Wilo-EMUport CORE. Διαχωρισμός και μεταφορά στερεών υλών. Καθαρά, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Wilo-EMUport CORE. Διαχωρισμός και μεταφορά στερεών υλών. Καθαρά, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Wilo-SiBoost Smart Helix EXCEL. Η έξυπνη εγκατάσταση αύξησης πίεσης με χαμηλή συνολική κατανάλωση ενέργειας.

Wilo-SiBoost Smart Helix EXCEL. Η έξυπνη εγκατάσταση αύξησης πίεσης με χαμηλή συνολική κατανάλωση ενέργειας.

Wilo SiFire EN. Η αξιόπιστη τεχνολογία πυρόσβεσης.

Wilo SiFire EN. Η αξιόπιστη τεχνολογία πυρόσβεσης.

  • Wilo-EMUport CORE. Διαχωρισμός και μεταφορά στερεών υλών. Καθαρά, με ασφάλεια και αξιοπιστία.
  • Wilo-SiBoost Smart Helix EXCEL. Η έξυπνη εγκατάσταση αύξησης πίεσης με χαμηλή συνολική κατανάλωση ενέργειας.
  • Wilo SiFire EN. Η αξιόπιστη τεχνολογία πυρόσβεσης.

Φιλοξενήστε τους πελάτες σας με την ενεργειακή απόδοση, τη λειτουργική αξιοπιστία και τη διαρκή υποστήριξη της Wilo

1.424 επισκέψεις στο άρθρο

Τα ξενοδοχεία σήμερα αποτελούν πλήρεις «βιομηχανικές» μονάδες των οποίων το τελικό «προϊόν» είναι ιδιαίτερα βελτιωμένο σε σχέση με το παρελθόν.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις οφείλουν να είναι ενεργειακά αποδοτικές, λειτουργικά αξιόπιστες και περιβαλλοντικά ουδέτερες. Η επιλογή των επενδυτών να επιλέγουν τεχνολογίες και προϊόντα που ξεπερνούν κατά πολύ τα ισχύοντα πρότυπα δεν είναι τυχαία. Η προσέλκυση υψηλού τουρισμού προϋποθέτει κορυφαίο προϊόν και αυτό είναι συνδυασμός υλικοτεχνικής υποδομής και ανθρώπινου δυναμικού.

Kοινοποίησέ το »

Η Wilo, με πάνω από 150 χρόνια συνεχούς παρουσίας, συνεργάζεται στενά με τα ξενοδοχεία, αναλύει τις ανάγκες τους, σε όλες τις εφαρμογές, ερευνά και αναπτύσσει τεχνολογικές λύσεις και προϊόντα για αυτές και ταυτόχρονα δημιουργεί υποστηρικτικές υπηρεσίες για να εξασφαλίζεται η λειτουργική αξιοπιστία τους.

Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την ευρεία γκάμα προϊόντων/συστημάτων για εφαρμογές θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης, για παροχή καθαρού νερού, για πυρόσβεση, καθώς και για γρήγορη αποστράγγιση και ασφαλή διάθεση λυμάτων.

Σε ό,τι αφορά την ψηφιακή διάσταση των προϊόντων, οι αντλίες υψηλής απόδοσης της Wilo μπορούν να δικτυωθούν με διαφορετικούς τρόπους αναλόγως των απαιτήσεων, σε ένα σύστημα, και να ενσωματωθούν εύκολα στον αυτοματισμό του κτιρίου BMS (Building Management System).

Ταυτόχρονα επιλέγοντας την Wilo ο χρήστης επωφελείται από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε όλες τις φάσεις του έργου – από τη σχεδίαση και τη κατασκευή έως τη θέση σε λειτουργία και την συντήρηση του εξοπλισμού. Διαμέσου της ολοκληρωμένης σειράς συμβουλών, απομακρυσμένης βοήθειας και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης 24/7 λαμβάνει την προστιθέμενη αξία των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει η Wilo.

