Το ψυγείο είναι η πιο έξυπνη συσκευή του σπιτιού σου!

Διαβάστηκε από 3095 αναγνώστες -

Το έξυπνο ψυγείο διαθέτει λειτουργία για on line ψώνια χωρίς μετακινήσεις, σε ενημερώνει μόνο του για τυχόν βλάβες, έχει «μυστικές» θήκες για ποτά και φαγητά και σου προτείνει συνταγές με βάση τα τρόφιμα που υπάρχουν!

 
Οι κατασκευαστικές εταιρείες έξυπνων ψυγείων εξηγούν πως τα ψυγεία αυτά, μπορούν να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τρόφιμα και ποτά με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο, καθώς και να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι θρεπτικές ουσίες που εμπεριέχονται σε φρούτα και λαχανικά, μέσω καινοτόμων τεχνολογιών που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο.

Τα έξυπνα ψυγεία διαθέτουν λειτουργία για Online ψώνια. Εν ολίγοις,  «διαχειρίζονται» τα τρόφιμα, παραγγέλνουν και προτείνουν!
Τα έξυπνα ψυγεία αυτοματοποιούν τις αναγκαίες προμήθειες με εντολή τους, ενώ σου επιτρέπουν να κάνεις τα εβδομαδιαία ψώνια online κατευθείαν από την οθόνη του! Τέλος οι χαμένες ώρες στο super market!

Σε ενημερώνουν από την οθόνη τους για τυχόν προβλήματα λειτουργίας και δεν θα χρειαστεί να ρωτήσεις ψυκτικό ή ηλεκτρολόγο
Τα έξυπνα ψυγεία εμφανίζουν στην οθόνη τους τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία (γίνεται διάγνωση κάποιου πιθανού προβλήματος και ενημερώνεσαι σχετικά)

Σου προτείνουν συνταγές με βάση τις τροφές που υπάρχουν μέσα για να μην σκέφτεσαι κάθε μέρα τι θα φας
Πόσες φορές έχεις αγχωθεί για το τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των έξυπνων ψυγείων είναι ότι μπορείς να πεις « Έχω αυτά τα συστατικά στο ψυγείο, τι μπορώ να κάνω;» και αυτό θα σου προτείνει συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις!

Έχουν «μυστικές» θήκες για αποθήκευση περισσότερων ποτών και τροφίμων
Τα νέας τεχνολογίας ψυγεία ενσωματώνουν την καινοτομία Door-in-Door η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ποτά και τροφές που καταναλώνουμε συχνά, με επιπλέον θήκες που ανοίγουν αυτόνομα. Εκτός από την προφανή άνεση, λιγότερα ανοίγματα του χώρου ψύξης βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς ο ψυχρός αέρας παραμένει στο εσωτερικό του κυρίως θαλάμου. Επιπλέον, το σύστημα αυτό συνεισφέρει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα, ενώ παράλληλα σου προσφέρει περισσότερο διαθέσιμο χώρο, απελευθερώνοντας κάποιο άλλο σημείο του ψυγείου.

Εσύ θα αγόραζες ένα έξυπνο ψυγείο; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δες πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

Κάνε τις ηλεκτρικές συσκευές σου να καίνε… αέρα!

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και εξαιρετική απόδοση

Θες να μην καινέ οι συσκευές σου;...

Ενεργειακές ετικέτες: Η Βίβλος των συσκευών σου!

Μάθε πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

Θα γνωρίζεις πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

Για λευκές συσκευές που δεν καίνε...

Smart ψυγεία που πάνε super market και ... μαγειρεύουν!

Δώσε Α(+++)πόδοση στις λευκές συσκευές σου

Mάθε τις ενεργειακές ετικέτες!

Τσέκαρε πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

Έχεις σκεφτεί την επιλογή του αφυγραντήρα;

Ψυγεία, κάνουν τα ψώνια online!

Το «έξυπνο» ψυγείο ψωνίζει μόνο του!

Κάνε τις ηλεκτρικές συσκευές σου να πετάνε!

Ψυγεία οικιακοί βοηθοί!

Η ετικέτα του «φωνάζει» πόσο καίει!

Το ψυγείο είναι η πιο έξυπνη συσκευή του σπιτιού σου!

Έξυπνες συσκευές «ραμμένες» στα μέτρα σου!

περισσότερα »