Οι λάμπες LED έχουν διάρκεια ζωής πάνω από 15 χρόνια

Τώρα καις 90% λιγότερο!

Διαβάστηκε από 2722 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2017

Καις τώρα 90% λιγότερο ρεύμα με τις λάμπες LED, αντέχουν για πάνω από 15 χρόνια, μπορείς να τις αναβοσβήσεις από το κινητό σου και να αλλάζουν χρώματα.

 
Θα ήθελες να βάλεις στο σπίτι σου λάμπες νέας τεχνολογίας που θα κρατάν περισσότερο και  θα μειώσουν κατά πολύ τα έξοδα για ηλεκτρικό ρεύμα; Η τιμή τους ξεκινά από τα 2ευρώ, για μια κοινή λάμπα των 5,5W.
 • Καις  90% λιγότερο ρεύμα
Οι λαμπτήρες LED μπορούν να εξοικονομήσουν 90% (και βάλε!) στο λογαριασμό της ΔΕΗ σε σχέση με τις  παραδοσιακές λάμπες. Πέρα από την χαμηλότερη κατανάλωση, δεν θερμαίνονται όταν λειτουργούν. Αυτό τους καθιστά βολικούς σε κάποιες εφαρμογές, όπως φωτισμό βιτρίνας ή κλειστού επίπλου με τζαμαρία κλπ. αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ανάφλεξης.
 
 • Αντέχουν 50 φορές περισσότερο από τις απλές
Όλες οι λυχνίες LED είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και σε συνεχή χρήση, με μερικές εξ αυτών να αγγίζουν διάρκεια ζωής μέχρι και τις 150.000 ώρες, δηλαδή πάνω από τα 15 χρόνια. Αυτό οφείλεται στην τρόπο λειτουργίας τους. Στις απλές λάμπες μια ίνα βολφραμίου θερμαίνεται από το ηλεκτρικό ρεύμα και εκπέμπει φως, στις led όμως ρέει ρεύμα ανάμεσα από έναν αγωγό και απελευθερώνεται ενέργεια υπό μορφή φωτονίου (φως). Οι κοινές λάμπες λοιπόν, καίγονται, ενώ οι λαμπτήρες LED απλώς μειώνουν την απόδοσή τους σε σχέση με την στάθμη του φωτός που εκπέμπουν.
 
 • Μπορείς να τις αναβοσβήσεις από το κινητό σου
Οι έξυπνες λάμπες LED διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth και επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν άμεσο έλεγχο στις λάμπες μέσω smartphone ή tablet. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, να ανάβουν συγκεκριμένες ώρες, να αναβοσβήνουν όταν ο χρήστης δέχεται τηλεφωνική κλήση ή ακόμη, να αναβοσβήνουν στον ρυθμό της μουσικής.
 
 • Μπορεί η ίδια λάμπα να αλλάζει χρώματα
Οι λάμπες LED έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν χρώματα. Διαθέτουν ενσωματωμένο κύκλωμα που βιδώνεται στην λάμπα και τροφοδοτείται από το ντουί. Η λειτουργία αυτή, ελέγχεται από ένα λεπτό ασύρματο τηλεκοντρόλ, εμβέλειας 5 μέτρων, με το οποίο μπορείτε να αλλάζετε χρώματα σε αυτές και επιπλέον να τις αναβοσβήνετε!

Έχεις λάμπες led στο σπίτι σου;
Έχεις βρει τρόπο που αναβοσβήνουν σε ρυθμούς του Μότσαρτ; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ

 • Ο μαγικός κόσμος των Led

  Η εταιρεία Ledmania δραστηριοποιείται στο χώρο φωτισμού Led, σε ότι αφορά τον οικιακό, επαγγελματικό καθώς και αρχιτεκτονικό φωτισμό. Είναι εισαγωγική εταιρεία σε όλα τα είδη και την εμπορία λιανικής και χονδρικής πώλησης. Ένα προνόμιο της Ledmania είναι η δυνατότητα της αντικαταβολής στις παραγγελίες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε από το site της. τηλ: 2107754932 Περισσότερα
 • Ταινίες LED άριστης ποιότητας

  Η εταιρεία ΕCO SOLUTIONS  διαθέτει λύσεις φωτισμού LED “EcoLights”, εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα φωτισμού ειδικά για την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη με εγγυημένη ποιότητα και σωστές τιμές. Σε συνδυασμό με μεγάλη ποικιλία προφίλ αλουμινίου ειδικά για LED ταινίες, μπορείτε να καλύψετε πλέον οποιαδήποτε ανάγκη φωτισμού ακόμα και τον κεντρικό φωτισμό χώρων. τηλ: 2810371260 Περισσότερα
 • Προσφορές σε LED!

  Κερδίστε χρόνο στις παραγγελίες σας και προμηθευτείτε από την Led it now οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε. Η LED V-TAC λάμπα, Ε14 3W (P45) σε Ψυχρό Λευκό και 6400Κ αντικαθιστά λάμπα αλογόνου 25 Watt. Με κατανάλωση 3 Watt και φωτεινότητα 250lm. τηλ: 210 3006631 Περισσότερα
 • Nέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου!

  Η NEON ENERGY μπορεί να αντικαταστήσει τα κουφώματα σας με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Η NEON ENERGY διαθέτει πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή συστημάτων αλουμινίου, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά! Οι σειρές των συστημάτων αλουμινίου σχεδιάζονται και κατασκευάζονται καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα .Με αυτή την κίνηση καταφέρνετε εξοικονόμηση ενέργεια έως και 45%. τηλ: 210 5595223 Περισσότερα