Vechro Paints: ArtWalk 9 και το 2024 στην Πάτρα!

Vechro Paints: ArtWalk 9 και το 2024 στην Πάτρα!

1.444 επισκέψεις στο άρθρο (04/09/2024)

- Vechro: Η κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής χρωμάτων
- Αναλαμβάνει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτιστική αναγέννηση της Πάτρας
- Με έμφαση στη δύναμη του χρώματος, στηρίζει έμπρακτα την τέχνη & τη δημιουργία
- Μετατρέπει την πόλη σε έναν ανοιχτό Street Art καμβά

Το ArtWalk 9 επιστρέφει, με τον χρυσό χορηγό Vechro Paints να αναλαμβάνει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτιστική αναγέννηση της Πάτρας. Με έμφαση στη δύναμη του χρώματος, η Vechro ως κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής χρωμάτων, στηρίζει έμπρακτα την τέχνη και τη δημιουργία, μετατρέποντας την πόλη σε έναν ανοιχτό Street Art καμβά!
 

Για το 2024, το ArtWalk 9 είναι αφιερωμένο στην τέχνη των κόμικς, όπου 9 νέες τοιχογραφίες θα προστεθούν στα 60 εντυπωσιακά έργα που ήδη γεμίζουν με πινελιές φαντασίας τους τοίχους της Πάτρας.
Με πάθος για το χρώμα, η Vechro υποστηρίζει το όραμα του ArtWalk για ένα αστικό κέντρο που αναπνέει και εμπνέει μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση. Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει τη δύναμη της τέχνης να ενώνει και να δίνει νέα ζωή σε κάθε γωνιά, μεταμορφώνοντας την πόλη σε μια ανοιχτή γκαλερί. #ToXromaExeiDinami
 

Στο ArtWalk, καλλιτέχνες, εθελοντές και επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμοαπολαμβάνουν street food, street dance, street performance, street circus και DJ sets!
 

Συνέχεια του άρθρου >>>