Η Systemair δραστηριοποιείται από το 1974

Στοχεύστε ψηλά σε ποιότητα αέρα & εξοικονομήση ενέργειας

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & ανάκτησης θερμότητας

20.654 επισκέψεις στο άρθρο

Systemair: Συνώνυμο με την ανάκτηση θερμότητας και την εξοικονόμηση ενέργειας στα συστήματα αερισμού.

Ο Σουηδικος οικος Systemair ο οποιος δραστηριοπειται από το 1974, εχοντας  σημερα σε παγκοσμια κλιμακα 27 ιδιοκτητα εργοστασια και 65 εμπορικα υποκαταστηματα, είναι ένας από τους πρωτοπόρους και πιο δυναμικούς στα συστήματα Αερισμού και Ανάκτησης Ενέργειας, γνωρίζοντας καλύτερα από όλους λόγω ιδιαίτερου κλίματος τι σημαίνει Ποιότητα Εσωτερικού Αέρα (IAQ) και εξοικονόμηση Ενέργειας. 

Διαθέτει ειδίκευση και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, προηγμένη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων με γνώμονα την αξιοπιστία του προϊόντος και την εξοικονόμηση ενέργειας  κατά την χρήση του  από τον τελικό καταναλωτή.  Πρωτοπόρος για τα ελληνικά δεδομένα με πιστοποιημένα προϊόντα σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την ενέργεια, καθώς και με τον νέο ΚΕΝΑΚ  τον καθιστά πρώτη επιλογή κάθε  μηχανολόγου μηχανικού.

Προϊόντα της καθώς και ολοκληρωμένα τέτοια συστήματα υπάρχουν πλέον εγκατεστημένα , τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα όπως δημόσια ιδρύματα , σχολεία, τράπεζες ,κτίρια γραφείων , επαγγελματικούς χώρους καθώς και στα πρώτα παθητικά σπίτια στην Ελλάδα, μιας και είναι μεταξύ των ελαχίστων πιστοποιημένων παραγωγών για Passive Houses

Διαθέτει ολοκληρωμένα Συστήματα Αερισμού & Ανάκτησης Θερμότητας 
•    Ανεμιστήρες τεχνολογίας EC
•    Οικιακές μονάδες αερισμού
•    Επαγγελματικές μονάδες αερισμού /ανάκτησης
•    Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες διαχείρισης αέρα

Η σωστή επιλογή καθώς και ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου συστήματος αερισμού/ανάκτησης  πρέπει να εξασφαλίζει τις συνθήκες  άνεσης και  ποιότητας εσωτερικού αέρα ενός χωρου ενώ παράλληλα να επιτυγχάνει την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Systemair  καλύπτει τις παραπάνω απαιτήσεις και γι αυτό είναι  συνυφασμένη με την ποιότητα  και την εμπιστοσύνη για όποιον καλείται να επιλέξει ή να σχεδιάσει το κατάλληλο σύστημα αερισμού –ανάκτησης θερμότητας και εξοικονόμησης ενέργειας.
H Systemair Hellas ειναι ένα απο τα υποκατάστηματα του Σουηδικου οικου, παρέχει και καλύπτει ολοκληρωμένα οποιαδήποτε  απαίτηση συστημάτων Αερισμού/Ανάκτησης θερμοτητας στην Ελλάδα, όχι μόνο όσον αφορά το προϊόν αλλα καθώς και  την παροχή υπηρεσιών της στην αρχική μελέτη, σχεδιασμό και εφαρμογή τους