Η γκάμα τιμολογίων της NRG για ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρηση

Η γκάμα τιμολογίων της NRG για ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρηση

  • Η γκάμα τιμολογίων της NRG για ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρηση
  • Η γκάμα τιμολογίων της NRG για ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρηση

Η γκάμα τιμολογίων της NRG για ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρηση

1.738 επισκέψεις στο άρθρο (22/03/2024)
Σχολιάστε

- Ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο ενέργειας
- Παρέχει γκάμα προγραμμάτων για φυσικό αέριο & ρεύμα (οικιακό & επαγγελματικό)
- Έχει τις καλύτερες τιμές στα κίτρινα επαγγελματικά τιμολόγια
- Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών (nrg incharge)

Η NRG ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον τομέα της Ενέργειας το 2012 και πλέον αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, έχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και σημαντικό μέρος οικιακών καταναλωτών. Από φέτος ένα νοικοκυριό ή μια επιχείρηση μπορεί να επιλέξει έναν από τους τύπους χρωματιστών τιμολογίων ρεύματος και η NRG προσφέρει μια πλήρη γκάμα προγραμμάτων για ρεύμα τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρησηΗ NRG εκτός από οικονομικά προγράμματα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέρει επίσης εξίσου οικονομικά προγράμματα παροχής φυσικού αερίου για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης.

Έχει ανταγωνιστικές τιμές στα οικιακά τιμολόγια ρεύματος


H NRG παρέχει προϊόντα σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα, ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει πέντε προγράμαμτα για οικιακό ρεύμα. Ειδικότερα, ένα νοικοκυριό μπορεί να επιλέξει μεταξύ ενός πράσινου, ενός μπλε και τριών κίτρινων οικιακών τιμολογίων.
Ας ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά στα οικιακά τιμολόγια ρεύματος της NRG.

Το πράσινο οικιακό τιμολόγιο (ειδικό) παρέχει καλή τιμή στα 0,115 ευρώ/κιλοβατώρα (που διαμορφώνεται έπειτα από έκπτωση συνέπειας) και 3,5 ευρώ μηνιαίο πάγιο (έπειτα από έκπτωση με e-bill και πάγια εντολή). Αντίστοιχα το «nrg fixed 4U», το 12μηνης διάρκειας μπλε (σταθερό) οικιακό τιμολόγιο της εταιρείας προσφέρει ανταγωνιστική τιμή στα 0,159 ευρώ/κιλοβατώρα και 3,50 ευρώ μηνιαίο πάγιο (έπειτα από έκπτωση με e-bill και πάγια εντολή).
Ενώ αν συνδυάσετε το «nrg fixed 4U» με οποιοδήποτε οικιακό πρόγραμμα φυσικού αερίου θα κερδίσετε επιπλέον 5% έκπτωση στην τιμή του ρεύματος με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 0,151 ευρώ/κιλοβατώρα.
Στην κατηγορία των κίτρινων οικιακών τιμολογίων, αυτό που ξεχωρίζει είναι το «nrg @ cost+», που υπόσχεται χρέωση στο κόστος του προμηθευτή χωρίς δέσμευση συμβολαίου και με πάγιο από 5,5 ευρώ τον μήνα (ανάλογα την κατανάλωση). Το συγκεκριμένο τιμολόγιο διαμόρφωσε την τιμή του για τον Φεβρουάριο στα 0,098 ευρώ/κιλοβατώρα, μια από τις φθηνότερες τιμές του μήνα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο τιμολόγιο σας παρέχει και δωροεπιταγές «My market» συνολικής αξίας έως 60€
Την γκάμα των οικιακών τιμολογίων της NRG συμπληρώνουν τα κίτρινα τιμολόγια «nrg on time 4 U» και «nrg prime 4 U», με 0,116 ευρώ/κιλοβατώρα και 0,126 ευρώ/κιλοβατώρα αντίστοιχα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Παρέχει τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία των κίτρινων επαγγελματικών τιμολογίων


Ταυτόχρονα, η NRG αποτελεί πραγματικό συνεργάτη και για την επιχείρηση, παρέχοντας ευέλικτα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με στόχο να σημαντικά στη μείωση του ενεργειακού κόστους της ελληνικής επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτό παρέχει ένα πράσινο, δύο μπλε και επτά κίτρινα επαγγελματικά προγράμματα για ρεύμα στην επιχείρησή σας. Ας δούμε τι προσφέρουν πιο αναλυτικά.

