Μπάζει; Μόνωσε το σπίτι σου με δωρεάν επιδότηση!!

    20.338 επισκέψεις στο άρθρο

    • Εκμεταλλευτείτε το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ Οίκον»!Παίρνεις χρηματοδότηση για να θερμομονώσεις το σπίτι σου ΔΩΡΕΑΝ!
    Η εξωτερική θερμομόνωση  των κτιρίων βρίσκεται μεταξύ των παρεμβάσεων του Προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον» και χρηματοδοτείται από το κράτος. Οι παρεμβάσεις αφορούν κατά βάση τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εξωτερικό του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής (συμπεριλαμβάνονται  επεμβάσεις στη στέγη πχ. αντικατάσταση κεραμιδιών κτλ). Επωφεληθείτε τώρα από το Πρόγραμμα!
    • Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% θερμομονώνοντας σωστά το χώρο σας! 
    Συμφέρει την τσέπη σας! Μιας και μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% , αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που θα χρειάζεστε για να φέρεται το σπίτι σας σε μια θερμοκρασία που θα είναι ιδανική για σας είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι ελαττώνεται τουλάχιστον στα μισά με αποτέλεσμα να έχετε σταθερά λιγότερα έξοδα.
     
    Η τεχνογνωσία της θερμομόνωσης  στην Ελλάδα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και εταιρείες που κάνουν ποιοτική δουλειά με την  κατάλληλη εμπειρία. Θα βρείτε εύκολα καλές προσφορές και επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία του σπιτιού και την δική σας, ποιοτικά και για πολλά χρόνια.
    • Η εξωτερική θερμομόνωση μειώνει την εμφάνιση υγρασίας στο κτίριο!
    Η εξωτερική θερμομόνωση προστατεύει και ειδικά το κτίριο από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία  μειώνοντας έτσι την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μειώνονται και οι εργασίες που χρειάζονται για την συντήρηση και επισκευή αυτών άρα και ακόμα περισσότερη οικονομία για εσένα.
    • Ένα κτίριο που δεν είναι μονωμένο σωστά δυσκολεύει τις δραστηριότητες μας και δημιουργεί προβλήματα στην υγεία μας!
    Όταν ο χώρος μας δεν μας παρέχει θερμική άνεση τότε  δυσκολεύει κάθε δραστηριότητά, είτε αυτό είναι διασκέδαση είτε εργασία. Επίσης όταν είμαστε εκτεθειμένοι σε έναν χώρο που «μπάζει» αποτελεί κίνδυνο για την υγεία μας προκαλώντας αρθριτικά, ρευματισμούς, πονοκεφάλους, δερματοπάθειες και ξερόβηχα.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    REHAU