REHAU Window Solutions: Πρωτοπόρος στον τομέα της βιωσιμότητας

REHAU Window Solutions: Πρωτοπόρος στον τομέα της βιωσιμότητας

  • REHAU Window Solutions: Πρωτοπόρος στον τομέα της βιωσιμότητας
  • REHAU Window Solutions: Πρωτοπόρος στον τομέα της βιωσιμότητας

REHAU Window Solutions: Πρωτοπόρος στον τομέα της βιωσιμότητας

1.342 επισκέψεις στο άρθρο (29/04/2024)
Σχολιάστε

- Στρατηγική Net-Zero και επιτυχής εφαρμογή του βιώσιμου μετασχηματισμού
- Εστίαση στην ενεργειακή απόδοση & την προμήθεια ενέργειας
- Βελτιστοποίηση των προμηθειών σε στενή συνεργασία με όλους τους Εταίρους & προμηθευτές
- Ανακυκλωμένο περιεχόμενο έως 80% & σχεδόν 88% λιγότερες εκπομπές CO2

Το 2024, η κορυφαία εταιρεία συστημάτων συνεχίζει αποφασιστικά την εφαρμογή μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής βιωσιμότητας. Διότι, τα ορόσημα της στρατηγικής Net Zero είναι σαφώς καθορισμένα  και παρέχουν μια σαφή και αξιόπιστη πυξίδα στα πεδία 1, 2 και 3. Αυτό επιτρέπει την επιτυχή υλοποίηση του βιώσιμου μετασχηματισμού της REHAU Window Solutions και των συνεργατών της έως το 2040.

(Το Net-Zero αναφέρεται στην ισορροπία μεταξύ της ποσότητας αερίων θερμοκηπίου (GHG) που παράγεται και της ποσότητας που απομακρύνεται από την ατμόσφαιρα. Μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός συνδυασμού μείωσης εκπομπών και αφαίρεσης εκπομπών.)

Πεδίο εφαρμογής 1& 2: εστίαση στην ενεργειακή απόδοση και την προμήθεια ενέργειας.
Πεδίο εφαρμογής 3: βελτιστοποίηση των προμηθειών σε στενή συνεργασία με όλους τους Εταίρους και προμηθευτές (PVC, συσκευασία, χάλυβας και μεταφορές).

Ανακυκλωμένο περιεχόμενο έως και 80 τοις εκατό και σχεδόν 88 τοις εκατό λιγότερες εκπομπές CO2: Η βιωσιμότητα είναι επαληθεύσιμη, μετρήσιμη και πλήρως ενσωματωμένη σε κάθε επιχειρηματική μονάδα.
 

Η βιωσιμότητα στη REHAU Window Solutions είναι κάτι περισσότερο από μια δέσμευση: περισσότερο από 60% της συνολικής χωρητικότητας παραγωγής περιέχει ανακυκλωμένο υλικό. Αυτό το ποσοστό ανακύκλωσης ανέρχεται σε έως και 80 τοις εκατό – και αυξάνεται συνεχώς. Ως μέρος της απρόσκοπτης κυκλικής οικονομίας, τρία ιδιόκτητα εργοστάσια ανακύκλωσης στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία συλλέγουν 70.000 τόνους ανακυκλωμένου υλικού ετησίως.
 

Με αυτόν τον τρόπο, η REHAU Window Solutions καλύπτει το 100 τοις εκατό του δικού της ανακυκλωμένου περιεχομένου για την εξώθηση προφίλ. Ως αποτέλεσμα, οι αγορές επωφελούνται από μελλοντικά συστήματα προφίλ με ανακυκλωμένο περιεχόμενο έως και 80 τοις εκατό. Η συνεπής ενσωμάτωση των ανακυκλωμένων υλικών έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν 88 τοις εκατό χαμηλότερες εκπομπές CO2 σε σύγκριση με τη χρήση τυπικού PVC.

Η REHAU Window Solutions εξοικονομεί συνολικά 100.000 τόνους CO2 ετησίως, χάρη στην έξυπνη χρήση ανακυκλωμένων υλικών. Είναι υπεύθυνη επιχειρηματική στάση και η ετικέτα EcoPuls, αποτελεί την απόδειξη μιας κυκλικής οικονομίας προσανατολισμένης στο μέλλον: εξ ολοκλήρου από μία μόνο πηγή, τη REHAU Window Solutions.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>