Φρέσκος αέρας, τώρα τόσο πιο απλά!

3.328 επισκέψεις στο άρθρο

Η get Air Hellas αντιπροσωπεύει ποιοτικά και υψηλής τεχνολογίας καινοτόμες λύσεις προϊόντων στον τομέα του οικιακού, μη κεντρικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας έως και 91%.

Η get Air βρίσκεται από το 2018 και στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύει υψηλής τεχνολογίας καινοτόμες λύσεις προϊόντων στον τομέα του μη κεντρικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας  έως και 91%.
Ως ηγέτης  της τεχνολογίας αερισμού, η εταιρεία get Air, θέτει τακτικά νέα πρότυπα στον αερισμό του σπιτιού και προσφέρει έξυπνες, καινοτόμες λύσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο ιδιόκτητο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας στη Γερμανία.

Κεντρικό μέλημα της get Air Hellas είναι να καταστήσει ευχάριστη την διαμονή μας στους εσωτερικούς χώρους, παρέχοντας διαρκώς φρέσκο και καθαρό αέρα, και να τους διαμορφώσει σε ένα υγιές και προστατευμένο περιβάλλον.  Ο κύριος τομέας ενασχόλησης της εταιρείας get Air  είναι τα ενεργειακώς αποδοτικά  και συμπαγή  συστήματα  οικιακού  αερισμού με ή χωρίς ανάκτηση θερμότητας.

Η γκάμα των προϊόντων get Air εκτείνεται από απλές, χαμηλού κόστους λύσεις έως αυτόνομα all-in one συστήματα από αισθητήρες , με "έξυπνο" έλεγχο (πχ. μέσω εφαρμογής από το κινητό τηλέφωνο) για ένα υψηλών προδιαγραφών χώρο διαβίωσης. Τα προϊόντα της εταιρείας get Air είναι ιδανικά για ένα καλά μονωμένο σπίτι , προσφέροντας ειδικές λύσεις για θερμοπροσόψεις και λοιπές μονώσεις, καθώς και για γραφεία, ιατρεία και ξενοδοχεία.

Προϊόντα get Air:
  • Μονάδες αερισμού με αισθητήρα SmartFanS
  • Mονάδες αερισμού με μέτρηση ποιότητας αέρα SmartFanS
  • Mονάδες αερισμού EasyFan
  • Εξαερισμός μπάνιου SmartFanX και SmartFanXR
  • Ειδικές λύσεις για υπόγειο ή σοφίτα
  • Ειδικές λύσεις αερισμού για παράθυρο με εξαιρετική ηχομόνωση