Η Ariston Group Greece πραγματοποιεί την «Ημέρα Ariston»

Η Ariston Group Greece πραγματοποιεί την «Ημέρα Ariston»

  • Η Ariston Group Greece πραγματοποιεί την «Ημέρα Ariston»
  • Η Ariston Group Greece πραγματοποιεί την «Ημέρα Ariston»

Η Ariston Group Greece πραγματοποιεί την «Ημέρα Ariston»

1.010 επισκέψεις στο άρθρο (16/07/2024)

- Οι 2 παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα
- Ιδιαίτερη έμφαση στις λύσεις των αντλιών θερμότητας ψύξης-θέρμανσης & ζεστού νερού χρήσης
- Σε συνεργασία με την εταιρία Αφοί Δασκαλάκη & την Ύδωρ – Water & Clima Solutions
- Τα πλεονεκτήματα, οι καινοτομίες & οι ενεργειακά αποδοτικές επιλογές που προσφέρει η Ariston

Η Ariston εγκαινιάζοντας την σειρά των παρουσιάσεών της σε συνεργάτες, που φέρει την ονομασία Ημέρα Ariston, υπογράφει με χαρά και περηφάνεια την επιτυχημένη διοργάνωση 2 εξ αυτών, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 2 παρουσιάσεις της Ariston Group Greece, με ιδιαίτερη έμφαση στις λύσεις των αντλιών θερμότητας ψύξης-θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.
 

Σε συνεργασία με την εταιρία Αφοί Δασκαλάκη, που εξειδικεύεται σε συστήματα ψύξης θέρμανσης και εδρεύει Μακεδονίας 51 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς και με την εταιρία Ύδωρ – Water & Clima Solutions που εδρεύει στην Παρ. Λεωφόρου Κηφισού 48, Αθήνα, που εξειδικεύεται σε συστήματα ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού, παρουσιάστηκαν σε πάνω από 55 συνεργαζόμενους επαγγελματίες, οι προτάσεις λύσεων στις αντλίες θερμότητας. Σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκαν δώρα καθώς και κουπόνια έκπτωσης για τις επόμενες αγορές τους σε προϊόντα Ariston από τα καταστήματα. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με γεύμα, που έδωσε την ευκαιρία στα στελέχη μας να απαντήσουν κατΆ ιδίαν σε ερωτήματα και σχόλια των επαγγελματιών.
 

Τα στελέχη της εταιρίας, είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν εκτενώς τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τις καινοτομίες και τις ενεργειακά αποδοτικές επιλογές που προσφέρει η Ariston σε κάθε επαγγελματία, αλλά και κατΆ επέκταση σε κάθε χρήστη που μας επιλέγει.

Οι παρουσιάσεις δόθηκαν από τον κ. Καθρέπτη Κωνσταντίνο, Residential Sales Manager Ariston Group Greece, με τη συνδρομή των στελεχών Αναστάσιου Σταμπουλή, Υπεύθυνου Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος, καθώς και Γιάννη Μουρά, Υπεύθυνου Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος.

Στις εκδηλώσεις το παρόν έδωσαν ο κ. Giorgio Stroppa, Country Manager και Διευθυντής Βαλκανίων, ο κ. Catalin Draguleanu, Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ομίλου Ariston, καθώς και ο κ. Κώστας Μπρούζας, Service Manager της Ariston Group Greece.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις προτάσεις και τις καινοτομίες μας, καθώς και στους συνεργάτες μας, για τη συνδιοργάνωση και συντονισμό τους, στοιχεία που συνέδραμαν και στην επιτυχία τους.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>