Οι μεγάλες εταιρείες «μπαίνουν» δυναμικά στα Building Materials Awards

1.895 επισκέψεις στο άρθρο

Δυνατοί και ανερχόμενοι παίκτες στην αγορά δομικών υλικών επενδύουν στην επικοινωνία αναδεικνύοντας τα προϊόντα τους.

Η σημασία της επικοινωνίας και της δημοσιοποίησης στο ευρύ κοινό των καταναλωτών φαίνεται πως είναι το μεγαλύτερο στοίχημα, αυτή τη στιγμή της επανεκκίνησης, για τις μεγάλες εταιρείες δομικών υλικών.

Καθιερωμένοι «παίκτες» αλλά και ανερχόμενες καινοτόμες εταιρείες έχουν ήδη επενδύσει στην ανάδειξη της υπεροχής της ποιότητας των υλικών και λύσεων που προσφέρουν, μέσα από τον θεσμό των Building Materials Awards 2020.

Με γνώμονα τα αιτήματα και τις προσδοκίες των εταιρειών, τα πρώτα ελληνικά βραβεία για τα δομικά υλικά και συστήματα δόμησης ανασχεδιάστηκαν και επιστρέφουν δυναμικά. Στόχος των Building Materials Awards 2020 είναι να:
  • Αναδείξουν
  • Βραβεύσουν και να
  • Δώσουν δημοσιότητα
… στα υλικά εκείνα που θα χτίσουν τη νέα εποχή.

Τα Building Materials Awards 2020 τελούν υπό την αιγίδα του ΤΕΕ, του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών.

Τα πρώτα ελληνικά βραβεία δομικών υλικών διοργανώνει ο leader στον κλάδο της εταιρικής επικοινωνίας, Boussias Communications. Οι συμμετέχοντες και οι νικητές στα Building Materials Awards 2020, θα προβληθούν τόσο σε όλα τα επιχειρηματικά ενημερωτικά μέσα της Boussias, με αποδέκτες χιλιάδες στελέχη όλων των κλάδων της ελληνικής αγοράς, όσο και στον ελληνικό Τύπο.


Μάθετε περισσότερα άμεσα στο https://www.buildingmaterialsawards.gr/