Φρέσκος αέρας, τώρα πια τόσο απλά!

2.689 επισκέψεις στο άρθρο

Η get Air Hellas αντιπροσωπεύει ποιοτικά και υψηλής τεχνολογίας καινοτόμες λύσεις προϊόντων στον τομέα του οικιακού, μη κεντρικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας έως και 91%.

Η get Air Hellas,  βρίσκεται από το 2018 και στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύει ποιοτικά και υψηλής τεχνολογίας καινοτόμες λύσεις προϊόντων στον τομέα του οικιακού, μη κεντρικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας έως και 91%.

Η get Air ως ηγέτης της τεχνολογίας αερισμού θέτει τακτικά νέα πρότυπα στον αερισμό του σπιτιού - όχι μόνο όσον αφορά την γκάμα των προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και από άποψη παροχής υπηρεσιών.
Ο κύριος τομέας ενασχόλησης  είναι τα ενεργειακός αποδοτικά και συμπαγή συστήματα οικιακού αερισμού με και χωρίς ανάκτηση θερμότητας.

Η get Air συνεχώς τροφοδοτεί τη βιομηχανία αερισμού με έξυπνες, καινοτόμες λύσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται  στο ιδιόκτητο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλές, χαμηλού κόστους λύσεις έως τα αυτόνομα all-in one συστήματα ελεγχόμενα από αισθητήρες, οι οποίοι είναι και  Έξυπνα  ελεγχόμενοι  για έναν υψηλής ποιότητας  χώρο διαβίωσης, πάντα με φρέσκο, καθαρό αέρα.
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ get Air
Συστήματα μη κεντρικού αερισμού  με ή χωρίς ανάκτηση θερμότητας για οικιακή για ξενοδοχειακή χρήση  όπως :
• Μονάδες αερισμού με αισθητήρες  SmartFanS
 • Μονάδες αερισμού με μέτρηση ποιότητας αέρα  SmartFanS
• Μονάδες αερισμού EasyFan
• Εξαερισμός μπάνιου SmartFanX και  SmartFanXR
• Ειδικές Λύσεις Υπογείου ή  Σοφίτας
• Ειδικές λύσεις αερισμού παραθύρου με εξαιρετική ηχομόνωση
 

get Air Hellas
Καλέστε:  2104403484 , 2299071800 
Δείτε: www.getair.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/getair.gr/