Διπλή ενέργεια και κερδίζεις περισσότερο από την Protergia

2.646 επισκέψεις στο άρθρο

Συνδύασε ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με έκπτωση 45% στην ηλεκτρική ενέργεια στους συνεπείς πελάτες και 35% έκπτωση στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια!

Το Protergia Double Energy MAX απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia στο ίδιο ΑΦΜ.

Double Energy Max
  • Ηλεκτρική Ενέργεια: Προωθητική Ενέργεια «Οικιακό/Οικιακό Ν – MAX 45», με 45% έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές της ενέργειας ημέρας και 45% έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές της ενέργειας νύχτας, του βασικού τιμολογίου της Protergia, με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σας για 2 χρόνια και χρέωση παγίου 2,60 ευρώ/μήνα.
  • Φυσικό Αέριο: Προωθητική Ενέργεια «Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο MAX», με 35% έκπτωση στη μοναδιαία τιμή προμήθειας φυσικού αερίου & πάγιο 3,5 ευρώ/μήνα.
  • Οι χρεώσεις και οι εκπτώσεις αφορούν στις μοναδιαίες τιμές του ανταγωνιστικού σκέλους του τιμολογίου και στην Ηλεκτρική Ενέργεια και στο Φυσικό Αέριο, εφόσον δεν ενεργοποιηθεί το δικαίωμα του προμηθευτή για εφαρμογή όρων αναπροσαρμογής των χρεώσεων στην Ηλεκτρική Ενέργεια. Δείτε περισσότερα εδώ

ΔΩΡΕΑΝ η υπηρεσία Protergia Home Care, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife FFH με άμεση τεχνική βοήθεια για το σπίτι σου όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο!

Ισχύει για νέες αιτήσεις έως 31/10/2020, για 24μηνη σύμβαση