Η φθηνότερη θέρμανση του φετινού χειμώνα!

Διαβάστηκε από 9307 αναγνώστες -

Αν επιλέγεις αυτονομία, για να πληρώνεις μόνο όσο καις & να γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσο καταναλώνεις... Αν βαρέθηκες τα τσιμπημένα έξοδα συντήρησης και τις διαρκείς προσαυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου, τότε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την λύση του φυσικού αερίου!

 
Το φυσικό αέριο σου παρέχει πλήρη αυτονομία στη θέρμανση και σου εξασφαλίζει το «Πληρώνω όσο Καίω!» . 
 Στα πλαίσια του νοικοκυριού, όσον  αφορά στη θέρμανση,  κάθε ιδιοκτήτης διαμερίσματος / οικίας μπορεί να έχει το δικό του λέβητα φυσικού αερίου. Αυτό συνεπάγεται χρήση κατά βούληση (ελέγχει πότε και για πόσο θα το ενεργοποιήσει), ενώ τα έξοδα αφορούν αποκλειστικά το αέριο που θα καταναλώσει, χωρίς προκαταβολή χρημάτων (=καλύτερος έλεγχος!). Επιπλέον, μέσω της καταγραφής του μετρητή, παρέχεται άμεση γνώση της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί. Μεσοπρόθεσμα, λοιπόν, παρατηρείται μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

Το φυσικό αέριο είναι «παραδοσιακά» το φθηνότερο καύσιμο, συγκριτικά με το ρεύμα και το πετρέλαιο!
Αν συγκρίνουμε διαχρονικά το φυσικό αέριο με το πετρέλαιο και το ρεύμα, αυτό αποτελεί το φθηνότερο καύσιμο. Εξασφαλίζει υψηλότερη απόδοση καύσης και μικρότερο κόστος συντήρησης, μιας και η συντήρηση που απαιτούν οι λέβητες φυσικού αερίου είναι ευκολότερη & οικονομικότερη από του πετρελαίου.
 
Η καύση του φυσικού αερίου δεν επιβαρύνει το περιβάλλον!
Η χρήση φυσικού αερίου δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Οι ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται από την καύση του είναι μηδαμινές συγκριτικά με τα υπόλοιπα καύσιμα. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της καύσης δεν παράγονται ενώσεις του θείου, οι οποίες ευθύνονται για το φαινόμενο της όξινης βροχής και της ρύπανσης εν γένει.
 
 
Επιγραμματικά τα Πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου είναι  :
 • Προσφέρει πλήρη αυτονομία στη θέρμανση
 • Είναι πάντα διαθέσιμο και πληρώνεις μόνο όσο καταναλώνεις
 • Εκτός από θέρμανση παρέχει και ζεστό νερό αλλά και ενέργεια για την κουζίνα
 • Απαιτείται ελάχιστος χώρος καθώς ο λέβητας έχει μέγεθος ενός ντουλαπιού
 • Οι λέβητες είναι νεότερης γενιάς υψηλής απόδοσης
 • Έχει μικρές ανάγκες συντήρησης λόγο της καθαρότερης καύσης που γίνεται
 • Όλοι οι λέβητες φυσικού αερίου πληρούν πολύ υψηλές προδιαγραφές  ασφαλείας
 • Παράγονται πολύ μικρές ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα
Εσύ χρησιμοποιείς φυσικό αέριο; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 • Κλιματιστικά υψηλής τεχνολογίας

  H Klimatherm παρουσιάζει το κλιματιστικό τοίχου FUJITSU ASYG24LFC 24000 BTU με άριστη ενεργειακή κλάση Α++, απόδοση ψύξης: 24.200 BTU/h και θέρμανσης: 27.600 BTU/h και το θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας του να κυμαίνεται στους -10 έως 46 °C για ψύξη και -15 έως 24 °C για θέρμανση.
   210 9406700 Περισσότερα
 • Τεχνολογίες που γλιτώνουν ενέργεια & χρήματα

  Η εταιρεία Βασίλειος Μπατάλας είναι μία μελετητική-εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία με ειδίκευση στα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος  στο Νομό Πιερίας των κορυφαίων εταιρειών : Vaillant, NIBE και Big Solar.  Επιπλέον, ασχολείται με δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ Κατ` Οίκον ΙΙ". 
   23510 29777 Περισσότερα
 • Φυσικό Αέριο για αυτονομία και οικονομία

  Η ENERGY SAVING αναλαμβάνει όλη την διαδικασία που απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια εγκατάσταση φυσικού αερίου ή να συνδεθεί με αέριο.Αναλαμβάνει από την αυτοψία στον χώρο ώστε να προταθεί, ανάλογα με τις ανάγκες, η καλύτερη δυνατή λύση κατασκευαστικά, ως την κατάθεση μελέτης, τα εξειδικευμένα συνεργεία και την έκδοση βεβαίωσης κατασκευής.
   210 2220515 Περισσότερα
 • Έργα Υψηλής Ποιότητας με Ασφάλεια και Αξιοπιστία

  Η Icon Group βρίσκεται δίπλα σας από το 1978 παρέχοντας υπηρεσίες σε Ενεργειακές και Ηλεκτρομηχανολογικές Εφαρμογές καθώς και σε Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας με ολοκληρωμένες λύσεις σε Μελέτη, Επίβλεψη, Κατασκευή και Συντήρηση. Με γνώμονα την ασφάλεια και την αξιοπιστία των έργων παραδίδουν έργα υψηλής ποιότητας.
   210 8314387 Περισσότερα
 • Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης BIASI

  H  Thermovent από το 1999 αντιπροσωπεύει τους επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης αερίου του ιταλικού οίκου Biasi που ανήκει στον όμιλο BSG. Η Biasi διαθέτει στην  ελληνική αγορά τρείς τύπους λεβήτων: Inovia Cond Plus στα 26 kW και 30 kW, Rin Nova Cond Plus στα 26 kW και 33,5 kW και Basica Cond στα 26 kW και 31,0 kW.
   210 9887400 Περισσότερα