Κορυφαία κουφώματα για μια ολόκληρη ζωή!

Κορυφαία κουφώματα για μια ολόκληρη ζωή!

Κορυφαία κουφώματα για μια ολόκληρη ζωή!

  • Κορυφαία κουφώματα για μια ολόκληρη ζωή!
  • Κορυφαία κουφώματα για μια ολόκληρη ζωή!
  • Κορυφαία κουφώματα για μια ολόκληρη ζωή!

Κορυφαία κουφώματα για μια ολόκληρη ζωή!

1.452 επισκέψεις στο άρθρο (08/07/2024)

- Η REHAU παρέχει ποικιλία συστημάτων, ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη
- Γιατί η εξαιρετική ποιότητα & η σχεδόν μηδενική ανάγκη για συντήρηση τα καθιστούν την ιδανική επιλογή
- Διάρκεια στον χρόνο & αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες
- Εξοπλισμένα με ειδική επιφάνεια κι έτσι ο χρονοβόρος καθαρισμός των τζαμιών ανήκει στο παρελθόν

Η REHAU παρέχει ποικιλία συστημάτων, ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη. Ας δούμε με μια ματιά εκείνα τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν τον καταναλωτή σήμερα και γιατί η εξαιρετική ποιότητα και η σχεδόν μηδενική ανάγκη για συντήρηση καθιστούν τα κουφώματα REHAU την ιδανική επιλογή:

Ενεργειακή Απόδοση
Κουφώματα που να επιτυγχάνουν την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση κι έτσι να γίνεται οικονομία κι εξοικονόμηση χρημάτων κι ενέργειας.
Ακουστική Απόδοση
Σε συνδυασμό με 2πλή ή 3πλή υάλωση, τα κουφώματα της REHAU διαθέσιμα σε διάφορα επίπεδα ηχομόνωσης, μειώνουν το θόρυβο, έως και 26 φορές.
Ποιότητα & Εμφάνιση
Η υψηλής ποιότητας τεχνολογία και οι αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα και διασφαλίζουν ότι θα απολαμβάνετε τα παράθυρά σας για πολλά πολλά χρόνια.
Διάρκεια στον χρόνο
Ένα προϊόν είναι τόσο καλό όσο τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του. Για αυτό και στη REHAU καινοτομούμε τόσο στη χρήση βιώσιμων υλικών όσο και στον τρόπο κατασκευής, ώστε να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες & Χαμηλή Συντήρηση
Δεδομένου ότι σε κανέναν δεν αρέσει να ξοδεύει πολύ χρόνο στον καθαρισμό και τη συντήρηση των κουφωμάτων, τα παράθυρα και οι πόρτες REHAU προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Καθημερινά τα κουφώματα εκτίθενται σε υψηλά επίπεδα φθοράς: βροχή, χιόνι, ισχυροί άνεμοι, αλλά και βρωμιά ή σκόνη, καθώς επίσης τακτικό άνοιγμα και κλείσιμο παραθύρων και πορτών.
Τα παράθυρα REHAU είναι εξοπλισμένα με ειδική επιφάνεια κι έτσι ο χρονοβόρος καθαρισμός των τζαμιών ανήκει στο παρελθόν. Χάρη στη κομψή και ιδιαίτερα λεία επιφάνειά τους η βρωμιά και η σκόνη έχουν μικρή επιφάνεια για να επιτεθούν. Καθαρίζονται εύκολα με νερό, γεγονός που αφήνει περισσότερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες.
Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι δε χρειάζεται να σπαταληθεί χρόνος και κόπος για βάψιμο και συντήρηση. Μια σταγόνα λαδιού, μια φορά το χρόνο στα κινούμενα μέρη είναι αρκετή.
Καλές επιλογές είναι εκείνες που μας δικαιώνουν στο χρόνο.
Δείτε την επιλογή των κουφωμάτων σας ως μια ουσιαστική επένδυση που αφορά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σας – REHAU Window Solutions Engineering Progress _ Enhancing Lives.
 

Υποκατάστημα REHAU Θεσσαλονίκη
Μπιζανίου 55535 Πυλαία, Ελλάδα
Τηλ.: (+30) 231 0633301
Site: www.rehau.com

Γραφείο Πωλήσεων Αθηνών
Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 38, 19400 Κορωπί
Αποθήκη REHAU: Επαρχειακή Οδός Κερατέα-Κουβαρά,
19001 Κερατέα
Τηλ.: (+30) 210 66 82 633