Τώρα και με εγγύηση 5 ετών για την απόλυτη εμπειρία άνεσης

8.704 επισκέψεις στο άρθρο

Βρες σε δευτερόλεπτα το ιδανικό σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού για την κατοικία σου, απαντώντας στην online φόρμα της ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ!

 H ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. είναι μία εισαγωγική - εμπορική και τεχνική εταιρεία, η οποία ασχολείται με εφαρμογές θέρμανσης από το 1974.  Αποτελεί αποκλειστική αντιπροσωπο της Vaillant GmbH, ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων και ηλιοθερμικών συστημάτων στον κόσμο, για την Ελλάδα και την Κύπρο.  

Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. διαθέτει στην Ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα προϊόντων της Vaillant, τα οποία καλύπτουν την οικιακή και επαγγελματική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού με καύση αερίου, πετρελαίου, γεωθερμία και ηλιοθερμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι συσκευές της Vaillant καλύπτονται από 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.


 
Πρόταση Συστήματος Θέρμανσης Vaillant
Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού που μπορείς να επιλέξεις για το δικό σου σπίτι; H ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ έχει την απάντηση!  Συμπλήρωσε την φόρμα απαντώντας σε μερικές πολύ απλές ερωτήσεις σχετικά με την κατοικία σου (π.χ. το επίπεδο μόνωσης, το είδος θέρμανσης, τα τετραγωνικά κ.α.) και βρες αμέσως το αποδοτικότερο για σένα σύστημα!