GoodWe: Με την Έκθεση ΕΚΕ 2023 σηματοδοτεί 1 έτος ενίσχυσης της διαχείρισης ESG

GoodWe: Με την Έκθεση ΕΚΕ 2023 σηματοδοτεί 1 έτος ενίσχυσης της διαχείρισης ESG

1.259 επισκέψεις στο άρθρο (31/05/2024)
Σχολιάστε

- Ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ηλιακών αντιστροφέων & λύσεων ΑΠΕ
- Δημοσίευσε την έκθεση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) 2023
- Καταδεικνύει τη δέσμευσή της για την υποστήριξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης (ΣΒΑ) των Ηνωμένων Εθνών
- Η GoodWe σε όλο το 2023 επιδίωξε την ανάπτυξη της βιωσιμότητάς της μέσω μιας σειράς στόχων & πρωτοβουλιών

Η GoodWe, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ηλιακών αντιστροφέων και λύσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δημοσίευσε την έκθεση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) 2023, καταδεικνύοντας τη δέσμευσή της για την υποστήριξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης (ΣΒΑ) των Ηνωμένων Εθνών. Η έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 26 Απριλίου 2024, υπογραμμίζει τις προσπάθειες της GoodWe στην εταιρική διακυβέρνηση, την ευθύνη στην ανάπτυξη προϊόντων, τις βιώσιμες διαδικασίες, τη δέσμευση στον κλάδο, την ανάπτυξη των εργαζομένων και τις συνεισφορές της στην κοινότητα.
 
"Η δημοσίευση της έκθεσης ΕΚΕ μας προσφέρει την ευκαιρία να παραμείνουμε διαφανείς", δήλωσε ο Daniel Huang, Διευθύνων Σύμβουλος της GoodWe, και συνέχισε: "Η ενσωμάτωση της βιωσιμότητας στην επιχειρηματική μας στρατηγική είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας. Έχουμε επικεντρωθεί στη μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στην ευημερία των εργαζομένων, στη συνεργασία με τον κλάδο, στη συμμετοχή στην κοινότητα και σε πολλά άλλα, ελπίζοντας να καλλιεργήσουμε μια υπεύθυνη αλυσίδα εφοδιασμού που θα ωφελεί την ευρύτερη κοινότητα".
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Καθ όλη τη διάρκεια του 2023, η GoodWe επιδίωξε την ανάπτυξη της βιωσιμότητάς της μέσω μιας σειράς στόχων και πρωτοβουλιών, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν:

  1. Δημιουργία ειδικής ομάδας, του Ινστιτούτου Ερευνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υπεύθυνης για τις στρατηγικές και τα σχέδια ESG του οργανισμού.
  2. Επενδύσεις ύψους 0,47 δισ. RMB σε Ε&Α διατηρώντας παράληλα πάνω άπό 1.000 υπαλλήλους και στελέχη στον τομέα Ε&Α.
  3. Φιλοξενία του εργαστηρίου “Inverter Installation Experience Workshop” εντός της εταιρείας για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και της εμπειρίας των πελατών μέσω της συμμετοχικής επίλυσης προβλημάτων.
  4. Επίτευξη ετήσιας παραγωγής πράσινης ενέργειας 2,57 εκατ. kWh στην κύρια παραγωγική βάση της GoodWe, το βιομηχανικό πάρκο Guangde στην επαρχία Anhui της Κίνας.
  5. Συγκέντρωση πιστοποιήσεων για 16 προϊόντα αντιστροφέων με πιστοποιητικά αποτυπώματος άνθρακα και 2 με πιστοποιητικά Περιβαλλοντικής Δήλωσης Προϊόντος (ΠΔΠ), ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής.
  6. Έναρξη λειτουργίας κοινοτικών κέντρων ενημέρωσης στην Κίνα και την Αυστραλία, με τη συμμετοχή του ευρέος κοινού για την ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με την κατανεμημένη παραγωγή και χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.
  7. Πραγματοποίηση 1604 εκπαιδευτικών συνεδριών, 40 ώρες κατάρτισης κατά μέσο όρο ανά εργαζόμενο, προάγοντας την επαγγελματική εξέλιξη.
  8. Πραγματοποίηση 497 συνεδριών επικοινωνίας και κατάρτισης με προμηθευτές για την ενίσχυση της πράσινης απόδοσης της αλυσίδας εφοδιασμού.
  9. Δωρεά 1.000.000 RMB για την κατασκευή 8 δημόσιων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με εγκατεστημένη ισχύ περίπου 376 kw συνολικά, προσφέροντας εισόδημα από την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές σε περιοχές υποβαθμισμένες.

Ο Dr. Kenan Zhang, Διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη GoodWe, μοιράστηκε περαιτέρω σχέδια για τη βελτίωση της βιωσιμότητας, σημειώνοντας ότι "Η έκθεση αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευσή μας για αριστεία στην ΕΚΕ. Προχωρώντας προς τα εμπρός, θα επεκτείνουμε τις προσπάθειές μας στον ευρύτερο τομέα ESG, θέτοντας υψηλότερα πρότυπα για εμάς και την αλυσίδα εφοδιασμού μας, ώστε να επιδιώξουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη, και έτοιμη να δημιουργήσει μακροπρόθεσμα προγράμματα, να δρομολογήσει στρατηγικά σχέδια και να ενισχύσει την επικοινωνία μεταξύ των επιχειρηματικών μας εταίρων και εμάς. Απώτερος στόχος είναι να οδηγηθούμε σε απτά επιχειρηματικά αποτελέσματα που αντικατοπτρίζουν την αξία της βιώσιμης ανάπτυξης και των ολοκληρωμένων επιδόσεων ESG". Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που η GoodWe δημοσιεύει την έκθεσή της για την ΕΚΕ.