H Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης απευθύνεται σε επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου

Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης από την Saint Gobain Hellas

1.692 επισκέψεις στο άρθρο

Με θέμα : "Μελέτη & Προβλέψεις εξέλιξης των αυξητικών τάσεων στις τιμές των Οικοδομικών Υλικών" Δευτέρα 31 Μαΐου Ώρα: 6:00 μ.μ.

Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες,

Σ` όλους μας είναι πλέον γνωστό ότι βρισκόμαστε εν μέσω μια πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης στην παραγωγή και διάθεση Α` υλών, γεγονός εν τέλει αναπόφευκτο ως απόρροια προβλημάτων που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η πανδημία, που όμως έχει οδηγήσει σε τεράστιες αναπροσαρμογές στις  τιμές των οικοδομικών υλικών και σε μεγάλη αστάθεια και ανησυχία στις αγορές.

Βιώνουμε και μοιραζόμαστε μαζί σας την ανησυχία για την αύξηση των τιμών των υλικών και τον προβληματισμό σε ότι αφορά την εξέλιξη του φαινομένου, λόγος για τον οποίο οργανώνουμε την ενημερωτική αυτή συνάντηση.

Έχοντας στην διάθεση μας από κεντρικά τμήματα προμηθειών του Ομίλου ένα πολύ σημαντικό υλικό πληροφοριών και εκτιμήσεων για τις εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα, θέλουμε να το θέσουμε στην διάθεση σας με την ελπίδα να φανούμε χρήσιμοι και να βοηθήσουμε και στον δικό σας τον προγραμματισμό, ενημέρωση των συνεργατών σας και στην ασφαλέστερη δόμηση των προσφορών σας κυρίως στα μεγάλα έργα.  
 
Σας περιμένουμε λοιπόν την Δευτέρα 31 Μαΐου στις 6.00 το απόγευμα στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ενημέρωση
Κάντε εύκολα την εγγραφή σας στο σεμινάριο πατώντας ΕΔΩ.

H Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης απευθύνεται σε επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου

Saint-Gobain Webinars Team