Επιπλέον, κάνοντας χρήση του WiloCare, την ψηφιακή υπηρεσία εποπτείας και συντήρησης του συστήματος, συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες συντήρησης σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει και την απομακρυσμένη συντήρηση του συστήματος. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η βέλτιστη, ενεργειακά αποδοτική λειτουργία με βάση τα δεδομένα που λαμβάνονται από τις αντλίες ή τα συστήματα, πραγματοποιείται ο εντοπισμός βλαβών, λαμβάνεται και αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε μήνυμα σφάλματος όπως επίσης επιτυγχάνεται και η βελτιστοποίηση του συστήματος.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, συμπεραίνεται ότι τα πλεονεκτήματα που λαμβάνει ο χρήστης είναι πολλαπλά, ενδεικτικά μπορούν να αναφερθούν: ο μικρός χρόνος απόσβεσης της επένδυσης λόγω των ενεργειακά αποδοτικών λύσεων που προσφέρονται, η ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία λόγω της σχεδιαστικής φιλοσοφίας των προϊόντων και των υψηλής ποιότητας υλικών κατασκευής, η εξασφαλισμένη μελλοντική επάρκεια και μακροβιότητα λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού, των ενσωματωμένων έξυπνων λειτουργιών ελέγχου καθώς και του υψηλού βαθμού απόδοσης, η καταλληλόλητα του εξοπλισμού ώστε να πληροί τις απαιτήσεις συμμόρφωσης με διάφορα κανονιστικά πλαίσια (όπως για παράδειγμα πιστοποίηση κτιρίων κατά LEED, πρότυπο ΕΛΟΤ EN 12845 σχετικά με αυτόματο καταιονισμό σε συστήματα πυρόσβεσης, EN12050 και ΕΝ12056 σχετικά με την αποστράγγιση και διάθεση λυμάτων, πρότυπα-κανονισμούς καταλληλόλητας εξοπλισμού για πόσιμο νερό, κ.α.), η συνεχής τεχνική υποστήριξη 24/7 σε όλη την Ελληνική επικράτεια, η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας σε συνδυασμό με το μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των σέρβις και του μικρού απαιτούμενου χρόνου συντήρησης, όπως και ο κατάλληλος σχεδιασμός που επιτρέπει την επιτόπου συντήρηση  του εξοπλισμού θέτοντας τον άμεσα σε επαναλειτουργία.

Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά ο σχεδιασμός και τα πλεονεκτήματα τριών εκ των διαφόρων λύσεων που προσφέρει η Wilo για εφαρμογές Παροχής Νερού, Πυρόσβεσης, και Συλλογής και Μεταφοράς Λυμάτων.

Wilo-EMUport CORE
Διαχωρισμός και μεταφορά στερεών υλών. Καθαρά, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Σχεδιασμός: Ειδικά σε μεγάλα κτίρια και εμπορικά  ακίνητα, τα μεγάλα στερεά υλικά μέσα στα λύματα μπορεί να φράξουν το σύστημα μεταφοράς λυμάτων με συνέπεια λειτουργικές βλάβες και υψηλό κόστος σέρβις. Η λύση της Wilo για μακροχρόνια αδιάκοπη λειτουργία: το σύστημα διαχωρισμού στερεών ουσιών Wilo-EMUport CORE.




Ειδικά χαρακτηριστικά/πλεονεκτήματα προϊόντος
  • Υψηλή αξιοπιστία λειτουργίας χάρη στο διαχωρισμό των στερεών υλικών από τα λύματα: Τα στερεά υλικά μεγάλου μεγέθους δεν περνούν μέσα από την αντλία με αποτέλεσμα την αποφυγή των εμφράξεων
  • Οικονομικά συμφέρουσα τεχνολογία: Χάρη στην επιλογή αντλιών με μικρότερη διάμετρο διέλευσης στερεών υλών μειώνεται το κόστος κτήσης καθώς και το λειτουργικό κόστος
  • Εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στις αποδοτικές υποβρύχιες αντλίες λυμάτων, κατ' επιλογή με κινητήρες ΙΕ3
  • Αντοχή στη διάβρωση και μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στη χρήση υλικού PE και PUR
  • Εύκολο και γρήγορο στη συντήρηση, ακόμα και στη διάρκεια της λειτουργίας, χάρη στην υγιεινή εγκατάσταση ξηρής τοποθέτησης, στην εύκολη πρόσβαση από έξω και στη μεμονωμένη φραγή των αντλιών
  • Μελλοντικά εξασφαλισμένη λειτουργία ακόμη και με αυξανόμενη περιεκτικότητα στερεών ουσιών στα λύματα
Wilo-SiBoost Smart Helix EXCEL
Η έξυπνη εγκατάσταση αύξησης πίεσης με χαμηλή συνολική κατανάλωση ενέργειας.



