To χρώμα της χρονιάς 2025 της Vivechrom ακτινοβολεί χαρά & αισιοδοξία

To χρώμα της χρονιάς 2025 της Vivechrom ακτινοβολεί χαρά & αισιοδοξία

1.426 επισκέψεις στο άρθρο (12/09/2024)

- H Vivechrom και η μητρική της εταιρία AkzoNobel
- Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρωμάτων διεθνώς
- Παρουσιάζουν το φετινό Χρώμα της Χρονιάς
- Αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας για το χρώμα, το design, τις πολιτιστικές, οικονομικές & κοινωνικές τάσεις

H Vivechrom και η μητρική της εταιρία AkzoNobel, η οποία αποτελεί μία από της μεγαλύτερες εταιρείες χρωμάτων διεθνώς, σας παρουσιάζουν το φετινό Χρώμα της Χρονιάς. Αν κάποιο χρώμα θα μπορούσε να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, αυτό είναι το Κίτρινο Χρυσό 40YY 49/546, το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom για το 2025. Η ηλιόλουστη αυτή κίτρινη απόχρωση έχει ως αποστολή να γεμίσει τα σπίτια σας με αισιοδοξία, περηφάνια και ενέργεια.

Το Κίτρινο Χρυσό 40YY 49/546 και οι τρεις συμπληρωματικές χρωματικές παλέτες 2025 είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας για το χρώμα, το design, τις πολιτιστικές, οικονομικές και κοινωνικές τάσεις, που εντόπισαν την ανάγκη να τολμήσουμε να κάνουμε ένα χαρούμενο βήμα προς το άγνωστο, να γιορτάσουμε τη δημιουργικότητα και να αγκαλιάσουμε αυτό που είμαστε. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Σε αυτόν τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, είναι εύκολο να αισθανόμαστε αβέβαιοι για τα επόμενα βήματά μας», εξηγεί η Heleen van Gent, Creative Director του Global Aesthetic Center της AkzoNobel. «Αλλά η αλλαγή δημιουργεί μια ευκαιρία για φαντασία. Ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Με τις νέες μας παλέτες για το 2025, θέλουμε να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να γιορτάσουν την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητά τους και να αγκαλιάσουν την αισιοδοξία που θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή και μέσα στα σπίτια τους».
 

Το Global Aesthetic Center της AkzoNobel μεταφράζει τις παγκόσμιες τάσεις σε χρώματα για τα σπίτια μας για περισσότερα από 30 χρόνια. Η ετήσια συνάντησή του συγκεντρώνει διακοσμητές, διεθνείς αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και δημοσιογράφους για να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με το πώς ο κόσμος γύρω μας επηρεάζει τις χρωματικές μας επιλογές.

Η έρευνα των τάσεων οδήγησε και στην δημιουργία τριών νέων παλετών γύρω από το Χρώμα της Χρονιάς: την Τολμηρή παλέτα που σας προτρέπει να βάλετε την περιπέτεια στο σπίτι σας με φωτεινά και αναζωογονητικά χρώματα, την Διακριτική παλέτα που σας ενθαρρύνει να φέρετε τη δημιουργικότητα στο σπίτι σας με γήινες αποχρώσεις και φυσικά υλικά και τέλος την Έθνικ παλέτα που σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε την ταυτότητά σας και να έχετε την αυτοπεποίθηση να δημιουργήσετε ένα σπίτι που είναι εξίσου μοναδικό με εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα Χρώμα της Χρονιάς 2025 | Vivechrom και ακολουθήστε τα hashtag #COTY25 #AkzoNobel #Vivechrom και #ΤολμήστεΤο στα social media.