REHAU Window Solutions στην Fensterbau Frontale 2024 στη Νυρεμβέργη

REHAU Window Solutions στην Fensterbau Frontale 2024 στη Νυρεμβέργη

1.810 επισκέψεις στο άρθρο (21/02/2024)

Η REHAU Window Solutions συμμετέχει στη Fensterbau Frontale 2024 στη Νυρεμβέργη και δείχνει πώς ο κλάδος επωφελείται παγκοσμίως από τις νέες καινοτομίες, για εξατομικευμένες επιλογές, από μία και μόνο πηγή.

Βρείτε τα ΟΛΑ σε ΕΝΑΝ Συνεργάτη Create Difference. Grow Business. Από 19 έως 23 Μαρτίου 2024. Αίθουσα 4Α, περίπτερο123

Η REHAU Window Solutions είναι ο “All in One Partner”.

Από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου, επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο, θα βρουν εξασφαλισμένες λύσεις 360-μοιρών, για τα αντίστοιχα επιχειρηματικά μοντέλα τους, σε ένα χώρο 650 τετραγωνικών μέτρων της REHAU Window Solutions. Create Difference. Grow Business.


«Ως κορυφαίος οίκος συστημάτων, η REHAU Window Solutions στη Fensterbau Frontale 2024 θα υπογραμμίσει τη μοναδική της τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς επιχειρηματικούς τομείς: συστήματα προφίλ στην τελειότητα, έξυπνα προϊόντα, ψηφιακές υπηρεσίες, βελτιστοποιημένα αξεσουάρ και πάντα με ολοκληρωμένη προσέγγιση στη βιωσιμότητα σε κάθε βήμα. Στη βιομηχανία κουφωμάτων, η REHAU Window Solutions είναι ο αναγνωρισμένος πάροχος εξατομικευμένων μοντέλων επιτυχίας των συνεργατών μας, στο πνεύμα του «Δημιουργείστε τη διαφορά, Αναπτύξτε τις επιχειρήσεις σας»», αναφέρει ο Carsten Heuer, Διευθύνων Σύμβουλος της REHAU Window Solutions.


Οι καινοτομίες της REHAU Window Solutions στην κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο στη Νυρεμβέργη επικεντρώνονται στα ακόλουθα:
 

• All in One Partner. Create Difference. Grow Business.

• Τελειότητα στα προφίλ: με αφοσίωση και πίστη στα προϊόντα μας.

• Έτοιμοι για το μέλλον: η καινοτομία και η έμπνευση διασφαλίζουν μια βιώσιμη επιτυχία.

• Ασυναγώνιστη αποτελεσματικότητα: νέες λύσεις για νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

• Πρωτοποριακή Αειφορία. Για το χθες, το σήμερα, το αύριο.


«Η REHAU Window Solutions θα παραμείνει ο κεντρικός κόμβος επικοινωνίας για το σύνολο της βιομηχανίας στο μέλλον. Ακολουθώντας το εμβληματικό “World of Windows 2022” και την πρωτοποριακή Εβδομάδα “Welcome ARTEVO 2023”, θα θέσουμε νέα πρότυπα το 2024, όσον αφορά σταθερά εξατομικευμένη εμπειρία για τον πελάτη με πραγματική προστιθέμενη αξία για όλες τις ομάδες-στόχους.

Ολόκληρη η ομάδα της REHAU Window Solutions ανυπομονεί πραγματικά για μια συναρπαστική και εστιασμένη αλληλεπίδραση με ολόκληρη τη βιομηχανία παραθύρων», λέει ο Peter Kotzur, Διευθυντής Marketing REHAU Window Solutions.

Συνέχεια του άρθρου >>>