Σχεδιασμός:
Στα μεγάλα δίκτυα παροχής νερού, η μεταφορά του συχνά συνδέεται με κινδύνους διαρροών από το δίκτυο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλά λειτουργικά κόστη. Η λύση: το Wilo-SiBoostSmart Helix EXCEL μειώνει δραστικά τη συνολική κατανάλωση ενέργειας χάρη στα εξαρτήματα κορυφαίας κατηγορίας (υδραυλικό σύστημα και κινητήρες) καθώς και έναν ηλεκτρικό πίνακα που υποστηρίζει ανίχνευση διαρροών με προαιρετικές διεπαφές επικοινωνίας.

Ειδικά χαρακτηριστικά/πλεονεκτήματα προϊόντος
  • Ανθεκτικό σύστημα με φυγοκεντρική αντλία υψηλής πίεσης από ανοξείδωτο χάλυβα με ενσωματωμένο μετατροπέα συχνότητας με εξαιρετικά μεγάλο εύρος ζώνης ρύθμισης από 25 Hz έως και 60 Hz
  • Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στους υψηλής απόδοσης κινητήρες EC (κλάση απόδοσης IE5), με υδραυλικό σύστημα αντλίας υψηλής απόδοσης, καθώς και βέλτιστη λειτουργία ελέγχου μέσω ρύθμισης μεταβλητής πίεσης (p-v)
  • Υψηλή αξιοπιστία μέσω ενσωματωμένων λειτουργιών προστασίας, όπως, προστασία υπερφόρτωσης, προστασία ξηρής λειτουργίας και προστασία από χαμηλή στάθμη νερού με αυτόματη απενεργοποίηση, καθώς και επιτήρηση και αναγνώριση διαρροών μέσω προαιρετικής διεπαφής για σύνδεση SCADA
  • Ετοιμότητα για διασύνδεση στα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων μέσω στάνταρ διεπαφής Modbus RTU
  • Καταλληλόλητα για πόσιμο νερό για όλα τα εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με το υγρό
Wilo SiFire EN
Η αξιόπιστη τεχνολογία πυρόσβεσης.



Σχεδιασμός:
To Wilo–SiFire EN αποτελεί ένα κόμπακτ πιεστικό συγκρότημα με δυνατότητα επικοινωνίας μέσω διαφόρων ψηφιακών πρωτοκόλλων επικοινωνίας, που προσφέρει αδιάλειπτη παροχή νερού σε συστήματα καταιονισμού για την τροφοδοσία νερού πυρόσβεσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN 12845. Το συγκρότημα είναι κατάλληλο για χρήση σε κατοικίες, εμπορικά/δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, επαγγελματικά και βιομηχανικά κτίρια, καθώς και σε πολλές άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου απαιτείται η μέγιστη ασφάλεια.

Ειδικά χαρακτηριστικά/πλεονεκτήματα προϊόντος
  • Σύστημα με μειωμένες απώλειες πίεσης, με ηλεκτροκινητήρα, πετρελαιοκινητήρα και αντλία διαφυγών Jockey
  • Σχεδιασμός και συμμόρφωση κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 12845, που παρέχει την εγγύηση μιας πανευρωπαϊκής πιστοποίησης, εξασφαλίζοντας τον χρήστη έναντι κινδύνων και μειώνοντας σημαντικά το κόστος ασφάλισης του ακινήτου.
  • Προσυναρμολογημένο, ευέλικτο, σπονδυλωτό και ανθεκτικό σύστημα για ασφαλή μεταφορά και εύκολη εγκατάσταση που επιταχύνει την ολοκλήρωση του έργου, ελαχιστοποιεί το χρόνο συντονισμού και παρέχει πρόσθετη ασφάλεια
  • Υλικά και επιστρώσεις υψηλής ποιότητας, που αποτρέπουν τη φθορά, αυξάνουν τη διάρκεια ζωής και εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη λειτουργική ασφάλεια
  • Μονάδα ελέγχου με δυνατότητα ενσωμάτωσης BACnet και Modbus στο κτιριακό σύστημα ελέγχου
  • Ειδική πλάκα έδρασης για την ελαχιστοποίηση κραδασμών, με ενσωματωμένο καλώδιο στην κατασκευή για μέγιστη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής
Wilo Hellas Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ
Αγ. Αθανασίου 80, 14569 ' Ανοιξη
Tηλ.: 210 6248300
Site: www.wilo.gr




 

Kοινοποίησέ το »