Η Terracon προσφέρει τις υπηρεσίες της με υψηλά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας.

Η Terracon προσφέρει τις υπηρεσίες της με υψηλά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας.

Terracon: Κατασκευάζουμε ένα βιώσιμο μέλλον!

1.892 επισκέψεις στο άρθρο

Συμπληρώνοντας ένα χρόνο λειτουργίας, η Terracon IKE, έχει τη χαρά να περηφανεύεται για περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά πάρκα που αναπτύχθηκαν γεωγραφικά από τον Έβρο ως την Στερεά Ελλάδα. 

Ακολουθώντας τις νέες ανάγκες της αγοράς και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρεία αναλαμβάνει εργασίες που εκτελούνται με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα πασσαλόμπηξης.

Κοινοποίησέ το »

Σε μια αγορά με μεγάλες απαιτήσεις, η Terracon IKE προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στο σωστό χρόνο και τιμή και συνδυάζει τις ικανότητες και τις γνώσεις του επαγγελματία με την αγάπη για το περιβάλλον και τις νέες τεχνολογίες.

Η εταιρεία ευχαριστεί όσους την εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού τους πάρκου, καθώς αυτό την κινητοποιεί για να βελτιώνεται διαρκώς, την εμπνέει και την ενθαρρύνει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με υψηλά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας. Η Terracon IKE, στα πλαίσια της ανάπτυξής της, επενδύει στην ανεύρεση κατάλληλων συνεργασιών με επιχειρήσεις που έχουν κοινούς στόχους και επιδιώξεις και δίνει εμφαση στην οικοδόμηση στρατηγικών συνεργασιών.
 
Σε μία αγορά με μεγάλο ανταγωνισμό, η ανάδειξη και η επιβράβευση της ποιότητας κατασκευής αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους συνδυάζοντας τις τεχνικές γνώσεις, με αξιόπιστες υπηρεσίες και με αξιόπιστα μηχανήματα.
 

TERRACON IKE
Μ. Αλεξάνδρου 127
61200, Πολύκαστρο
Τηλ: 23430 24444
Κιν: 6942016102
e-mail: [email protected]

Κοινοποίησέ το »