Ηλεκτρονικό κατάστημα από την Κανελλάκης Α.Ε. !

4.455 επισκέψεις στο άρθρο

Αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα από την εταιρεία Κανελλάκης Α.Ε. με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής!

Η εταιρεία ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε.  δημιούργησε ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέρει τα μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Πατήστε εδώ για να βρείτε το e-shop της ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. 


Η ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε.  έχει πάρει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για πελάτες και προσωπικό και όλες οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς.

 


Στα πλαίσια της προσπάθειας της ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε.  για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς επίσης και την άμεση ενημέρωση σε ότι έχει σχέση με προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες, προχωρούν στην υλοποίηση του οράματος  τους, το οποίο είναι:.

– Η καθιέρωση της ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. ως πρωτοπόρου στην αγορά των υδραυλικών ειδών – θέρμανσης – φυσικού αερίου και ειδών υγιεινής.
– Η ενίσχυση της ηγετικής θέσης της ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. μέσω της αύξησης των μεριδίων της στην Ελληνική αγορά και η επέκταση των δραστηριοτήτων της στις αγορές του εξωτερικού.
– Η επιπλέον αύξηση του κλίματος εμπιστοσύνης με τους πελάτες μέσω της παροχής νέων ποιοτικών προιόντων και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
– Η διαφάνεια και εφαρμογή των κανόνων της Εταιρικής Διακυβέρνησης.
– Η συνεχής επιμόρφωση και η παροχή Ευκαιριών Eξέλιξης στους εργαζομένους.


ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε
Καλέστε: 2106428914
Δείτε:  www.kanellakis-sa.gr/
Ακολουθήστε: www.facebook.com/kanellakis.sa/