Το πράσινο επαγγελματικό τιμολόγιο (Ειδικό Επαγγελματικό) της NRG αφορά πελάτες με επιχειρήσεις χαμηλής τάσης και έχει τιμή στα 0,129 ευρώ/κιλοβατώρα (με έκπτωση συνέπειας) για καταναλώσεις μεγαλύτερες από 25 kVA και 0,134 ευρώ/κιλοβατώρα (με έκπτωση συνέπειας) για καταναλώσεις μικρότερες (ή ίσες) από 25kVA και 3,5 ευρώ μηνιαίο πάγιο (με έκπτωση e-bill ή/και πάγιας εντολής) και για τις δύο περιπτώσεις κατανάλωσης.
Στα μπλε επαγγελματικά τιμολόγια η NRG προσφέρει τα «nrg fixed 4 U business» 1 και 3 με σταθερή τιμή 0,159 ευρώ/κιλοβατώρα για ένα έτος, που συνδυάζονται με το πρόγραμμα nrg CONNECT, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε το ρεύμα στο σπίτι και το ρεύμα στην επιχείρηση, μηδενίζοντας(!) το πάγιο της επιχείρησής σας. Παράλληλα τα εν λόγω τιμολόγια συνοδεύονται από έκτακτη έκπτωση 5% για τις καταναλώσεις που αφορούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024, μειώνοντας την τιμή στα 0,151 ευρώ/κιλοβατώρα.

Από την άλλη, το κίτρινο επαγγελματικό τιμολόγιο, «nrg @ cost business 1» με τιμή 0,098 ευρώ/κιλοβατώρα για τον Φεβρουάριο ήταν το φθηνότερο επαγγελματικό τιμολόγιο του προηγούμενου μήνα. Επιπλέον, εκτός από το ότι υπόσχεται ρεύμα στο κόστος του προμηθευτή, παρέχει και δωροκάρτες καυσίμων Shell αξίας 25 ευρώ, ενώ το μηνιαίο πάγιο ξεκινάει από τα 9 ευρώ (ανάλογα την κατανάλωση). Τέλος, μπορεί να συνδυαστεί και αυτό με το πρόγραμμα «nrg CONNECT», ώστε να συνδυάσετε το ρεύμα στο σπίτι και το ρεύμα στην επιχείρηση και να μηδενίσετε το πάγιο της επιχείρησής σας.
Επιπλέον, στα κίτρινα επαγγελματικά τιμολόγια της εταιρείας υπάρχουν και τα «nrg prime 4 U» 1 και 3, με τιμή 0,094 ευρώ/κιλοβατώρα και έκτακτη έκπτωση 5% για τις καταναλώσεις που αφορούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024. Παράλληλα, τα συγκεκριμένα προγράμματα προσφέρουν δωρεάν κάλυψη αναγκών υγείας για ένα άτομο για 1 ολόκληρο έτος (άνω των 165 ευρώ) και δωροκάρτες καυσίμων Shell αξίας 25ευρώ, για εξαργύρωση σε καύσιμα ή προϊόντα πρατηρίου. Τέλος, το κίτρινο επαγγελματικό τιμολόγιο «nrg prime 4 U 2» έχει τιμή 0,085 ευρώ/κιλοβατώρα και έκτακτη έκπτωση 5% για τις καταναλώσεις που αφορούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, ενώ παρέχει και αυτό δωροκάρτες καυσίμων Shell αξίας 25 ευρώ.
Την γκάμα των επαγγελματικών τιμολογίων της εταιρείας συμπληρώνουν τα κίτρινα επαγγελματικά τιμολόγια «nrg on time 4U BUSINESS 1, 2 και 3», που παρέχουν έκπτωση συνέπειας από 30% έως και 50% στο περιθώριο του προμηθευτή και δωροκάρτες καυσίμων Shell αξίας έως 25 ευρώ, για εξαργύρωση σε καύσιμα ή προϊόντα πρατηρίου.

Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη Ελλάδα (nrg incharge)


Η NRG παρέχει λύσεις ηλεκτροκίνησης και σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο φόρτισης incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με 99 σημεία ταχείας (επανα)φόρτισης. Ειδικότερα, οι 24 από τους 99 ταχυφορτιστές είναι εγκατεστημένοι σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Σ.Ε.Α. Shell & AVIN, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου.
Συνολικά, το δίκτυο incharge αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερες από 1.400 θέσεις φόρτισης, με φορτιστές κανονικής (AC) και ταχείας (DC) φόρτισης σε περισσότερες από 700 τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και σε νησιά (όπως η Κρήτη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά), καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση πιο εύκολη και προσβάσιμη.
Παράλληλα, οι φορτιστές του δικτύου incharge ανήκουν στους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, αφού είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα από το 20% έως το 80% της μπαταρίας του, σε λιγότερο από 30 λεπτά! Μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα και άμεσα το σημείο φόρτισης που σας εξυπηρετεί για τη φόρτιση του οχήματός σας μέσω της ομώνυμης και διακεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής.
Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε και έναν από τους έξυπνους φορτιστές της NRG, που αποτελούν μια οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρησηΟι οικιακοί φορτιστές της nrg είναι εύκολοι στην τοποθέτηση και με μικρές διαστάσεις, ώστε να είναι κατάλληλοι για όλες τις κατοικίες, ενώ υπάρχει και μια πλούσια γκάμα φορτιστών για όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης. Το εύρος ισχύος των τυπικών φορτιστών κυμαίνεται από 7,4 έως 22 kW, ενώ το εύρος ισχύος των φορτιστών ταχείας φόρτισης κυμαίνεται από 30 έως 180 kW.