Super Neopal Eco, ενεργειακό χρώμα εσωτερικών χώρων από τη Vivechrom.

Super Neopal Eco, ενεργειακό χρώμα εσωτερικών χώρων από τη Vivechrom.

    Vivechrom Super Neopal Eco, υψηλή ποιότητα, αισθητική & οικολογική λύση!

    9.740 επισκέψεις στο άρθρο (25/06/2024)
    Σχολιάστε

    Το Super Neopal Eco της Vivechrom είναι οικολογικό ματ πλαστικό χρώμα ασυναγώνιστης ποιότητας. Είναι πιστοποιημένο από το AFNOR και πληροί τα κριτήρια του οικολογικού σήματος Ecolabel της Ε.Ε. Δεν περιέχει αμμωνία ούτε επικίνδυνες ουσίες όπως βαρέα μέταλλα, ελεύθερη φορμαλδεΰδη, αρωματικούς υδρογονάνθρακες και είναι φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »

    Είναι απολύτως ασφαλές, συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα εσωτερικού αέρα (French VOC Regulation A+) και είναι ιδανικό για χώρους που κατοικούνται. Διακρίνεται για την ασύγκριτη καλυπτικότητα και απόδοση, την υψηλή του λευκότητα και τις αναλλοίωτες αποχρώσεις, και έχει εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο (Class 1, EN 13300). Εφαρμόζεται σε σοβά, μπετόν, τούβλα, ξύλα. Δουλεύεται εύκολα, έχει ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Απλώνει θαυμάσια και δημιουργεί εξαιρετικό ματ φινίρισμα. Εμποδίζει την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας. Εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.

    Προετοιμασία της επιφάνειας!

    Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. Η επεξεργασία όπως στεγνό τρίψιμο, χρήση φλόγας για κοπή ή συγκόλληση βαμμένων επιφανειών θα δημιουργήσει σκόνη και/ή επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Υγρό τρίψιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου είναι δυνατόν.

    Εάν η έκθεση δεν μπορεί να αποφευχθεί με την παροχή τοπικού εξαερισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατάλληλος εξοπλισμός για την προστασία της αναπνοής.

    Για το στοκάρισμα και σπατουλάρισμα των επιφανειών χρησιμοποιήστε στόκο NEOPAL STUCCO της Vivechrom.

    Για καινούργιες επιφάνειες ή πορώδεις επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη, κόλλα ή κακής ποιότητας. χρώματα ασταρώστε με το αστάρι νερού, NEOPAL PRIMER ECO. Για επιφάνειες χωρίς προβλήματα, εφαρμόστε κατευθείαν SUPER NEOPAL ECO.

    Καθαρισμός & αποθήκευση!

    Αφαιρέστε όσο το δυνατό περισσότερο υλικό από τα εργαλεία και καθαρίστε τα αμέσως με νερό και απορρυπαντικό διάλυμα. Προτείνεται να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία από 5° C έως 40° C. Aν δεν χρησιμοποιήσετε όλη την ποσότητα του προϊόντος κλείστε καλά το δοχείο για επόμενη χρήση.

    Σελίδα 1Θερμομονωτικά χρώματα για εξοικονόμηση ενέργειας
    Σελίδα 2Smaltoplast Extra της VECHRO, Κορυφαίας ποιότητας οικολογικό πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης
    Σελίδα 3Vivechrom Super Neopal Eco, υψηλή ποιότητα, αισθητική & οικολογική λύση!