Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» και με κλειστά παράθυρα!

Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» και με κλειστά παράθυρα!

  • Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» και με κλειστά παράθυρα!
  • Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» και με κλειστά παράθυρα!

Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» και με κλειστά παράθυρα!

23.589 επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2023)

Με το πάτημα ενός κουμπιού εξασφαλίζεις καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από ανθυγιεινά μικροσωματίδια και χώρους με σταθερή θερμοκρασία, χωρίς υγρασία και μούχλα. Διάβασε τώρα για τα συστήματα μηχανικού αερισμού που σου τα εξασφαλίζουν όλα με κλειστά παράθυρα!

Το αποτέλεσμα: μία βέλτιστη αναλογία αέρα και ένα ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον (IAQ – InternalAirQuality). Εάν χρειαστεί, το σύστημα μηχανικού αερισμού θα προθερμάνει ή θα προψύξει τον εισερχόμενο αέρα μέσω κατάλληλης διάταξης θέρμανσης - ψύξης. 
Ο γεωεναλλάκτης είναι ένα σύστημα το οποίο συνδυάζεται με την είσοδο του φρέσκου αέρα στο κτίριο και δροσίζει τον εξωτερικό εισερχόμενο αέρα, πριν αυτός μπει στον εναλλάκτη θερμότητας, επόμενο στάδιο του μηχανισμού αερισμού,  μειώνοντας τη θερμοκρασία του κλιματιστικού στους 25–27 °C. Επίσης εγκαθίστανται ένα inverter split unit, ισχύος 2,5 kW, στο χώρο του καθιστικού για την κάλυψη της απαίτησης για ψύξη ολόκληρης της κατοικίας. 
  • Με το σύστημα plug and play  μπορείς να ελέγξεις τον αεραγωγό σου ασύρματα με ένα χειριστήριο !
Στο ολοκληρωμένο σύστημα μηχανικού αερισμού διατίθενται χειριστήρια, με τα οποία μπορείς να ρυθμίσεις τη λειτουργία του εξαερισμού σου. Αυτό σου παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξεις εύκολα και γρήγορα την ποιότητα του αέρα που εισπνέεις και τη θερμοκρασία του χώρου.
  • Με το σύστημα μηχανικού αερισμού έχεις φρέσκο, καθαρό αέρα, χωρίς σκόνη, γύρη ή άλλα, επιβλαβή για την υγεία, αιωρούμενα σωματίδια! 
Τα συστήματα μηχανικού αερισμού παρέχουν φρέσκο, καθαρό αέρα, απαλλαγμένο από γύρη, σκόνη και άλλα μικροσωματίδια. Αυτό οφείλεται στα υψηλής ποιότητας φίλτρα που διαθέτουν.  Έτσι όχι μόνο προστατεύετε την υγεία σας, αλλά βάζετε ένα τέλος στις ενοχλητικές οσμές που ξεκινούν από την κουζίνα λ.χ. και διαχέονται στο υπόλοιπο σπίτι.
  • Διώχνει την υγρασία από δωμάτια  όπως η κουζίνα και το μπάνιο και μεταφέρει τη θερμότητα που "τραβάει" από αυτά στο υπόλοιπο σπίτι.
Σε χώρους με αυξανόμενη υγρασία (πχ κουζίνα, μπάνιο) απορροφάται από το σύστημα  το μεγαλύτερο μέρος της θερμικής ενέργειας. Ο θερμός αυτός αέρας θα οδηγηθεί μέσω του δικτύου αεραγωγών και στομίων προσαγωγής αέρα στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.

Εσύ έχει ακουστά τα έξυπνα συστήματα μηχανικού αερισμού;