Με led καις 90% λιγότερο ρεύμα!

Διαβάστηκε από 2739 αναγνώστες -

Καίνε 90% λιγότερο για ρεύμα, αντέχουν 50 φορές παραπάνω από τις απλές και μπορείς να τις συνδέεις στο κινητό για cool φωτορυθμικά.

 
  • Καις  90% λιγότερο ρεύμα
Οι λαμπτήρες LED μπορούν να εξοικονομήσουν 90% (και βάλε!) στο λογαριασμό της ΔΕΗ σε σχέση με τις  παραδοσιακές λάμπες. Πέρα από την χαμηλότερη κατανάλωση, δεν θερμαίνονται όταν λειτουργούν. Αυτό τους καθιστά βολικούς σε κάποιες εφαρμογές, όπως φωτισμό βιτρίνας ή κλειστού επίπλου με τζαμαρία κλπ. αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ανάφλεξης.
 
  • Αντέχουν 50 φορές περισσότερο από τις απλές
Όλες οι λυχνίες LED είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και σε συνεχή χρήση, με μερικές εξ αυτών να αγγίζουν διάρκεια ζωής μέχρι και τις 150.000 ώρες, δηλαδή πάνω από τα 15 χρόνια. Αυτό οφείλεται στην τρόπο λειτουργίας τους. Στις απλές λάμπες μια ίνα βολφραμίου θερμαίνεται από το ηλεκτρικό ρεύμα και εκπέμπει φως, στις led όμως ρέει ρεύμα ανάμεσα από έναν αγωγό και απελευθερώνεται ενέργεια υπό μορφή φωτονίου (φως). Οι κοινές λάμπες λοιπόν, καίγονται, ενώ οι λαμπτήρες LED απλώς μειώνουν την απόδοσή τους σε σχέση με την στάθμη του φωτός που εκπέμπουν.
 
  • Μπορείς να τις αναβοσβήσεις από το κινητό σου
Οι έξυπνες λάμπες LED διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth και επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν άμεσο έλεγχο στις λάμπες μέσω smartphone ή tablet. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, να ανάβουν συγκεκριμένες ώρες, να αναβοσβήνουν όταν ο χρήστης δέχεται τηλεφωνική κλήση ή ακόμη, να αναβοσβήνουν στον ρυθμό της μουσικής.
 
  • Μπορεί η ίδια λάμπα να αλλάζει χρώματα
Οι λάμπες LED έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν χρώματα. Διαθέτουν ενσωματωμένο κύκλωμα που βιδώνεται στην λάμπα και τροφοδοτείται από το ντουί. Η λειτουργία αυτή, ελέγχεται από ένα λεπτό ασύρματο τηλεκοντρόλ, εμβέλειας 5 μέτρων, με το οποίο μπορείτε να αλλάζετε χρώματα σε αυτές και επιπλέον να τις αναβοσβήνετε!

Εσύ χρησιμοποιείς λαμπτήρες LED;
Πόσο συμφέρουσα επιλογή σου φαίνεται;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ

  • `Aριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

    Η εταιρεία ΕCO SOLUTIONS  διαθέτει λύσεις φωτισμού LED “EcoLights”, εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα φωτισμού ειδικά για την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη με εγγυημένη ποιότητα και σωστές τιμές. Σε συνδυασμό με μεγάλη ποικιλία προφίλ αλουμινίου ειδικά για LED ταινίες, μπορείτε να καλύψετε πλέον οποιαδήποτε ανάγκη φωτισμού ακόμα και τον κεντρικό φωτισμό χώρων. τηλ: 2810371260 Περισσότερα