένταξή σας στο «Εξοικονομώ Kατ΄ οίκον».
   22990 22932 Περισσότερα
 • Εγγυημένες λύσεις και στις ποιο απαιτητικές εργασίες

  Η DecoDomiki αποτελεί μια τεχνική εταιρία με πολύχρονη πείρα στον χώρο. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες μόνωσης οι οποίες με προσιτό κόστος προσφέρουν προστασία αλλά και οικονομία ειδικά στην περίπτωση της θερμομόνωσης. Επιπλέον με μεράκι και φαντασία προσφέρουν υπηρεσίες ανακαίνισης.
   2102911420 Περισσότερα
 • Καινοτομία στην ενεργειακή αναβάθμιση

  Η εταιρία Maxen δραστηριοποιείται από το 1997 με εξειδίκευση στη διαχείριση έργων και στην προώθηση δομικών προϊόντων των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής.  Κύριος  γνώμονάς της είναι  η προώθηση συστημάτων ξηράς δόμησης, κουφωμάτων, μονώσεων και  χρωμάτων.
   210 8971995 Περισσότερα
 • H Energy 4you έχει στην λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

  H ENERGY 4YOU με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ενεργειακών αναβαθμίσεων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Εγκαταστήστε σύστημα net–metering στο σπίτι σας και εξοφλείστε την επένδυσή σας. Έως και…36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα!
   213 031 6009 Περισσότερα
 • Καινοτομία στη πυροπροστασία !

  TEKTO HELLAS: Ο PROTHERM LIGHT είναι ένας καινοτόμος ελαφρύς σοβάς παθητικής πυροπροστασίας αποτελούμενος από παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης EPS, υδραυλικά συνδετικά και ειδικά πρόσθετα.
   2310 511871 Περισσότερα
 • Εγγυημένη λύση στη θερμομόνωση!

  H ΕCOCOSMOS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος της KREISEL, παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Biotynk polisilikonowy. Με αυτοκαθαριζόμενο σιλικονούχο επίχρισμα, το BIOTYNK επιδεικνύει τετραπλάσια αντοχή σε κρούσεις.
   2102530130 Περισσότερα

προτασεισ αγορασ: ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

 • Oλοκληρωμένη γκάμα προϊόντων κλιματισμού/θέρμανσης

  Ecofer: Σε αποκλειστική συνεργασία με την Ιταλική ARGOCLIMA η πρωτοποριακή σειρά φορητών κλιματιστικών ARGO. Κατάλληλα για κάθε χώρο, προσαρμόζονται πλήρως στις απαιτήσεις του χρήστη. Πρόταση του μήνα: ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ EMZ - HANAUER ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
   2106715510 Περισσότερα
 • H άνεση στον χώρο σας!

  Η Α.ΠΑΠΠΑΣ Μ.ΕΠΕ. διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τόσο στην ψύξη όσο και σε αντλίες θερμότητας για οποιαδήποτε εφαρμογή σε μεγάλο εμπορικό ή βιομηχανικό φάσμα.
   210 5624054 Περισσότερα
 • Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης & κλιματισμού

  Η COPCO διαθέτει μια πλήρη γκάμα ενεργειακού και υδραυλικού εξοπλισμού. Η μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο του κλιματισμού,της θέρμανσης, των ηλιακών και του εξοπλισμού εργαλειομηχανών είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της.
   210 4946298 Περισσότερα
 • Πάνω από 20 χρόνια υπογράφει σημαντικά Τουριστικά & Οικιακά έργα

  Η CLIMATISM έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για ξενοδοχειακές μονάδες,  συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες, μεζονέτες, μονοκατοικίες & εξοχικές κατοικίες σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Αττικής, τα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Κρήτη, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
   210 8981 130 Περισσότερα
 • `Αφθονο ζεστό νερό για πολλά χρόνια

  Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1977 και όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει δωρεάν άφθονο ζεστό νερό στα ελληνικά νοικοκυριά. Κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή και εμπορία ανοξείδωτων ηλιακών στην Ελλάδα.  Η πολύ υψηλή απόδοση των ηλιοθερμικών της συστημάτων σε συνδυασμό με τη πολύ μεγάλη τους αντοχή στον χρόνο καθιστούν τα προϊόντα της τα κορυφαία της αγοράς.
   210 9402015-6 Περισσότερα
 • Η ιδανική λύση για Ψύξη & Θέρμανση

  Η CALDA Energy παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Εξοικονομείστε με κλιματισμό και τεχνολογία αιχμής. Η Calda Energy σας προτείνει:  AERMEC HMI ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ INVERTER 4-16KW Aερόψυκτη αντλία θερμότητας νερού monoblock AERMEC HMI τεχνολογίας Inverter  με νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32.
   210 2843176 Περισσότερα
 • Αξιόπιστος κλιματισμός για όλες τις εποχές

  MIDEA - ΄Όμιλος Τουρνικιώτη - Η λύση στις ανάγκες θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για το σπίτι και την επιχείρηση.  Αναβαθμίστε την ποιότητα ζωής με δυνατότητα επιδότησης μέχρι και 60% από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον ΙΙ»
   210.52.88.877 Περισσότερα
 • Τεχνολογίες που γλιτώνουν ενέργεια & χρήματα

  Η εταιρεία Βασίλειος Μπατάλας είναι μία μελετητική-εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία με ειδίκευση στα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος  στο Νομό Πιερίας των κορυφαίων εταιρειών : Vaillant, NIBE και Big Solar.  Επιπλέον, ασχολείται με δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ Κατ` Οίκον ΙΙ". 
   23510 29777 Περισσότερα
 • Κορυφαία σχεδίαση και τεχνολογία

  BLUEVOLUTION: H νέα γενιά DAIKIN Altherma 3 Υψηλές επιδόσεις: Η 3η γενιά Daikin Altherma πετυχαίνει το ακατόρθωτο με ενεργειακή απόδοση Α+++ και εύρος λειτουργίας που φτάνει έως και τους -25 °C. Με εύκολη εγκατάσταση & εύκολη χρήση.
   2108761300 Περισσότερα
 • Προϊόντα θέρμανσης, κλιματισμού, εξοικονόμησης

  Η εταιρεία OLEFINI προσφέρει αεροκουρτίνες, fan heaters, εξαρτήματα θέρμανσης και κλιματισμού, συστήματα διαχείρισης κτιρίων και προϊόντα κλιματισμού.
   22960 27624 Περισσότερα
 • Λέβητες από την Clima Hellas

  Η Clima Hellas προτείνει: Αυτόν τον χειμώνα επιλέξτε να θερμάνετε το σπίτι σας με λέβητα φυσικού αερίου συμπύκνωσης υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίων εταιρειών όπως:Vaillant, De Dietrich, Chaffo teaux, Ferolli και Bosch.
   210.48.36.273-4 Περισσότερα
 • Κλιματιστικά υψηλής τεχνολογίας

  H Klimatherm παρουσιάζει το κλιματιστικό τοίχου FUJITSU ASYG24LFC 24000 BTU με άριστη ενεργειακή κλάση Α++, απόδοση ψύξης: 24.200 BTU/h και θέρμανσης: 27.600 BTU/h και το θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας του να κυμαίνεται στους -10 έως 46 °C για ψύξη και -15 έως 24 °C για θέρμανση.
   210 9406700 Περισσότερα