Ηλιακός σταθμός φόρτισης κινητών τηλεφώνων στη Σέριφο!

Ηλιακός σταθμός φόρτισης κινητών τηλεφώνων στη Σέριφο!

1.403 επισκέψεις στο άρθρο

Σημαντική πρωτοβουλία από το Δήμο, η οποία θα είναι αρκετά χρήσιμη τόσο για τους κατοίκους του νησιού, αλλά και για τους επισκέπτες του.

Μια επιπλέον έξυπνη υπηρεσία στους δημότες του, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού προσφέρει ο Δήμος Σερίφου, έπειτα από την εγκατάσταση ηλιακού σταθμού φόρτισης, ο οποίος είναι ο πρώτος ηλιακός σταθμός φόρτισης κινητών τηλεφώνων στις δυτικές Κυκλάδες.

Kοινοποίησε το »


Ο ηλιακός φορτιστής είναι μια χρήσιμη και διαφορετική υπηρεσία προς τους κατοίκους, επισκέπτες και πελάτες, ενώ παράλληλα λόγω της μεγάλης εκμεταλλεύσιμης επιφάνειας του μπορεί να αποτελέσει ιδανικό τρόπο προβολής του χώρου ή και χορηγών ώστε να δημιουργηθούν έσοδα (διαφήμιση χορηγού).

 
O Solar Eco Charger the urban edition  V1 είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος ηλιακός σταθμός φόρτισης πόλης. Είναι μια στιβαρή μεταλλική κατασκευή η οποία διαθέτει τέσσερεις εξόδους φόρτισης USB (android και iOS). Στην κορυφή του σταθμού υπάρχουν δύο φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης τα οποία είναι τοποθετημένα σε ειδικό βραχίονα μεταβλητού προσανατολισμού ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόδοσή τους.
 

Kοινοποίησε το »